- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.041
Benim test pik yaptiginin ertesi sabahi da pikti misafirlerimiz geldi ve yumurta catlamasi tahmini 12 saati gecmisti riske atmadim yani iliski olmadi maalesef bu ay bosa gecti canim nasip degilmisCanım sen naptın ilişki oldumu testler ne durumda hiç yazmıyosun
Canım şuan burda akşam 7 saat. Bir saat kadar önce sıvı almayı kestim. 9 da inşAllah tekrar test yapacağım. Paylaşırım burdan da. Tabi siz de sabah 4 oluyor saat uyuyor olursunuz amaCanım napıyorsun test ne durumda akıntı falan varmı
Ağrım var canım akıntım da normal ölçüde var. Benim testlerim geçtiğimiz aylarda bi anda pik yapmış birkaç saat içinde de silikleşmişti korkuyorum kaçırırım diyeYarın pik olabilir ağrı akıntı ne durumda.
Canım ben varım deneme yapma aşamasında olan şuan. Benden sonra sıradaki kim bilmiyorum ama :)Merhaba Kizlar nasilsiniz? Girip okuyorum ama pek yazamiyorum varmi bu ay deneme yapan yada yapacak olan diyette olan veya benim gibi kararsiz olan
Canım bence çok büyük bi haksızlığa uğradın. Onların söylediklerinin yanında seninkiler bi hiçti. Dönmene çok sevindim bu arada.Slm kızlar.. adaletsizligin her yerde kol gezdiği gibi burdada malum.. banlanma sebebim çikonun açmiş oldugu ertesi gün hapi adlı topicte yazdiklarim.. bizim topige asagilayici msjlari görunce dayanamadim birde cikonun cok üstüne gitmişlerdi haksizliga dayanamıyorum. Ama aci olan sadece benim yasak almam!!!!! Msjlarinizi okudum öncelikleMiraa35 canim heyecanlananin kizi olur yazmamin sebebi seninle dalga gecmek değil sakinleşmen içindi aşiri heyecan yapmıştın dalga gecti demissin üzüldüm tüm gun boyunca telefonun basinda senden gelen msjlari bekleyip yardimci olmaya çaliştim. Canin saolsun.
A Asell80 canim sahurda yazsalardı demissin son msjin 03:45 te idi. O saatte malum uyanik olmamiz zordu. Uyanik olanda eminim karari sana birakacakti çünkü bazen testler aniden pik yapip aniden açilir hickimse testlerinin 3 gün boyunca pik olacağini bilemezdi. Ve sen ertesi gün eşinin gece 11 de gelecegini yazmistin yumurtan öglen catlasaydi gec kalmis olacaktin belki bende yerinde olsam ayni seyi yapardim. Ertesi gun hapiyla ilgili yazdiklarinida duygusalligindan yazmis oldugunu düşünuyorum zira bu konudada hickimse sana ic yada içme diyemezdi. Buda senin iradenle verecek oldugun karardı. Icmemen icin nerdeyse yalvardım ama senin icine sinmemisti ve nihayetinde kendi kararini verdin. Bazen yasamis olduğumuz seylere nedenler arariz ama şunu idrak edemiyoruz hersey Rabbimizden her şey ama.. burda hickimse bu islerin okulunu okumadi herkes kendi tecrübeleriyle yorum yapiyor sanada yasadigin tecrube oldu. Ama şunu unutma testler herzaman ayni olmuyor mesela benimde bi ay 3 gün ust üste pik oldu ertesi ay 1 gunluk pikten sonra acildi. Hormonlarla ilgili sanirim. Bu topigin basından buyana savunulan yöntem test pikten sonra t deki hafif acilma aninda deneme.... belkide tutmayacakti bilemeyiz olan oldu biten gitti birdahaki ay insallah kolay olur senin için....
Senden sonra bennnnCanım ben varım deneme yapma aşamasında olan şuan. Benden sonra sıradaki kim bilmiyorum ama :)
Allah razı olsun canım. Rabbim seninkini de rast getirsin. Rica ederim ne demek yokluğun belli olduSenden sonra bennnn. Hersey yolunda gider insallah cnm. Bencede yarına hazirlikli ol hatta sabah mutlaka test yap esin evde olacakmi bilmiyorum ama sabah saatleri spermler daha hizli oluyormuş. Insallah Allah rast getirsin. Teşekkürederim buarada
canim öncelikle banlanmandaki seyi yazayim sadece ben banlandim dedin ya sanirim konuya yorum yapanlardan biri swnin yazidigin bir mesajı kiblemis egerki sende yada bende bizle dalga gecenleri o öfkemize yenik dusmeden onalri kiblemis olsaydik birkac kisi daha banlanirdi ama biz sadece cevabımızı vererek kendimiizi savunduk ben akil edemedim keske yapmis olsaydimSlm kızlar.. adaletsizligin her yerde kol gezdiği gibi burdada malum.. banlanma sebebim çikonun açmiş oldugu ertesi gün hapi adlı topicte yazdiklarim.. bizim topige asagilayici msjlari görunce dayanamadim birde cikonun cok üstüne gitmişlerdi haksizliga dayanamıyorum. Ama aci olan sadece benim yasak almam!!!!! Msjlarinizi okudum öncelikleMiraa35 canim heyecanlananin kizi olur yazmamin sebebi seninle dalga gecmek değil sakinleşmen içindi aşiri heyecan yapmıştın dalga gecti demissin üzüldüm tüm gun boyunca telefonun basinda senden gelen msjlari bekleyip yardimci olmaya çaliştim. Canin saolsun.
A Asell80 canim sahurda yazsalardı demissin son msjin 03:45 te idi. O saatte malum uyanik olmamiz zordu. Uyanik olanda eminim karari sana birakacakti çünkü bazen testler aniden pik yapip aniden açilir hickimse testlerinin 3 gün boyunca pik olacağini bilemezdi. Ve sen ertesi gün eşinin gece 11 de gelecegini yazmistin yumurtan öglen catlasaydi gec kalmis olacaktin belki bende yerinde olsam ayni seyi yapardim. Ertesi gun hapiyla ilgili yazdiklarinida duygusalligindan yazmis oldugunu düşünuyorum zira bu konudada hickimse sana ic yada içme diyemezdi. Buda senin iradenle verecek oldugun karardı. Icmemen icin nerdeyse yalvardım ama senin icine sinmemisti ve nihayetinde kendi kararini verdin. Bazen yasamis olduğumuz seylere nedenler arariz ama şunu idrak edemiyoruz hersey Rabbimizden her şey ama.. burda hickimse bu islerin okulunu okumadi herkes kendi tecrübeleriyle yorum yapiyor sanada yasadigin tecrube oldu. Ama şunu unutma testler herzaman ayni olmuyor mesela benimde bi ay 3 gün ust üste pik oldu ertesi ay 1 gunluk pikten sonra acildi. Hormonlarla ilgili sanirim. Bu topigin basından buyana savunulan yöntem test pikten sonra t deki hafif acilma aninda deneme.... belkide tutmayacakti bilemeyiz olan oldu biten gitti birdahaki ay insallah kolay olur senin için....
Pik gördün mü sen cnmKızlar şuan burda akşam 9. Şimdi test yaptım. 2 buçuk saat kadar hiç sıvı almadan ve tuvalete gitmeden bekledim. Testim silikleşmiş
Yok canım görmedim. O yüzden de deneme yapmadım. Piki görene kadar bekleyeyim diyorum. Eğer gün içinde çatladı ve bende kaçırdıysam da bi dahaki aya denerim diye düşünüyorum canım kısmetse.Pik gördün mü sen cnm
Ayy kuzum hoşgeldin seni görmek çok güzel yokluğun çok belliydi..ya yok ben öyle kötü bir şekilde anlamadım espri yaptı anlamında dedim..yoksa senin niyetini zaten biliyorum benden yana bir sıkıntı yok canım benim..seviyorum seni hoşgeldin..varlığın önemli bnim içinSlm kızlar.. adaletsizligin her yerde kol gezdiği gibi burdada malum.. banlanma sebebim çikonun açmiş oldugu ertesi gün hapi adlı topicte yazdiklarim.. bizim topige asagilayici msjlari görunce dayanamadim birde cikonun cok üstüne gitmişlerdi haksizliga dayanamıyorum. Ama aci olan sadece benim yasak almam!!!!! Msjlarinizi okudum öncelikleMiraa35 canim heyecanlananin kizi olur yazmamin sebebi seninle dalga gecmek değil sakinleşmen içindi aşiri heyecan yapmıştın dalga gecti demissin üzüldüm tüm gun boyunca telefonun basinda senden gelen msjlari bekleyip yardimci olmaya çaliştim. Canin saolsun.
Birdahaki sefer pikken deneme yapma :) boşver ya bitti gitti helal olsun hakkm varsa. Canim demek istediğimde o işte yani test durumlari herzaman ayni olmuyor bunu kimse bilemez. Elifem arkadasimiz hemsire cnm bazi konularda eğitimini aldiği icin soruyoruz sabirinle yazistigimi hic hatirlamam. Zaten bu topiktete bu hava var oğlu olan direk tecrübeli oluyor :)) burda bi arkadaş vardi adini net hatırlamıyorum 2011 süper annelerde yaziyodu herkes ona soru soruyordu cvpliyordu falan sonra bayanin kızı oldu. Yani şunu demek istiyorum hicbirseyin garantisi yok ama sen artik hangi aşamada deneme olacağini biliyorsun eşinide şu bir ay iyi besle cevizini pekmezini muzunu sodasini insallah gonlüne göre olsun.canim öncelikle banlanmandaki seyi yazayim sadece ben banlandim dedin ya sanirim konuya yorum yapanlardan biri swnin yazidigin bir mesajı kiblemis egerki sende yada bende bizle dal
ga gecenleri o öfkemize yenik dusmeden onalri kiblemis olsaydik birkac kisi daha banlanirdi ama biz sadece cevabımızı vererek kendimiizi savunduk ben akil edemedim keske yapmis olsaydim
Sahur meselesine gelince sahurda yazmis olsalardi yazmamda sizleri yada bilen arkadaslari suclamam değildi aslında yine vurgilayarak kac defa yazdim benim sansizligim sahurda "gayet normal tabi o satte" kimsenin olmamasiydi dedim. Sabahleyin gecemavisim bekle yazmis ama is isten geçmişti dedim. Sahur vakti orda olmama ihtimalinizin sizin girmeyip yadaSEVECENIM yanlis anladigi sekilde sizin yuzunuzden girseydiniz bana cevap yazsaysiniz ben deneme yapmayacaktim seklinde yazilmis bir yazı degildi. Benim sansizligim die tabir ettim aslinda ama hepinizden Allah razi olsun yardim etmeye calistiniz hele sen dedigin gibi okadar dil döktün ama ben ertesi gun senin bağlandığını görünce neden banlandi die yazdigin mesajlari okuyunca nekadar cabalayip mesajlar çektiğini farkettim o anda yazışmalardan ötürü farkedemiyorz.
Aslinda soyle birsey var ben bu topige geldiğimden beri yanlis hatırlamıyorsam sen ve diger arkadaşların hepsi genelde ya sabirin ablaya yada elifeme soruyordunuz. Ben onlarin bu konuda bilgili oldiklarini sanmistim taki sevecenin o uzucu ve kırıcı mesajında ben ve gecemavisimde tecrubeliyiz yazınca anladim. Ogun bana yorum yaparken grubta birbirimize fikirlerimizi söyleriz ya seninde fikrini beyan ettigini sanmistim ben kendime ve eşime güvenmediğim icin hap ictim. Ki yine zarari kendime yapmistim aslinda ama olay farkli boyuta geldi.
Ama her ne olursa olsunSEVECENIM mesajini haketmedim inanin dün gecmisi bastan tekrar okumaya basladim seveceniminde daha ilk zamanlarındaki mesajlarinda bizim gibi okadar tecrubesizmiski ilk bu topige girdiginde yasadiklari gibi beni de anlamasini beklerdim sevecenim yazmis daha once sana kac kere yazdim demiş herkes yazdi herkes elindem geldiğince Allah razi olsun cevap veriyor ben bunu hic inkar etmedim
Birde aslinda ben 3 aydir vucudumu tanimak icin ov testleri yaptim ilk ay pik yapti testim az olduğu icin ertesi gune bekledim cok açılmıştı deneme olmadi ikinci ay piki kaciridm ne ara pik olup ne ara açıldığını anlamadim bu ayda piki görünce her iki ayda olduğu gibi hemen silinir sandim dedigin gibi her ay ayni olmuyor belki daha zamani degildi belki 3 aydır oglum olma ihtimali vardi ama nasibimde olmadigi icin boyle aksilikler giiriyo belki bu 3 ayda deneseydim kizim olabilirdi oyuzden aksilik girdi bilemeyiz Rabbim bize neyi nasip ederse onun önüne hicbirsey gecemez hepimiz bize yazilmis kaderi yasiyoruz aslinda keske kandil gecesi boyle kirginliklar yasanmasaydi tek diyebileceğim bu..
Allah razi olsun senden de hem okadar yardim etmene ragmen seni dinlemeyip uzerine yine bana yardim etmeye çalıştığın icin bende haksızlığa gelemiyorum keske konuyu acan olarak ben banlansaydim ama olan oldi hakkini helal et canm
Hoşgeldin canımSlm kızlar.. adaletsizligin her yerde kol gezdiği gibi burdada malum.. banlanma sebebim çikonun açmiş oldugu ertesi gün hapi adlı topicte yazdiklarim.. bizim topige asagilayici msjlari görunce dayanamadim birde cikonun cok üstüne gitmişlerdi haksizliga dayanamıyorum. Ama aci olan sadece benim yasak almam!!!!! Msjlarinizi okudum öncelikleMiraa35 canim heyecanlananin kizi olur yazmamin sebebi seninle dalga gecmek değil sakinleşmen içindi aşiri heyecan yapmıştın dalga gecti demissin üzüldüm tüm gun boyunca telefonun basinda senden gelen msjlari bekleyip yardimci olmaya çaliştim. Canin saolsun.
Ayy kuzum hoşgeldin seni görmek çok güzel yokluğun çok belliydi..ya yok ben öyle kötü bir şekilde anlamadım espri yaptı anlamında dedim..yoksa senin niyetini zaten biliyorum benden yana bir sıkıntı yok canım benim..seviyorum seni hoşgeldin..varlığın önemli bnim için
Bazen yumurta olgunlaşmayıp kis olur .Ama belli olmaz bence takibi bırakmaKızlar şuan burda akşam 9. Şimdi test yaptım. 2 buçuk saat kadar hiç sıvı almadan ve tuvalete gitmeden bekledim. Testim silikleşmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?