Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Seven insan + sayan insan+ iyi bi insan dövemez.. Dayak yese de tepki veremez. + insan kendisini döven insanı sevemez+saygı duyamaz.. Sizin aranızdaki şeyin adı da aşk değil hastalık .Başka bi açıklamaya gerek duymuyorum. Kurtulun ondan

Ayrılmak istemiyorsun, tedavi olsun istiyorsun.
O halde bize değil ona söyle.
Ya tedavi ol ya da bitecek, istemiyorum seni diye.
Ama dikkat et dövmesin yine

düzeltmeyecek, önce saç, sonra tokat, sonra dayak...... daha da fazlası bunu hak görecek.
bana kızacaksın biliyorum... bende kızıyordum. buraya hep konu açmak istedim. ama alacağım cevapları bildiğimden açmaya cesaret edemedim.....
aynı senin yaşadıklarını yaşadım. çok seviyordum (!), kavga etmediğimiz zamanlarda çok güzel vakit geçiriyorduk (!), bana değer veriyordu (!) , seviyordu da (!) görmezden gelebiliyorduk.
sevgililer gününde dövdü beni. ondan önce de sonra da dönem dönem, hersey başa sarıyordu. ben ne yaptım affettim niye mi acıdım. çünkü bunlar sonrasında ağlar, af diler, sensiz yapamam der... 6 senenin son 2,5 senesi kabus gibiydi.... o hayatı kabullenmiştim. Allah da beni kahretsin. ne diye sustum ne diye korktum. ailem mi yoktu arkamda? eşim dostum mu yoktu? ama kafa gitmişti! benimle uğrassın aileme sataşmasın yeterki... televizyonda çıkan haberlerden kadın cinayetlerini duydugumda hep kendimi düşünmüştüm.. sonum öyle olacaktı biliyordum.............
Ama bir gün öyle birşey oldu ki, rest çektim. Ailemi aldım karşıma konuştum ağlaya ağlaya....
annem hep farkediyordu, hissediyordu....... hep aglıyormus..
babam bana neden katlandın dedi, psikolojisi bozuktu onu iyileştirmek istedim dedim.
bana ne dedi biliyormusun? 'beni bu saat den sonra kim iyileştiricek kızım dedi'
kollarının altına aldı beni, anlatabildiğin kadarını anlat bana dedi.. ben yanındayım dedi...
etrafımda herkes destek oldu. komşularımıza kadar... her sabah işe biriyle gittim, iş yerinden arkadaslarım yanımda oldu. cok zor bi şekilde atlattım. rahatsiz etti mi etti, özür diledi mi diledi, ama silmiştim bir kere o gücü kendimde bulmuştum... 2 ayı geçti, hala korkuyorum.... cünkü güvenmiyorum.. ama geçti de sanki, eskiden her günümü bunları düşünerek geçirirdim şimdi bütün gün toplasan 1 saatimi alıyor korkmam bile.
hayata döndüm, hızla yere çakıldım ve aynı hızla yukarı çıktım.

benimki sevgi değilmiş biraz acıma duygusu biraz korku...
ailelerimiz hakediyor mu bunları? kendimiz hakediyormuyuz?
belki de sende bunu farkediceksin...
inşallah çok geç olmadan kendi değerini bilirsin, önemli olduğunu hatırlarsın..

ben hatırladım, ben mutluyum, ben huzurluyum, hayat doluyum artık. geçen yıllarıma üzülmüyorum fazla yeter ki karşıma çıkmasın..
başkasını da seviyorsun, seninde karşına sana değer veren biri çıkacaktır.

Uzun yazdım ama engel olamadım...
bana kızma..

bazı hemcinslerim gerçekten aptal!

buradan konuşması gerçekten çok kolay..
yapmayın, etmeyin....
konuyu açan arkadaş için söylemiyorum, genel olarak söylüyorum. gerçekten o kadar kolay olmuyor, insanın aklı gidiyo, doğruyu yanlışı herşeyi karıştırıyorsun.. sağlıklı düşünemiyorsun.. neden biliyor musun? çünkü çok korkuyorsun....

kaybettiği özgüvenini yeniden kazanma yeri burası mı? siz de benzer şeyler yaşıyor olmalısınız? bir kadın bunu kendine reva görüyorsa kadın da hastadır.

kaybettiği özgüvenini yeniden kazanma yeri burası mı? siz de benzer şeyler yaşıyor olmalısınız? bir kadın bunu kendine reva görüyorsa kadın da hastadır.

siz beni yanlış anladınız sadece demek istediğim insan sağlıklı düşünemiyor, sevgi aşk filan değil mesele..
evet yaşadım yukarı da yazdım isterseniz okuyabilirsiniz.
ama ben çok geç anladım, kendi değerimi ailemin değerini önemli olduğumu çok geç anladım... ama geçti benim ki o kabus günler bitti, ağlayarak yazdım.. ama geçti

işte bunun adı aptallık. korkuyorsa sığınılacak yer polistir ailedir.kendisine hiç değer vermeyen birine bunca değer vermek nedir allah aşkına? arkadaş nasıl kurtulayım demiyor, çok seviyorum aşığım diyor. siz kurtulmuşunuz tebrik ederim.

Konunun ilk sayfasını okudum o kadar, yahu adamı öve öve bitirememişsiniz yapmayın allah aşkına, kendinizi kandırmayın bu adamın neresi iyi ayol iyi kalpli düşünceli adam şiddetmi uygular bunun arkasına sıgınmayın, bu adam hödüğün önde gidenidir, bana göre

bir de bu adamla evlenmeyi düşünüyorum deyin de tam olsun bari.. dayaktan zevk mi alıyorsun arkadaşım valla hayret ya

sadece ilk konusunu okudum yorumlara ne yazdığı bilmiyorum..
hata ediyor, inşallah çok daha geç olmadan kendi de idrak eder.

Allah'tan özünde iyi biri, özünde berbat olsa her gün 50 kırbaç, 100 falaka atacakmış..

Hani dövenlerin bahanesi var da, dayak yiyen nasıl bahane bulabiliyor anlamıyorum.

Hepimiz sinir buhranları yaşıyoruz, gidip kocamızı, evldımızı, anamızı mı dövelim, bu mudur savunması?

Seni sevdiğini sanıyorsun öyle mi ?
Kendine gel , bu adam seni sevmiyor.
Rahatsız , nasıl seni döven ucubenin seni sevdiğini düşünürsün ?
İnsanlar evliyken bile dayağı kabullenmiyor neden ?
Gencecik insansın yazık değil mi sana ?
Allah akıl fikir versin.
Bak güzelim bu adam özünde iyi , kalbi temiz falan değil .
Bu yazdıklarımız sana birşey ifade ediyor mu bilmiyorum umarım eder ve ayrılır kendini kurtarırsın.

Beyin kafanın içerisini yavaşça terketmiş...
Başka bir yorumum yok bu konuya.

özünde iyi biri bırak sevgilisine bir kıza vurmaz, sinirden çıldırsa en fazla kolunu sıkar o kadar, sinirlendiğinde sana şiddet uygulamasının tek nedeni senden güçlü olması, böyleleri sokakta kendinden güçlüsüne denk gelince o artistliği yapamaz, hatta evli olanları acısını döner karısından çıkarır, erkeklere çok yüz veriyorsunuz çok..

Bence sen ölmeyi bayılmak sananlardansin.En fazla öldürur diyorsan tatlım ölüm gitmek ve bir daha dönmemek. Hangisine cesaretin var sen söyle onun için onun tarafından öldürülmeye mi yoksa ayrılıp rahat,sakin bir hayat yaşamaya mi?İki kız annesi olarak seni ve yaşam tarzını ve ailenin tutumunu elestirmeyecegim zaten bana dusmez.İçine dustugun bu girdaptan bir an evvel kurtulmaya bak.Yoksa kusura bakma sonun 3.sayfalarda bitebilir.İyi şeyler söylemek isterdim ama gerçekten çok Sinirlendim,kusura bakma

Valla ben de beni çok seviyor amadan sonrasını okumadım.Seven insan böyle bir şey yapmaz asla!Kabul edilemez bir şey bu!Dövmek nedir ya,daha sevgiliyken bunu yapan evlenince öldürmeye kalkışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…