- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.061
Aynen öyle burasi bizim dert topigimiz ben bu konuyu kardesim annemle bile konuşmam. Cunku hickimse anlamaz. sevecen senin bu yönünü cok seviyorum. Amaan banane kim ne yazdiysa yazdi demiyorsun haksizlik varsa müdehale sorun varsa çözum hastalik varsa moral veriyorsun. Iyiki varsinHoşgeldin canım
Bilip bilmeden hiçkimseye yorum yapmam.Geçmişini okudum haksızlık karşısında susmayıp hakkımızı savunmuşsun.Dalga geçtiklerini neler yazdıklarını gördüm .Çünkü girdiğim gibi ceza aldığını ve geçmiş yazılarını okudum .Çok üzüldüm ama işte yine iyi niyetin sebep oldu .Hiç cevap yazmayıp kibleseydin emin ki onlar ceza alırdı .Onlar burayada çok dadandı ama ben ders aldığım için onlar gibi yaptım kibbb ve yöneticiler ya ceza verdi ya da kendileri onlara cvp verdi .Artık böyle yapmanı istiyorum .Polemiğe girmeden şikayet et.Polemik her ne olursa olsun yasak
Gelelim A Asell80 öfken sana değil .Senin dert bölümüne yazdığın yazı bunu öncelikle anlama rica ediyorum .Evet sana kızgın bir cevap verdim .Yine anlamış değilsin malasef geçmişi okusaydın bana kesinlikle hak verirdin .Geçmişteki tecrübesizlik milletin bizimle dalga geçmesi hakaret etmesi hepsini içeriyor .Evet sen sadece benim TECRBESİZ olduğum yönlerimi görmüşsün malasef yine sana öneriyorum geçmişi oku .Bizimle dalga geçenleri oku .Bizimle uğraşanları gör sadece yönteme değil.
O zaman anlar hak verirdin.Aslında buda sana bir tecrübe olur .Geç kalmış sayılmazsın .Dışarı nasılsa burası da öyledir .Dışarda kimse bizi anlamaz bilmez ama bu topik anlar bilir .Dışına çıktın mı topa tutulursun.Ki tutuldun üstüne bizde nasibimizi yine aldık .İnşallah bu kez beni anlarsın.
Seni tanıdığım için (oğlu olanlar direk tecrübeli oluyor Hava var demişsin ) Üstümü almıyorum.Birdahaki sefer pikken deneme yapma :) boşver ya bitti gitti helal olsun hakkm varsa. Canim demek istediğimde o işte yani test durumlari herzaman ayni olmuyor bunu kimse bilemez. Elifem arkadasimiz hemsire cnm bazi konularda eğitimini aldiği icin soruyoruz sabirinle yazistigimi hic hatirlamam. Zaten bu topiktete bu hava var oğlu olan direk tecrübeli oluyor :)) burda bi arkadaş vardi adini net hatırlamıyorum 2011 süper annelerde yaziyodu herkes ona soru soruyordu cvpliyordu falan sonra bayanin kızı oldu. Yani şunu demek istiyorum hicbirseyin garantisi yok ama sen artik hangi aşamada deneme olacağini biliyorsun eşinide şu bir ay iyi besle cevizini pekmezini muzunu sodasini insallah gonlüne göre olsun.
Yalniz arkadaşım hava estiriyorlar demedim yanlis anlamışsın. Burda olan tecrubesiz arkadaslarin gözünde onlar tecrübeli sınıfına giriyor yazmistim. Allah razi olsun tüm yardimci olanlardan.Seni tanıdığım için (oğlu olanlar direk tecrübeli oluyor Hava var demişsin ) Üstümü almıyorum.
Evet elifemm biliyorum daha önceden özelde çok konuştuk .
Sabirine değinmişsin sen tanımıyorsun .Ama ben çok iyi tanımışım.Sabirin sadece burada değil hem çevresi hem de bu topik ve özeldeki tüm insanların deneme yapıp sonucunun 100/90 nı sonuç almış .Yani oğlu olmuş değil kesinlikle bunu anla sana yazamıyacak kadar insan tecrübesine sahip biri .
Benim oğlum oldu diye değil bu yöntemi destekleyip insanları yönlendirmem bunu sakın unutma Çevremde bu yöntemi deniyen çoğu yakınımın oğlu olduğu ve buraya yakın bir doktorun diyet ve bu yöntemi uyguladığını öğrenip oğlu olanlarla görüşüp aldığım bu bileğileri paylaştım .İşte siz sadece buradakilerin yüzünü görüyorsunuz .
Gerçek bu değil aslında biz buraya yazamıyoruz çünkü çok tepki ve ceza alma durumumuz olduğu için özelde görüşüyoruz .Emin ol burda yazanın çoğunuyla telefonda yazışıyoruz .Buraya yazamayan çok insan var çokkkkk gerek tanınmaktan gerek tepki almaktan gerek gözden korkan .Sizin tanıyıp hamile ve cinsiyetlerini bilmediğiniz o kadar insan var ki bunu paylaşmam .Çünkü onlar gizli ve özel kalmak istiyor .Sadece şunu diyorum oğlu olan gelip burda ben tecrübeliyim diye asla hava atmaz .Yaşanmışlığı ve tecrübesi sadece kendi değildir bunu anlamanı rica ediyorum .
Merhaba sabirin arkadaşımızın bildigi yöntemi bizimle paylaşırmısınız rica etsemSeni tanıdığım için (oğlu olanlar direk tecrübeli oluyor Hava var demişsin ) Üstümü almıyorum.
Sabirine değinmişsin sen tanımıyorsun .Ama ben çok iyi tanımışım.Sabirin sadece burada değil hem çevresi hem de bu topik ve özeldeki tüm insanların deneme yapıp sonucunun 100/90 nı sonuç almış .Yani oğlu olmuş değil kesinlikle bunu anla sana yazamıyacak kadar insan tecrübesine sahip biri .
Benim oğlum oldu diye değil bu yöntemi destekleyip insanları yönlendirmem bunu sakın unutma Çevremde bu yöntemi deniyen çoğu yakınımın oğlu olduğu ve buraya yakın bir doktorun diyet ve bu yöntemi uyguladığını öğrenip oğlu olanlarla görüşüp aldığım bu bileğileri paylaştım .İşte siz sadece buradakilerin yüzünü görüyorsunuz .
Gerçek bu değil aslında biz buraya yazamıyoruz çünkü çok tepki ve ceza alma durumumuz olduğu için özelde görüşüyoruz .Emin ol burda yazanın çoğunuyla telefonda yazışıyoruz .Buraya yazamayan çok insan var çokkkkk gerek tanınmaktan gerek tepki almaktan gerek gözden korkan .Sizin tanıyıp hamile ve cinsiyetlerini bilmediğiniz o kadar insan var ki bunu paylaşmam .Çünkü onlar gizli ve özel kalmak istiyor .Sadece şunu diyorum oğlu olan gelip burda ben tecrübeliyim diye asla hava atmaz .Yaşanmışlığı ve tecrübesi sadece kendi değildir bunu anlamanı rica ediyorum .
Gecemavişim hoşgeldin banlandınmı o neden oldu yanlış cümle kurunca mı oluyorYalniz arkadaşım hava estiriyorlar demedim yanlis anlamışsın. Burda olan tecrubesiz arkadaslarin gözünde onlar tecrübeli sınıfına giriyor yazmistim. Allah razi olsun tüm yardimci olanlardan.
Aynen hiçbir insan sorumluluk almak istememz..bu noktasa sonuçta herşey allahın elinde..eğer özelden mesaj ataraanız muhakkkak ellerinden geldiğince herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ama hiçbirşeyde kesin diye birşey yok tabiki..Seni tanıdığım için (oğlu olanlar direk tecrübeli oluyor Hava var demişsin ) Üstümü almıyorum.
Valla yaptığın espri acaip hoşumq gitmişti inan kendi kendime gülüyom hala:)) seviyom seni kız :)tmm cnm. Ben yanlis anladim. Teşekkurler
Aynen kesin bak dene diyenleri gördüm ben ama neye göre siye sorunca koca bir sesszilik oluyordu:)Bu topicteki herkesi seviyorum dualarimda anıyorum. Burda yaziyla iletisim kurduğumuz icin bazi cumleler amacini aşiyor uslüp benim icin cok önemlidir. Ne kimseyi bilerek kirarim nede kirilmayi hazmederim. Asla ve asla bilgisi tecrubesi olan yardimi birilerine dokunan hickimseye haksizlik yapamam. Allah hepsinden razi olsun. Hicbir yöntemi bilmeyen bilgisi olmayanlarin burda ahkam kesmelerini gördük. Onlardan bile medet umanlar oldu ne zaman denedin ne yedin sorularina verdikleri cvplardan.... yani umarim demek istedigim anlasilmistir......
Kesiblikle katılıyprum cnm ben kardeşime diyinc bile erkek meraklısı değilim ben diyodu ya dedim meraklı olma meselesi değil kim istemez farklı annelik duygularını tatmak :) bizi ancak birbirimiz anlarız..kızlar bu arada ilişki olalı tam bir hafta oldu meraktan ölüyorum acaba hamişmiyim diye:))Aynen öyle burasi bizim dert topigimiz ben bu konuyu kardesim annemle bile konuşmam. Cunku hickimse anlamaz. sevecen senin bu yönünü cok seviyorum. Amaan banane kim ne yazdiysa yazdi demiyorsun haksizlik varsa müdehale sorun varsa çözum hastalik varsa moral veriyorsun. Iyiki varsin
Canım allah bilir sen elinden geleni yap dualarını zaten yapıyorsun.. bundan daha fazlası gelemiyor bazen elimiziden işte gerisini allaha bırak rabbim ne eylerse güzel eyler inşallah gönlümüzdekini gerçek eylerSEVECENIM aslinda ben bu topige yazmadan once bazi bölümleri okumuştum cunku 40 binden fazla yazi vardi okuya okuya bititemeyecegim icin yazmaya karar verdim bir sekilde bazi seyleri anladim ama dedigin gibi tam anlamis olsaydim hata yapmazdım
Senin tecrubesizligine denk gelmemin sebebi daha ilk sayfalardayım 100. Sayfalarda falan tabiki ilerleyen sayfalarda muhtememlen cok seyi ogrenmis oldunuz ama benimde kucuk kizimdan firsat buldukça okuyorum oyuzden yazmaya karar vermiştim ama buda bana cok guzel tecrube ve ders oldu birdaha bukadar cok icimi anlatmam ben buraya yuregimden gecenleri yazdim Rabbimden baska tek paylastigim seyleri sanirim ama bu tatsizligin ilerlemesini istemiyorum evet cok kirildim haklida olsan bilmiyorum belkide ben kimseye bu sekilde sert mesaj yazmadim bu yuzden mesajin cok agir geldi neyseki uzatmanin alemi yok yuz yuze görüşsek yüz ve söyleyiş sekli aslinda daha farklı olurdu klavya uzerinde niyetler yazilanlar farkli algilamabiliyor
Gecemavisim canim esim hic meyve sevmez sonra et agirlikli beslenme önerilmiş kirmizi etten mi bahsediliyo acaba benim esim cok nadir kirmizi et yer agir geldigi icin dokunuyor kiyma ve tavuk yer soda cok icer soyle ki her aksam olmaz ama bir kerede 3 tane içer bazen sonra sut urunlerini cok tuketir ne dediysem dinlemiyo sabahlari işi gereği tost yaptığı icin peynir kasar falan tuketir yemeklerin yaninda mutlaka yogurt yer pekmez sevmez ama kullandigi macun içinde pekmezler var ama oda iliski zamanlarinda 1 cay kasigi yer boyle bir durumda bizim erkek bebek ihtimali cok düşük sanirim
Canim insallah herşey yolunda giderCanım ben varım deneme yapma aşamasında olan şuan. Benden sonra sıradaki kim bilmiyorum ama :)
bu arada sende bir farklilik yokmu vücudunda degisiklik :)Canım allah bilir sen elinden geleni yap dualarını zaten yapıyorsun.. bundan daha fazlası gelemiyor bazen elimiziden işte gerisini allaha bırak rabbim ne eylerse güzel eyler inşallah gönlümüzdekini gerçek eyler
Senden sonrada sanirim ben varim canimSenden sonra bennnn. Hersey yolunda gider insallah cnm. Bencede yarına hazirlikli ol hatta sabah mutlaka test yap esin evde olacakmi bilmiyorum ama sabah saatleri spermler daha hizli oluyormuş. Insallah Allah rast getirsin. Teşekkürederim buarada
Takip etmiyorum gerçektende bazen girip birşeylere denk geliyorumYalniz arkadaşım hava estiriyorlar demedim yanlis anlamışsın. Burda olan tecrubesiz arkadaslarin gözünde onlar tecrübeli sınıfına giriyor yazmistim. Allah razi olsun tüm yardimci olanlardan.
Üzüldüm böyle anlamana..
Gerçektende takip etmiyorum canım.Söylediğin kişilere de denk gelmedim .Mesajın başında da söyledim kendimi ve seni bildiğim için üstüme almıyorum.Ama sabirini çok iyi bildiğim için onu anlattım .Onun bana çok katkısı oldu asla inkar etmem .Meleklerimbenimde vardı omunda bana çok katkısı oldu bu iki insanın bana yaptığı iyilikleri inkar edemem.Bu topicteki herkesi seviyorum dualarimda anıyorum. Burda yaziyla iletisim kurduğumuz icin bazi cumleler amacini aşiyor uslüp benim icin cok önemlidir. Ne kimseyi bilerek kirarim nede kirilmayi hazmederim. Asla ve asla bilgisi tecrubesi olan yardimi birilerine dokunan hickimseye haksizlik yapamam. Allah hepsinden razi olsun. Hicbir yöntemi bilmeyen bilgisi olmayanlarin burda ahkam kesmelerini gördük. Onlardan bile medet umanlar oldu ne zaman denedin ne yedin sorularina verdikleri cvplardan.... yani umarim demek istedigim anlasilmistir......
İnşallah canım .Rabbim hepinize de nasip eder.Emeklerinizin karşılığını inşallah alacaksınızCanım allah bilir sen elinden geleni yap dualarını zaten yapıyorsun.. bundan daha fazlası gelemiyor bazen elimiziden işte gerisini allaha bırak rabbim ne eylerse güzel eyler inşallah gönlümüzdekini gerçek eyler
Şimdi diyecem geçmişi oku çok sert oldu diye kırılırsınızMerhaba sabirin arkadaşımızın bildigi yöntemi bizimle paylaşırmısınız rica etsem
Canim onumuzdeki aylarda bizlerde deneme yapacağız insallah denkgelirsin bizlere benim bu yumurtlama testi konusunda bilgi sıfır üstelik adetim de ilacla oldugu icin napcam bilmiyorumTakip etmiyorum gerçektende bazen girip birşeylere denk geliyorum
Gerçektende takip etmiyorum canım.Söylediğin kişilere de denk gelmedim .Mesajın başında da söyledim kendimi ve seni bildiğim için üstüme almıyorum.Ama sabirini çok iyi bildiğim için onu anlattım .Onun bana çok katkısı oldu asla inkar etmem .Meleklerimbenimde vardı omunda bana çok katkısı oldu bu iki insanın bana yaptığı iyilikleri inkar edemem.
Yani aslında demek istediğim buradaki çoğunu görmezlikten geleceksin .İnterneti tl olan üye olup herşeyi yazıyor .Kayde dahi alma .Çok haksızlık çok hakaret oluyor.Birde buranın diğer yüzü var .Oda bana kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?