- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.981
Siz ne zaman derseniz canim bir de isim neydi seninPerşembe günümü başlnacak
Ben bunu okumadan ben de aynı şeyi yazdım az önce:) kesin okuyacaklar girsin ben 500 lere ulaşınca okuyamıyorum yaaa
10 kisi olduk suan da kizlar herkese 444 adet dusuyor 1 2 gun daha bekleyelim sayimiz artar belki
K Khvekokusu20
A Asell80
@pirlanta97(SUZAN)
Miraa35
@suuuus 4716(KÜBRANUR)
tugbabeyza
D Dil-Berk
N naznaz16
iwashereonce
A Askbocegim0101
B Beybipattis
listemizin güncel hali bu kizlar isimlerinizi de belirtin yazayim yanlarina isimle dua edelim birbirimize ben ismini hatirladiklarimi yazdim
Aynen bekleyelim bence de:)Can'ım biraz daha bekleyelim katılmak isteyenler olunca karişiyor hem sayıda azalır
Bu arada hafızana hayranım
Aaa gerçek mi?sen reglden sonra hamile kalanlardan olabilirsinBu arada regliniz biterken seffaf akinti gelmesi normal mi?uzayan bir akinti
Evt yap bencede..regl sonrası erkek bebeğe hamile kalanlar böyle oluyo demekki:)Ov. Testi yapmalısın bence yumurtlaman bu donemde olabilir :)tugbabeyza
Bende oldu canım bu ay. Normal sanırım.Bu arada regliniz biterken seffaf akinti gelmesi normal mi?uzayan bir akinti
Bende katılsam olurmu kesin okurum bende ismim Havva ben kız bebek isteyenler tarafındayim ama sizide takip ediyorumBeklemedeyim Kizlar
Büşra canım ben deSALATI TEFRİCİYE HATMI LISTEMIZ
K Khvekokusu20
A Asell80
@pirlanta97(SUZAN)
Miraa35
@suuuus 4716(KÜBRANUR)
tugbabeyza
D Dil-Berk
N naznaz16
iwashereonce
A Askbocegim0101
B Beybipattis
Listemizin güncel hali bu kizlar isimlerinizi de belirtin yazayim yanlarina isimle dua edelim birbirimize ben ismini hatirladiklarimi yazdim. Şuan kişi başına düşen sayımız 404
Benim icin sorun yok canim isimlerle birlikte sen bizim icin dua edersin bizde sana ederizBende katılsam olurmu kesin okurum bende ismim Havva ben kız bebek isteyenler tarafındayim ama sizide takip ediyorum
SALATI TEFRİCİYE HATMI LISTEMIZ
K Khvekokusu20
A Asell80
@pirlanta97(SUZAN)
Miraa35
@suuuus 4716(KÜBRANUR)
tugbabeyza
D Dil-Berk
N naznaz16
iwashereonce
A Askbocegim0101
B Beybipattis
@Angell007(HAVVA-Kiz evlat için dua edilecek)
Listemizin güncel hali bu kizlar isimlerinizi de belirtin yazayim yanlarina isimle dua edelim birbirimize ben ismini hatirladiklarimi yazdim. Şuan kişi başına düşen sayımız 370. Havva arkadasimiz kiz evlat icin duamiza katildi niyet ederken ve okudugumuz sayiyi bagislarken teker teker isimleri söyleyeceğiz zaten HAVVA arkadasimiza da hayirli saglikli kiz evlat nasip et diye belirtelim insallah
K Khvekokusu20
A Asell80
@pirlanta97(SUZAN)
Miraa35
@suuuus 4716(KÜBRANUR)
tugbabeyza
D Dil-Berk
N naznaz16
iwashereonce
A Askbocegim0101
B Beybipattis
listemizin güncel hali bu kizlar isimlerinizi de belirtin yazayim yanlarina isimle dua edelim birbirimize ben ismini hatirladiklarimi yazdim
Benim se gercek adim busraSALATI TEFRİCİYE HATMI LISTEMIZ
K Khvekokusu20
A Asell80
@pirlanta97(SUZAN)
Miraa35
@suuuus 4716(KÜBRANUR)
tugbabeyza
D Dil-Berk
N naznaz16
iwashereonce
A Askbocegim0101
B Beybipattis
Listemizin güncel hali bu kizlar isimlerinizi de belirtin yazayim yanlarina isimle dua edelim birbirimize ben ismini hatirladiklarimi yazdim. Şuan kişi başına düşen sayımız 404
Yok yine de guven olmaz en iyisi yumurtlama donemi garanti olsun tabii AAaa gerçek mi?sen reglden sonra hamile kalanlardan olabilirsin
Yok yine de guven olmaz en iyisi yumurtlama donemi garanti olsun tabii Allah bilriidwAaa gerçek mi?sen reglden sonra hamile kalanlardan olabilirsin
K Khvekokusu20
A Asell80
@pirlanta97(SUZAN)
Miraa35
@suuuus 4716(KÜBRANUR)
tugbabeyza
D Dil-Berk
N naznaz16
iwashereonce
A Askbocegim0101
B Beybipattis
@Angell007(HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
listemizin güncel hali bu kizlar isimlerinizi de belirtin yazayim yanlarina isimle dua edelim birbirimize ben ismini hatirladiklarimi yazdim.Kişi başına düşen sayimiz 370 suanda. Duaya baslarken ve bagislarken isimlerimizle niyet edeceğiz HAVVA arkadasimiza da kiz evlat nasip et diye dua edelim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?