- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.621
Canim nerde testlerin ben goremedimhayirli cumalar arkadaşlar testim dahada koyulasti hayırlısı artık napalim cikonun basina gelen benimde basima geldi benim testlerim pik olmadan silinirdi ilk defa boyle bisey başına geldi sabah 5 te yaptığım bi usteki köyü olan az once
Canım testin pik olmamış ki evet pike yakın dedim tekrarla canım dedim .Piki görmeden neden değerlendirdin ki zamanlaman iyi olmamış .Arkadaşlara baktım iyi zamanlama diyor ama değil pik olmadıkça değerlendirmemeliydin .hayirli cumalar arkadaşlar testim dahada koyulasti hayırlısı artık napalim cikonun basina gelen benimde basima geldi benim testlerim pik olmadan silinirdi ilk defa boyle bisey başına geldi sabah 5 te yaptığım bi usteki köyü olan az once
Pik olması için t nin daha koyu olması lazımkızlar benim test boyle pikmi bu napiyim Eki Görüntüle 2130318
Canım test yapsan çıkar aslındaKızlar bu ay geçmedi ya..yarın regli günüm gözteriyor ama ayaklarım buz yüzüm ateş kıpkırmızıyım..bel ağrımı anlatamam size göğüslerim şiş ama reglimde de şişiyordu zaten sıcaklığımı ölçtüm 37 derece..sizce gebelik belirtidi mi vucut sıcaklığının yükselmesi
canim benim testlerim hiç pik olmadi 3 aydır silik görüncede ilişki oldu napalim kismetHayırlı cumalar kızlar
Oğlum çok şükür sabaha karşı ve şimdide süt aldı dualar için teşekkür ederiz teyzeleri K Khvekokusu20
Cok sevindim canim Rabbim tekrar yasatmasin insallahHayırlı cumalar kızlar
Oğlum çok şükür sabaha karşı ve şimdide süt aldı dualar için teşekkür ederiz teyzeleri K Khvekokusu20
Bir sey sormak istiyorumrahim ph ini degistirebildiniz mi yani karbonatli su ve esinize e vitamini takviyesi ve keciboynuzu kuru denedinizmi? Cevaplarsaniz sevinirim Allaha emanet olun hayirli dogumlarEvet suan cok zorlaniyorum butun gece uyumadim hep ogle dusundum.cok etkilendim.yardima ihtiyacim vardi ondan buraya yazdim bana destek olursunuz diye gercektende ogle oluyo sizlerle konustukca rahatliyorum allah hepinizden razi olsun allah gonlunuze gore versin insallah zamanan alisman lagzim bu duyguya.desigin gibi kucama alinci kizimi insallah aklima bile gelmez bu yasadiklerim
Testini tekrarladın mı canım gitgide koyulaşmış
yaptim canim işaretli olan uyumayan varsa yorumlayabilirmi sonraki sabah 5 te yapicam
Son yaptığın test hangisi ?Onu sadece çek takibi bırakma piki yakalarsan tekrar eşit olursa tekrar şansını dene yapacak birşey yok bir sorunun mu var ?Neden pik olmuyor takibi düzenli yapabiliyor musun ?canim benim testlerim hiç pik olmadi 3 aydır silik görüncede ilişki oldu napalim kismet
Amin canım benimCok sevindim canim Rabbim tekrar yasatmasin insallah
Canım geçmiş olsun bebeğinin diş sıkıntısı olabilirAmin canım benim
Keşke tarih saat yazsaydın canım ya inşallah rabbim gönlüne göre verir
Canım mrb arkadaşının verdiği bilgileri okudum peki kendisi oğluna gebe kalmak için mi uygulamışBir sey sormak istiyorumrahim ph ini degistirebildiniz mi yani karbonatli su ve esinize e vitamini takviyesi ve keciboynuzu kuru denedinizmi? Cevaplarsaniz sevinirim Allaha emanet olun hayirli dogumlar
son yaptığım bu canim bugun 12 de yaptim tahminim yumurtam yeterli büyüklüğe gelmiyorduilk defa bu koyuluğu gordum testi aksam 9 da tekrarlicam şuan sol kasigim patlıcak gibi testlerimi hep düzenli sabah 11 de yaptim önceki ayları da ama koyulasmadan silindi onları atarim birazdanSon yaptığın test hangisi ?Onu sadece çek takibi bırakma piki yakalarsan tekrar eşit olursa tekrar şansını dene yapacak birşey yok bir sorunun mu var ?Neden pik olmuyor takibi düzenli yapabiliyor musun ?
Gittikçe koyulaşıyor .Bugün 3 gibi tekrarla canım piki yakalayamaz isen hamilelik olmuyabilir .Klomen kullanabilirsin klomen testi etkilemiyor ama çat iğnesi çok etkiliyor.Yumurtaların gelişir piki de yakalayabilirsinson yaptığım bu canim bugun 12 de yaptim tahminim yumurtam yeterli büyüklüğe gelmiyorduilk defa bu koyuluğu gordum testi aksam 9 da tekrarlicam şuan sol kasigim patlıcak gibi testlerimi hep düzenli sabah 11 de yaptim önceki ayları da ama koyulasmadan silindi onları atarim birazdan
Sağol canım şimdi sıkıntımız yokCanım geçmiş olsun bebeğinin diş sıkıntısı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?