Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
hayirli cumalar arkadaşlar testim dahada koyulasti hayırlısı artık napalim cikonun basina gelen benimde basima geldi benim testlerim pik olmadan silinirdi ilk defa boyle bisey başına geldi sabah 5 te yaptığım bi usteki köyü olan az once

Canım testin pik olmamış ki evet pike yakın dedim tekrarla canım dedim .Piki görmeden neden değerlendirdin ki zamanlaman iyi olmamış .Arkadaşlara baktım iyi zamanlama diyor ama değil pik olmadıkça değerlendirmemeliydin .

Canım test yapsan çıkar aslında

Bir sey sormak istiyorumrahim ph ini degistirebildiniz mi yani karbonatli su ve esinize e vitamini takviyesi ve keciboynuzu kuru denedinizmi? Cevaplarsaniz sevinirim Allaha emanet olun hayirli dogumlar

yaptim canim işaretli olan uyumayan varsa yorumlayabilirmi sonraki sabah 5 te yapicam

canim benim testlerim hiç pik olmadi 3 aydır silik görüncede ilişki oldu napalim kismet
Son yaptığın test hangisi ?Onu sadece çek takibi bırakma piki yakalarsan tekrar eşit olursa tekrar şansını dene yapacak birşey yok bir sorunun mu var ?Neden pik olmuyor takibi düzenli yapabiliyor musun ?

Bir sey sormak istiyorumrahim ph ini degistirebildiniz mi yani karbonatli su ve esinize e vitamini takviyesi ve keciboynuzu kuru denedinizmi? Cevaplarsaniz sevinirim Allaha emanet olun hayirli dogumlar
Canım mrb arkadaşının verdiği bilgileri okudum peki kendisi oğluna gebe kalmak için mi uygulamış

Son yaptığın test hangisi ?Onu sadece çek takibi bırakma piki yakalarsan tekrar eşit olursa tekrar şansını dene yapacak birşey yok bir sorunun mu var ?Neden pik olmuyor takibi düzenli yapabiliyor musun ?
son yaptığım bu canim bugun 12 de yaptim tahminim yumurtam yeterli büyüklüğe gelmiyorduilk defa bu koyuluğu gordum testi aksam 9 da tekrarlicam şuan sol kasigim patlıcak gibi testlerimi hep düzenli sabah 11 de yaptim önceki ayları da ama koyulasmadan silindi onları atarim birazdan

Eklentiler

• 20180330_144713.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 126
Gittikçe koyulaşıyor .Bugün 3 gibi tekrarla canım piki yakalayamaz isen hamilelik olmuyabilir .Klomen kullanabilirsin klomen testi etkilemiyor ama çat iğnesi çok etkiliyor.Yumurtaların gelişir piki de yakalayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…