Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dünki testin silikmiydi? Ilk olarakmi koyulasti T. Eger dunden beri koyuysa tetikte ol. Ay ne güzel cuma gecesi Allah rast getirsin
dunku test silikti canim bugun ku dada koyu hatta sabhkinden koyu islanmaya basladim canim 9 10 gibi tekrar yapicam hepinizi burda istiyorum el birliğiyle beni gerdeğe sokun

dunku test silikti canim bugun ku dada koyu hatta sabhkinden koyu islanmaya basladim canim 9 10 gibi tekrar yapicam hepinizi burda istiyorum el birliğiyle beni gerdeğe sokun
Anladım canım çok güzel bu gece catlarda ınş kacirmazsin.rabbim rast getirsin.Perhiz kaç gün

Kızlar bu ay geçmedi ya..yarın regli günüm gözteriyor ama ayaklarım buz yüzüm ateş kıpkırmızıyım..bel ağrımı anlatamam size göğüslerim şiş ama reglimde de şişiyordu zaten sıcaklığımı ölçtüm 37 derece..sizce gebelik belirtidi mi vucut sıcaklığının yükselmesi

Kiz bende heycanlandim senin gun yaklastikca ha

Kiz bende heycanlandim senin gun yaklastikca ha
Valla zeynoccum beklemek hepsinden zor..ben biraz okudum genedel böyle adetin 7. Günü falan hamile kalanlar reglden önce öğrenmişler ama ben tam ayın ortasında ilişkiye girdim bekle bekle günler geçmiyor ya

Valla zeynoccum beklemek hepsinden zor..ben biraz okudum genedel böyle adetin 7. Günü falan hamile kalanlar reglden önce öğrenmişler ama ben tam ayın ortasında ilişkiye girdim bekle bekle günler geçmiyor ya
Canim ben adetimin 5.Gunu hamile kaldim beklenen adetten 1 hafta sonra ogrendim önce test yaptim iki kere ikiside negatif cikti

Maşallah kızlar büyümüş ben son kez bir tane istiyorum bize katıl canım
Evet tüm yöntemi kullanıp kızı olan bir arkadaşımız var.Ama çoğunluk erkek oldu .Benim bildiklerimle yola çıkarak 100/80 bir oran verebilirim

Bozma morelini canım olmazsa yine denersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…