- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.521
Belki pik olup hemen aynı koyuluga geldi diğer testini kaç saat önce yaptin akıntı ağrı durumun nasiltama canim ama ben hiç pik gormedim
dunku test silikti canim bugun ku dada koyu hatta sabhkinden koyu islanmaya basladim canim 9 10 gibi tekrar yapicam hepinizi burda istiyorum el birliğiyle beni gerdeğe sokunDünki testin silikmiydi? Ilk olarakmi koyulasti T. Eger dunden beri koyuysa tetikte ol. Ay ne güzel cuma gecesi Allah rast getirsin
Anladım canım çok güzel bu gece catlarda ınş kacirmazsin.rabbim rast getirsin.Perhiz kaç gündunku test silikti canim bugun ku dada koyu hatta sabhkinden koyu islanmaya basladim canim 9 10 gibi tekrar yapicam hepinizi burda istiyorum el birliğiyle beni gerdeğe sokun
bugece 3 canim azmiAnladım canım çok güzel bu gece catlarda ınş kacirmazsin.rabbim rast getirsin.Perhiz kaç gün
Canim havucla incir catlamaya yardimci oluyordu diye biliyorum yiyebilirsin aslindabugece 3 canim azmi
hasi bakalım hayorlısı canımdunku test silikti canim bugun ku dada koyu hatta sabhkinden koyu islanmaya basladim canim 9 10 gibi tekrar yapicam hepinizi burda istiyorum el birliğiyle beni gerdeğe sokun
Hımm ozaman ne diyim :)Canim gunde en az 12 bardak su iciyorum her gun
Kiz bende heycanlandim senin gun yaklastikca haKızlar bu ay geçmedi ya..yarın regli günüm gözteriyor ama ayaklarım buz yüzüm ateş kıpkırmızıyım..bel ağrımı anlatamam size göğüslerim şiş ama reglimde de şişiyordu zaten sıcaklığımı ölçtüm 37 derece..sizce gebelik belirtidi mi vucut sıcaklığının yükselmesi
Valla zeynoccum beklemek hepsinden zor..ben biraz okudum genedel böyle adetin 7. Günü falan hamile kalanlar reglden önce öğrenmişler ama ben tam ayın ortasında ilişkiye girdim bekle bekle günler geçmiyor yaKiz bende heycanlandim senin gun yaklastikca ha
Canim ben adetimin 5.Gunu hamile kaldim beklenen adetten 1 hafta sonra ogrendim önce test yaptim iki kere ikiside negatif ciktiValla zeynoccum beklemek hepsinden zor..ben biraz okudum genedel böyle adetin 7. Günü falan hamile kalanlar reglden önce öğrenmişler ama ben tam ayın ortasında ilişkiye girdim bekle bekle günler geçmiyor ya
Hadi ya..benim adetim dğzenlidir ilaç falan da kullanmadım gecikirse zaten anlarım :)Canim ben adetimin 5.Gunu hamile kaldim beklenen adetten 1 hafta sonra ogrendim önce test yaptim iki kere ikiside negatif cikti
Hadi insallah :)Hadi ya..benim adetim dğzenlidir ilaç falan da kullanmadım gecikirse zaten anlarım :)
Amin kuzumHadi insallah :)
Maşallah kızlar büyümüş ben son kez bir tane istiyorum bize katıl canımAmin burdaki bütün arkadaşlarımada saglıklı hayırlı ogluşlar nasip etsinben 36 yaşındayım 16 12 ve 4 yaşında kızlarım var düşünüyorum ama çok kararsızım busene olmazsa seneye bakalım canım siz burdayken odönemde kimler vardı kimlerin oglu oldu yada tüm yöntemlere ragmen tekrar kızı olan biraz anlatırmısın
Ah sevecenim yarın regl günüm bekliyorum erken gebelik testi hüsran..çıkmadı yani ama belli olmayabilirmiş..ayaklarıma dokundu kızım 5 yaşında anne ayakların buz gibi dedi..yüzüm de yanıyor bilmiyorum belirti mi ama bekliyorum işte günüm geçsin diyeMiraa35 nasıl oldun canım
Bozma morelini canım olmazsa yine denersin.Ah sevecenim yarın regl günüm bekliyorum erken gebelik testi hüsran..çıkmadı yani ama belli olmayabilirmiş..ayaklarıma dokundu kızım 5 yaşında anne ayakların buz gibi dedi..yüzüm de yanıyor bilmiyorum belirti mi ama bekliyorum işte günüm geçsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?