Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bilgi için teşekkür ederiz canım
Buradaki yöntemin aynısı

Calisan bir annenin 3. Cocuga niyetlenmesi konusunda nacizane fikirlerinizi sorsam acaba ne dersiniz? Ogretmen anne yanliz yani yari zamanli calistiginj dusunun..

Calisan bir annenin 3. Cocuga niyetlenmesi konusunda nacizane fikirlerinizi sorsam acaba ne dersiniz? Ogretmen anne yanliz yani yari zamanli calistiginj dusunun..
Canım benim fikrim çalışan veya çalışmayan kime sorduysam 3.cü cocugu yapmadıgına pişman sen bilirsin ama ben olan yapardım hatta yapmak üzereydim

Canım benim fikrim çalışan veya çalışmayan kime sorduysam 3.cü cocugu yapmadıgına pişman sen bilirsin ama ben olan yapardım hatta yapmak üzereydim
Evet oyle de acaba 3 une birden yetisebilirmiyim hem ev isi hem cocuklarin dersleri biri oyun isteyecek digerinin sinavi olacak.. Ama her seye ragmen bir oglum olsun ben de kiz istemeye gideyim oglumu askere yollayayim hayallerim var ama ceaseret edemiyorum iste ne bileyim..Rabbim hepinizin gonlune gore versin amin..

Himm peki cocugun doğduktan sonra bakim isi Nasil olacak asil konu bence isine hemen geri dönecekmisin dönünce bakici mi tutacaksin vs bunlar önemli
Benim annem de kayinvalidem de cok yakin zaten kaynvelidem bende kalsin(asil derdi ogluna yakin olmak) bayiliyor hatta onlarda kizlari cok seviyorlar ama sizede degisik meyve lazim derler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…