Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Adete yakın Ateş yukselmesi gebelik belirtisi.Hayırlı haberlerle ınş

Olur bazen öyle canım hasta olmasında bişey olmaz benimde başıma gelmişti hiçbir sıkıntı yokken 1 hafta ne emdi doğru düzgün mamada çok çok,az içerdi doktor a gorurmustum muayene etti hiçbirşeyi yok hava değişimden etkilenmis olabilir demişti sonra açılmıştı iştahı yeniden.yeterki can sağlığı yerinde olsun azar azarda olsa vermeye çalış.rabbim acılarını gostermesin

Canim benim bebeğim de bi ara emmedi
Hastalık oncesiymis memeyi verince bağırıyordu. Bende ayagimda sallayıp uyutuyodum uykusunda emiyordu sadece. Insaallah geçici bi durumdur
Ben pes etmedim hastalık sonrası da ayakta falan emzirdim. Şükür şimdi normale döndü.

oldu canim saolun yardımlarınız icin hayırlısı Allah'tan gunduz 11 de testi tekrarlicam ınsallah dahada silinmiştir dua edin
Zamanlaman iyi canım rabbim hayırlısıyla gonlundekine hamile kalmayı nasip etsin ınş.bu mübarek günün hurmetine

benim 1 kız bebişim,bir de yasin'im bir tanem meleğim var,3. ye hamileyim,tabii her şeyin başı sağlık ama anne erkek çocuk ilişkisi çok farklı,allah nasip ederse erkrk bebişimi elime alıp minik bir adam'ım olsun istiyorum inşAllah

Anlayama
Anlayamadim oglunuz mu var.. Peki varsa da dikkat ettiginiz seyler oldu mu? Rabbim evlatlarinizi bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…