- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.021
Insallah Rabbim nasip etsin canim kesinlikle herkesin en azindan 1 kizi olmali diyenlerdenim bende kiz evlat herseydir ya arkadas sirdas evin nesesi :) insallah sanada nasip olur. Sen kac haftalık hamilesinİkincide o kadar istedim o kadar dua ettim ki tabi hayırlısıni istedim demek ki diorum böylesi hayırlı oğlumu cok seviyorum ama bence kız anneleri daha sansli ilerde anneye en büyük destek oyle dusunuorum Allahim dualarimizi kabul etsin ins
Inşallah Cnm evet bence bekleme yapma yinede karar senin bebeğin rahmine dusene kadar dogana kadar senin kız 2buçuk 3 yaşına gelir bence çünkü şimdi anlıyorum gebelik kolay elde edilmiyor rabbim kısmet edene kadarmis bnm kızım çok kolay olmuştu korkuyidum korunmayı bırakırsam hemen olacak diyordum ama öyle değilmişInsallah olur biranevvel canim benimde kizim cok kolay olmuştu ama simdi pko cikti bende birazda bu yuzden korkuyorum belki de hemen olmayacak ugrastiracak diyorum bilemiyorum yani
Önümüzdeki ay buyuk bir davetimiz var canim onuda atlatinca deneme yapayim diyorum mayıs ayinda yani korkuyorum bende cok hemen olmazsa diye insallah hemen olur. Sen diyet falan yapıyor musunInşallah Cnm evet bence bekleme yapma yinede karar senin bebeğin rahmine dusene kadar dogana kadar senin kız 2buçuk 3 yaşına gelir bence çünkü şimdi anlıyorum gebelik kolay elde edilmiyor rabbim kısmet edene kadarmis bnm kızım çok kolay olmuştu korkuyidum korunmayı bırakırsam hemen olacak diyordum ama öyle değilmiş
34 haftalik bi ayim kaldı benim:)ilk oglumda 2 yasindaInsallah Rabbim nasip etsin canim kesinlikle herkesin en azindan 1 kizi olmali diyenlerdenim bende kiz evlat herseydir ya arkadas sirdas evin nesesi :) insallah sanada nasip olur. Sen kac haftalık hamilesin
Inşallah rabbim kolaylıkla sağlıklı bir şekilde hemen nasip eder BEN diyet falan uygulamiyorum cnmÖnümüzdeki ay buyuk bir davetimiz var canim onuda atlatinca deneme yapayim diyorum mayıs ayinda yani korkuyorum bende cok hemen olmazsa diye insallah hemen olur. Sen diyet falan yapıyor musun
Masallah aralari az cinsiyetleri de ayni eminim cok iyi anlasacaklardır saglikla gelsin insallah :)34 haftalik bi ayim kaldı benim:)ilk oglumda 2 yasinda
AllAh bağışlasın Cnm sağlıklı bir şekilde oglusunu kucağına alırsın inşallah34 haftalik bi ayim kaldı benim:)ilk oglumda 2 yasinda
Anladim canimInşallah rabbim kolaylıkla sağlıklı bir şekilde hemen nasip eder BEN diyet falan uygulamiyorum cnm
Canım keşke burdan giden arkadaşlar olsa da bizlerde bilgilen sek acaba hangi yöntemi kullanıyor sen aramışmıydınCanim ben ikinci ogluma hamileyim ama kiz bebek için denemeyi dusunuorum ankaradaki doktor telle bilgi vermio gelin goruselim dedi
Bu ilaçla lh testlerini etkiledini duymuştum yanlış hatırlamıyorsamBen klomeni bugün sabah itibariyle kullanmaya başladım kismetse bu ay deneme olacak
Canım napıyorsun test ne durumda akıntı falan varmıAynen canım acele etmek istemiyorum. Piki bekleyeceğim artık. Doktora gidemiyorum burda bulamadım öyle takip yapacak doktor
Ben test yapmıyorum Cnm 31 martta kontrole gidecem yumurtalar belli bir büyüklüğe gelmişse çatlama iğnesi yapılacak ve doktorun onerecegi belirli gunlerde ilişki olacak ins rabbim bana ve bnm gıbı ısteyen herkese hemen nasip ederBu ilaçla lh testlerini etkiledini duymuştum yanlış hatırlamıyorsam
Amin inşallah rabbim rast getirir inşallah peki yum günümü deneme yapacaksın yani Korunmasız tek ilişkiBen test yapmıyorum Cnm 31 martta kontrole gidecem yumurtalar belli bir büyüklüğe gelmişse çatlama iğnesi yapılacak ve doktorun onerecegi belirli gunlerde ilişki olacak ins rabbim bana ve bnm gıbı ısteyen herkese hemen nasip eder
Cnm bende bilmiyorum ki doktorun vereceği günler daha önemli bence tek ilişki olacağını sanmıyorum bikacgun korunmasız ilişkiye girecez ins tutarAmin inşallah rabbim rast getirir inşallah peki yum günümü deneme yapacaksın yani Korunmasız tek ilişki
Ama erkek bebek için tek ilişki deniyorCnm bende bilmiyorum ki doktorun vereceği günler daha önemli bence tek ilişki olacağını sanmıyorum bikacgun korunmasız ilişkiye girecez ins tutar
Biliyorm Cnm ama herşey rabbimin takdiri o bize hangisini layık görürse onu verir 2.çocuk olacağı için cinsiyet önemi yok ama gönül her ıki meyveden de tatmak istiyor rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahAma erkek bebek için tek ilişki deniyor
Canım sen naptın ilişki oldumu testler ne durumda hiç yazmıyosunesim 1 aydir et agirlikli besleniyor onun disinda birsey yapmadik diyet olarak
AllAh bağışlasın Cnm sağlıklı bir şekilde oglusunu kucağına alırsın inşallah
Yarın pik olabilir ağrı akıntı ne durumda.Kızlar ne dersiniz akşama ya da yarına pik olur mu?
Üstteki dün sabah alttaki bu sabah. Burada saat öğlen 12 bu arada. Burda akşam olduğunda pik olur mu demek istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?