Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Akıntı ni takip et beyazsa olmasın kesinlikle.belkide yymirtan hızlı geliştiği içinde ağrı olabilir bol su iç.bide bazen klomen kist te yapabiliyor onunda ağrısı olabilir.en güzeli akıntı takibi.
Bende kisten korkuyorum zaten o yüzden dile getirip söylemek bile istemedim tm Cnm yardımcı olduğun için sağol tessekur ederim

Akıntı ni takip et beyazsa olmasın kesinlikle.belkide yymirtan hızlı geliştiği içinde ağrı olabilir bol su iç.bide bazen klomen kist te yapabiliyor onunda ağrısı olabilir.en güzeli akıntı takibi.
Akıntım dün ikindi namazindayken sıvı ve renksiz bi akıntı geldi sefaf dediğiniz omu ve bugünde iç çamaşırimdçamaşırimda beyaz ve katıakatıakinti vardı

Akıntım dün ikindi namazindayken sıvı ve renksiz bi akıntı geldi sefaf dediğiniz omu ve bugünde iç çamaşırimdçamaşırimda beyaz ve katıakatıakinti vardı
Evet canım camasira bakma sen kuruduysa hemen orda rengi değişebilir. Elinle vajen girişinde akıntı varmı yokmu kontrol edebilirsin zaten yogunsa direk kendi geliyot

Evet canım camasira bakma sen kuruduysa hemen orda rengi değişebilir. Elinle vajen girişinde akıntı varmı yokmu kontrol edebilirsin zaten yogunsa direk kendi geliyot
Dün gece o kadar ağrım olmasına rağmen ilişki olmadı doktorumun mesajını bu sabah gördüm ilişki serbest cumartesi gelin dedi

Canim sen denemis miydin bisey
Hayir denedim denilmez yani . Sadece suyum alkaliydi. Yumurtlama gunu felan hic sallamadim butun ay boyu iliskiler hep korunmasiz oldu. Rabbime tevekkul ettim o gonlumden geceni biliyor. Hep saglikli hayirli olsun diye dua ettim. Inaniyorum ki kismetimizde ne varsa rabbim onu verecek. Hepimizin gonlunden gecen hakkinda hayirli olur insallah.

Fazla yok gunduz biraz vardi akintim Cnm ağrım çok vardı şimdi biraz ıyi oldum
Canım ben de kuruydum geçrcekten çattan bir gün önce başladı ertesi gün de ağrılarım çok arttı bazıları gündüz çatlıyo ben gece çatlıyorum çünkü yatağa yatınca ağrıdan uyuyamadığım geceler oldu..akıntın için bol su iç kesinlikle..ben yeşil çay da içtim..günde iki kupa..o birkaç gün..bu dırım ovulasyon için biraz sıkıntı oluyor çok su içmemek gerekşyor ya ama zatwn çat anında ben çok beklemmiş idrarla yaptım yine püli gördüm aklında olsun cnm

Anladim canim seffaf uzayan yumurta aki gibi akintida bazik oluyor ortam ozaman

Allah uzun omurler versin kizina canim. Insallah bir de oglun olur en kisa zamanda. Sen hafif siliklesince birliktelik diyorsun yani

Amin Insallah canim tabiki nasipte neyse o olacak bunlar birer vesile o günü o saati denkgetirecek olan Rabbim

Dün gece o kadar ağrım olmasına rağmen ilişki olmadı doktorumun mesajını bu sabah gördüm ilişki serbest cumartesi gelin dedi
Canım ilişki zaten serbest ben yumurtlama ya yakın ani bulman için ilişki olmasın dedim karar senin kuzum rabbim hayırlısıyla gonlundekini nasip etsin

Merhaba kızlar çin takvimine göre benim bu ay ve önümüzde ay kız mayıs erkek siz inanıyormusunuz benim 3 de tuttu

Ben cok stresliyim kizlar. Sanki herşeyi elime yuzume bulastircam yine. Daha 1 haftam var ve ben kendimi inanilmaz gergin ve bunalim hissediyorum. Vazgecme noktasındayım Allah im yardim etsin. Vesvesemidir nedir. ya kiz olursa diye dusunmeden edemiyorum. Kendimle savaş halindeyim olursa olsun diyorum biyandanda. Tekrar dogum yapamam ve hep icimde ukte kalir. Herseyi tum yontemleri eksiksiz yapmak istiyorum ama hep biseyleri eksik yapmisim gibi. Öylede zaten yarim yamalak pekmezdi takviyeydi yarimyamalak ph diyeti.. oyyy oyyy stres stressss

O stres olayı bende hergün var ama sen daha deneyimlisin canım testler konusunda ben hiç anlamam mesela kafama göre deneme yapacam laf aramızda sizleri çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…