- Konu Sahibi Ecclicious
-
evliliginde kocasindan cok dayak yiyip evliligi cok cok yara alan bireyler var ki onlar kocalarini bosuyoda siz sevgilinizi birakamicakmisiniz konu sahibesi.yapmayin lutfen kendinize sayginiz olsun .nikahli kocan diilya degistir nonu bas tekmeyi .unutursun elbet .eminim cogu insan zamaninda unutulmaz asklar yasayip unutmuslardirOncelikle kendimi anlatamiyorum, bi izin verirseniz.
Siddetin kucugu buyugu yoktur, hersey bir sac cekmeyle, kufurle baslar.
Bu konuda HAKLISINIZ, H A K L I S I N I Z!
Size hak vermeyip, onu mu savundum ben ? Bi insan gibi okuyun yahu, bende kendime yeni bi hayat kurmak istiyorum ama hak verin ki bukadar cok sey yasandiktan sonra insan cok yaralar aliyor. Ben bunlari hak etmedigimi biliyorum ama inanin su an cok kotuyum. Cok yalnizim bu iliski icin bi cok seyden vazgectim,fedakarliklar yaptim. O benim icin hic bisey yapmadi diyemem cunku o da cok fedakarliklar yapti ama siddet var iste Allah kahretsin ki bu boyle. Tedavi gormuyor ama kendisi de tedavi gormek istedigini soyledi, affedilir gibi degil hep affettim ama artik istemiyorum.
hemsirelik okuyorum
Siz kendinize bunu layık görüyorsanız biz ne yapabilirizki.
Yaşanmışlık çok ayrılamam aşığım diyorsunuz. O zaman dayağı yeyin oturun desek biz suçlu oluruz ayrıl desek yanaşmıyorsunuz.
Demek ki birlikte yaşam, bi insanı tanıma yolu değil, değişen bişey yok.Eve cikmakla cok iyi bir karar almissiniz.
Siddet meyili oldugunuz ogrenmeniz yanlis bir nisanlanma/evlilikten kurtarmis sizi. Onu cok iyi tanimissiniz.
Simdi bu adamdan derhal uzaklasin, iletisimi kesin. Duzelebileck bir sey yok. Siddet "hardwired" bir programdir. O istese de durduramaz. Alkolizm ya da madde istismari gibi, yerlesir ve asla iyilestirelemez.
Yoksa onun siddeti sizde hem ruh hem beden kalici yaralara neden olacaktir.
Stockholm Sendromu yasiyor olabilirsiniz.
Derhal esyalarinizi alin ve o mekani terkedin.
Derhal bir psikiyatristle randevu alin, travma gecirdiginizi bile farketmiyorsunuzdur eminim.
Uzaklasin, yeni bir hayat kurun,
Hemen!
Aşkı ne zannediyorlar anlasam. Hakaret şiddet ne zaman aşkın tanımı oldu acaba. Annesi babası azıcık sesini yükseltse isyan edenler elin beş para etmez adamlarından dayak yiyip ama bana aşık sinirden yapıyor diyorlar.Bir dayak atanım bile yok abla sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?