- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.601
Amin insallah hem anne hem kayinvalide yakinmis sorun olmaz bence 3une de yetmeye calisirken biraz yorulursun ama o cennet kokusu herseye değerGaliba ikna oluyorum verdiginiz cesaretler icinde cok tesekkur ediyorum. Allah razi olsun.. Dualriniz kabul olsun
Çok iyibugece 3 canim azmi
Adete yakın Ateş yukselmesi gebelik belirtisi.Hayırlı haberlerle ınşKızlar bu ay geçmedi ya..yarın regli günüm gözteriyor ama ayaklarım buz yüzüm ateş kıpkırmızıyım..bel ağrımı anlatamam size göğüslerim şiş ama reglimde de şişiyordu zaten sıcaklığımı ölçtüm 37 derece..sizce gebelik belirtidi mi vucut sıcaklığının yükselmesi
Elifem inşallah canım ya..Adete yakın Ateş yukselmesi gebelik belirtisi.Hayırlı haberlerle ınş
Olur bazen öyle canım hasta olmasında bişey olmaz benimde başıma gelmişti hiçbir sıkıntı yokken 1 hafta ne emdi doğru düzgün mamada çok çok,az içerdi doktor a gorurmustum muayene etti hiçbirşeyi yok hava değişimden etkilenmis olabilir demişti sonra açılmıştı iştahı yeniden.yeterki can sağlığı yerinde olsun azar azarda olsa vermeye çalış.rabbim acılarını gostermesinKızlar bebeğim 3 gündür ne mama ne de süt almıyor ısırıp ısırıp ağzında çıkarıyor.Dişlere baktım yok şişkinlik vb şeyler yok.Çocuk kaçgündür süzüldü .Başına gelen var mı?Neden böyle oldu .Kaşıkla azar azar içiriyorum onu da içmezse tamamen erir .Bugünde aynıydı doktora çok götürüp ilaç kullanmak istemiyorum .
Canim benim bebeğim de bi ara emmediKızlar bebeğim 3 gündür ne mama ne de süt almıyor ısırıp ısırıp ağzında çıkarıyor.Dişlere baktım yok şişkinlik vb şeyler yok.Çocuk kaçgündür süzüldü .Başına gelen var mı?Neden böyle oldu .Kaşıkla azar azar içiriyorum onu da içmezse tamamen erir .Bugünde aynıydı doktora çok götürüp ilaç kullanmak istemiyorum .
Canım bence açılma başlamış. 3 saat sonra yine bak açılma hala varsa bence değerlendir.yaptim canim işaretli olan uyumayan varsa yorumlayabilirmi sonraki sabah 5 te yapicam
Canım gölge düşmüş üstüne çekimden kaynaklı,ama sanki açılmaya başlamış gibi. Deneme oldumuyaptim canim işaretli olan uyumayan varsa yorumlayabilirmi sonraki sabah 5 te yapicam
oldu canim saolun yardımlarınız icin hayırlısı Allah'tan gunduz 11 de testi tekrarlicam ınsallah dahada silinmiştir dua edinCanım gölge düşmüş üstüne çekimden kaynaklı,ama sanki açılmaya başlamış gibi. Deneme oldumu
İnşallah canım hakkımızda hayırlısıMiraa35 seni takipteyim canım inşallah hamilesindir. Icime öyle doğuyor
Zamanlaman iyi canım rabbim hayırlısıyla gonlundekine hamile kalmayı nasip etsin ınş.bu mübarek günün hurmetineoldu canim saolun yardımlarınız icin hayırlısı Allah'tan gunduz 11 de testi tekrarlicam ınsallah dahada silinmiştir dua edin
Hasi bakalım kuzum hakkında hayırlısı zamanlaman güzel oldu valla..inşallah yakalamıştır :)oldu canim saolun yardımlarınız icin hayırlısı Allah'tan gunduz 11 de testi tekrarlicam ınsallah dahada silinmiştir dua edin
Anlayamadim oglunuz mu var.. Peki varsa da dikkat ettiginiz seyler oldu mu? Rabbim evlatlarinizi bagislasinbenim 1 kız bebişim,bir de yasin'im bir tanem meleğim var,3. ye hamileyim,tabii her şeyin başı sağlık ama anne erkek çocuk ilişkisi çok farklı,allah nasip ederse erkrk bebişimi elime alıp minik bir adam'ım olsun istiyorum inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?