- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.501
Amin cnm sağol çok sıcak basıyor beni ya ben böyle bişey görmedim akıntım da bugün var acaba bu ay klomen kullandım diyemi bu kadar terliyorum daha önce hiç bu kadar olmuyiduCanım ilişki zaten serbest ben yumurtlama ya yakın ani bulman için ilişki olmasın dedim karar senin kuzum rabbim hayırlısıyla gonlundekini nasip etsin
Canim stres yapma sakin ol bi derin nefes al :) sen elinden geleni yapıyorsun söyle mi böyle mi diye kafanı karıştırıp durma.Allah in izniyle testlerini yap tam çat anını yakala. Namazını kıl duanı et inşaallah rabbim hayırlı erkek evladı tattirsin. Diyeti zaten herkes tam olarak uyamiyo.kacamak oluyo illa ki.Ben cok stresliyim kizlar. Sanki herşeyi elime yuzume bulastircam yine. Daha 1 haftam var ve ben kendimi inanilmaz gergin ve bunalim hissediyorum. Vazgecme noktasındayım Allah im yardim etsin. Vesvesemidir nedir. ya kiz olursa diye dusunmeden edemiyorum. Kendimle savaş halindeyim olursa olsun diyorum biyandanda. Tekrar dogum yapamam ve hep icimde ukte kalir. Herseyi tum yontemleri eksiksiz yapmak istiyorum ama hep biseyleri eksik yapmisim gibi. Öylede zaten yarim yamalak pekmezdi takviyeydi yarimyamalak ph diyeti.. oyyy oyyy stres stressss
Olacagi varsa oluyor inanki olmayacaksada neyarsan yap. Super annelerde ne hikayeler var cattan önce yapanlar cattan sonra yapanlar cat ani yapip kizi olanlar.. frover var cift çizgiyi gordugu gun deneme yapmis ertesi gun bakmis testteki T daha koyu yeni pik yapmis o gun tekrar deneme yapmis ve ertesi gun yine. Ve oglu olmusCanim stres yapma sakin ol bi derin nefes al :) sen elinden geleni yapıyorsun söyle mi böyle mi diye kafanı karıştırıp durma.Allah in izniyle testlerini yap tam çat anını yakala. Namazını kıl duanı et inşaallah rabbim hayırlı erkek evladı tattirsin. Diyeti zaten herkes tam olarak uyamiyo.kacamak oluyo illa ki.
O stres olayı bende hergün var ama sen daha deneyimlisin canım testler konusunda ben hiç anlamam mesela kafama göre deneme yapacamlaf aramızda sizleri çok seviyorum [/QUOTE
Şans canim be. Bilirim dersin testin bozuk cikar. Bilirim dersin bi bakmissin mantar cikar biseler engel olur anlayacagin. Insallah Rabbim gonlumuzdeki bu haceti yeşerttiği gibi vuslatida nasip etsin
Tutmuyor cnm bende 1 eklesende eklemesende tutmuyor haziran dogumluyumKızlar sizde bakın
Ben cok stresliyim kizlar. Sanki herşeyi elime yuzume bulastircam yine. Daha 1 haftam var ve ben kendimi inanilmaz gergin ve bunalim hissediyorum. Vazgecme noktasındayım Allah im yardim etsin. Vesvesemidir nedir. ya kiz olursa diye dusunmeden edemiyorum. Kendimle savaş halindeyim olursa olsun diyorum biyandanda. Tekrar dogum yapamam ve hep icimde ukte kalir. Herseyi tum yontemleri eksiksiz yapmak istiyorum ama hep biseyleri eksik yapmisim gibi. Öylede zaten yarim yamalak pekmezdi takviyeydi yarimyamalak ph diyeti.. oyyy oyyy stres stressss
Evet yaa onları duyunca bende diyorum nasibimizde ne varsa o olacak elbet ama yine de 3. Bebekte bu yöntemi denemek istiyorumOlacagi varsa oluyor inanki olmayacaksada neyarsan yap. Super annelerde ne hikayeler var cattan önce yapanlar cattan sonra yapanlar cat ani yapip kizi olanlar.. frover var cift çizgiyi gordugu gun deneme yapmis ertesi gun bakmis testteki T daha koyu yeni pik yapmis o gun tekrar deneme yapmis ve ertesi gun yine. Ve oglu olmus
Evet arkadaşım bence akşam 10 gibi tekrar yap silik çıkarsa deneme yaparsın.kızlar benim test boyle pikmi bu napiyim Eki Görüntüle 2130318
Rastlamadim cnm ertesi gun hapi alana. Zamaninda adet olursan skntı olmaz diye düşünüyorum. Yine takip yaparsın yumurtayiCan'ım sen yine öncesinde sitres yapmişsın ben gecen ay diyodum artık anladım dikkat edicim bilmem ne ee geldi yum Zaman'ı tırt çıktı bildim dediğim herşey o an bildigini bile unutuyorsun hatta yanliş yapıyorsun Rabbim sana kalmadan rast getırsın dileğin gerçekleşsin inşallah
Bu arada Can'ım birsüre hikaye biliyorum dedin ya hiç benim gibi ertesi gün hapı içip diğer ay deneme yapanlar oldu mu ben bu ay baya kararırsızım 2 ay ertelesem mi ki ella baZiklige sıkıntı cıkartmişmidie yada rahme yumurtalığa
Bu ilaci alırken hiç yan etkiler olabilir die düşünmedim çoğu kadın hapla korunuyor birler olmuyor die düşündüm hatta eltım 3 yıllık içtiği hapı bıraktıktan sonra bamile kalıp oğlu oldu ama bu ertesi gün hapı korunma hapı ıle aynı değil sanırım dimi
Dünki testin silikmiydi? Ilk olarakmi koyulasti T. Eger dunden beri koyuysa tetikte ol. Ay ne güzel cuma gecesi Allah rast getirsin11 .günüm sadece sol kasıkta ağrı var gecemavisim ayni şeyler bendede var canim stres yapma Rabbim yazmis cinsiyeti biz elimizden geleni yapıyoruz hayırlısı neyse o olsun canim benimde rejim orkmez hepsi yarimyamalak
Sarı normal canım.Elifemm- canm birşey sorucm şimdi tuvalette gittiğimde peçete ile silince beya olmayan akıntım var sarımsı hatta hafi yeşile calan bir renk ama elimde okadar değil ama elimle de kontrolde hafif rengı sarıya benziyor bu iltihap midir yoksa normal mi kaşimti koku falan yok
Canım benim hiç stres yapma.herşeyin düşmanı stres biliyorsun.cok ta kasma kendini herşey imtihan dünyası.rabbim hayırlısıyla gonlundekini nasip etsin ınş.yöntemi çok takma en çok dualara tutun.rabbim kabul etsin. amin .Ben cok stresliyim kizlar. Sanki herşeyi elime yuzume bulastircam yine. Daha 1 haftam var ve ben kendimi inanilmaz gergin ve bunalim hissediyorum. Vazgecme noktasındayım Allah im yardim etsin. Vesvesemidir nedir. ya kiz olursa diye dusunmeden edemiyorum. Kendimle savaş halindeyim olursa olsun diyorum biyandanda. Tekrar dogum yapamam ve hep icimde ukte kalir. Herseyi tum yontemleri eksiksiz yapmak istiyorum ama hep biseyleri eksik yapmisim gibi. Öylede zaten yarim yamalak pekmezdi takviyeydi yarimyamalak ph diyeti.. oyyy oyyy stres stressss
Daha pil olmamış 3-4 saatte bir tekrarla canimkızlar benim test boyle pikmi bu napiyim Eki Görüntüle 2130318
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?