Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Insallah Rabbim nasip etsin canim kesinlikle herkesin en azindan 1 kizi olmali diyenlerdenim bende kiz evlat herseydir ya arkadas sirdas evin nesesi :) insallah sanada nasip olur. Sen kac haftalık hamilesin

Insallah olur biranevvel canim benimde kizim cok kolay olmuştu ama simdi pko cikti bende birazda bu yuzden korkuyorum belki de hemen olmayacak ugrastiracak diyorum bilemiyorum yani
Inşallah Cnm evet bence bekleme yapma yinede karar senin bebeğin rahmine dusene kadar dogana kadar senin kız 2buçuk 3 yaşına gelir bence çünkü şimdi anlıyorum gebelik kolay elde edilmiyor rabbim kısmet edene kadarmis bnm kızım çok kolay olmuştu korkuyidum korunmayı bırakırsam hemen olacak diyordum ama öyle değilmiş

Önümüzdeki ay buyuk bir davetimiz var canim onuda atlatinca deneme yapayim diyorum mayıs ayinda yani korkuyorum bende cok hemen olmazsa diye insallah hemen olur. Sen diyet falan yapıyor musun

Önümüzdeki ay buyuk bir davetimiz var canim onuda atlatinca deneme yapayim diyorum mayıs ayinda yani korkuyorum bende cok hemen olmazsa diye insallah hemen olur. Sen diyet falan yapıyor musun
Inşallah rabbim kolaylıkla sağlıklı bir şekilde hemen nasip eder BEN diyet falan uygulamiyorum cnm

Bu ilaçla lh testlerini etkiledini duymuştum yanlış hatırlamıyorsam
Ben test yapmıyorum Cnm 31 martta kontrole gidecem yumurtalar belli bir büyüklüğe gelmişse çatlama iğnesi yapılacak ve doktorun onerecegi belirli gunlerde ilişki olacak ins rabbim bana ve bnm gıbı ısteyen herkese hemen nasip eder

Amin inşallah rabbim rast getirir inşallah peki yum günümü deneme yapacaksın yani Korunmasız tek ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…