- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.581
Yok canım takılma oraya bazı insanlarda sağ kasık ağrısı sola vururmuşSEVECENIM sag sol kasık farketmez degılmi
Bilgi için teşekkür ederiz canımArkadaslar benim biyolog arkadasimin bir oglu var ve kendiisne sordum erkek bebek icin neler yapmali O da alkali su ic muhakkak dedi.. Yani 1 ay kadar onceden karbonatli su icemeye basla dedi ama ingiliz karbonati olsun dedi ve yumurtalamanin ertesi gunu iliski ve tek dedi ondan once perhiz 1 hafta.. Yumurtlama da her zaman dongunun tam ortasinda olmaya biliyormus bunun icin adetin bittikten 3 4 gun sonra doktora git takibe aldir dedi.. Bilginize insallah faydali olur sizlere de..
Sağol canım benimT
Tamam canim dua edeceğim kiz uyusun birazdan alirim elime tesbihimi insallahRabbim sifa versin insallah en kisa zamanda eski sihhatine kavussun
Insallah canim cumlemizinSağol canım benim
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Allah kolaylık versin canımKahve içircem canım duşta. Ne zaman ilişki olursa o zaman tesekkur ederim ben bu gece burdayım testleri 1 ve 3 te yaparım arada yoklayın benı canım
Canim iki bebegimdede o donemi yaşadim ama direndim sabaha kadar emmedigi olmustu ve ögrendikki diş çikariyor.Yarında devam ederse götürmek zorunda kalırım .Peki memeyi tamamen mi bıraktı ?
tamam canim cok saol bilgilendirdigin icinCanım sabirin yumurta çatlaması için faydalı dedi alkali suyuda bir litreye bir cay kaşığı ucuyla İngiliz karbonatı attım içilmiyor canım sanki Deniz suyu içiyosun
Canım şişkinlik yok ishal ateş yok.Bu yüzden diş değil diye düşünüyorum .Canim iki bebegimdede o donemi yaşadim ama direndim sabaha kadar emmedigi olmustu ve ögrendikki diş çikariyor.
Canim benim kiz da da dis cikarirken ishal ates olmadi ama sislik vardi tabiCanım şişkinlik yok ishal ateş yok.Bu yüzden diş değil diye düşünüyorum .
Çocukların kac yasinda canimCalisan bir annenin 3. Cocuga niyetlenmesi konusunda nacizane fikirlerinizi sorsam acaba ne dersiniz? Ogretmen anne yanliz yani yari zamanli calistiginj dusunun..
Canım benim fikrim çalışan veya çalışmayan kime sorduysam 3.cü cocugu yapmadıgına pişman sen bilirsin ama ben olan yapardım hatta yapmak üzereydimCalisan bir annenin 3. Cocuga niyetlenmesi konusunda nacizane fikirlerinizi sorsam acaba ne dersiniz? Ogretmen anne yanliz yani yari zamanli calistiginj dusunun..
Biri 10 yasinda digeri 2 yi bitirecek..Çocukların kac yasinda canim
Himm peki cocugun doğduktan sonra bakim isi Nasil olacak asil konu bence isine hemen geri dönecekmisin dönünce bakici mi tutacaksin vs bunlar önemliBiri 10 yasinda digeri 2 yi bitirecek..
Evet oyle de acaba 3 une birden yetisebilirmiyim hem ev isi hem cocuklarin dersleri biri oyun isteyecek digerinin sinavi olacak.. Ama her seye ragmen bir oglum olsun ben de kiz istemeye gideyim oglumu askere yollayayim hayallerim var ama ceaseret edemiyorum iste ne bileyim..Rabbim hepinizin gonlune gore versin amin..Canım benim fikrim çalışan veya çalışmayan kime sorduysam 3.cü cocugu yapmadıgına pişman sen bilirsin ama ben olan yapardım hatta yapmak üzereydim
Benim annem de kayinvalidem de cok yakin zaten kaynvelidem bende kalsin(asil derdi ogluna yakin olmak) bayiliyor hatta onlarda kizlari cok seviyorlar ama sizede degisik meyve lazim derler..Himm peki cocugun doğduktan sonra bakim isi Nasil olacak asil konu bence isine hemen geri dönecekmisin dönünce bakici mi tutacaksin vs bunlar önemli
Oyleyse sorun yok canim yapardim ben senin yerinde olsam Rabbim bir de erkek evlat versin insallahBenim annem de kayinvalidem de cok yakin zaten kaynvelidem bende kalsin(asil derdi ogluna yakin olmak) bayiliyor hatta onlarda kizlari cok seviyorlar ama sizede degisik meyve lazim derler..
Galiba ikna oluyorum verdiginiz cesaretler icinde cok tesekkur ediyorum. Allah razi olsun.. Dualriniz kabul olsunOyleyse sorun yok canim yapardim ben senin yerinde olsam Rabbim bir de erkek evlat versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?