- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #46.941
ben varım canımKizlar var misiniz yeniden toplu bir salati tefriciye hatmi yapalm liste yapip sayiyi bolelim 1 hafta 10 gün suresi olsun tek bir sefer de herkese toplu okuyalım mubarek 3 aylardaMiraa35 A Asell80 @Birbilsem1132 N naznaz16 D Dil-Berk pirlanta97 iwashereonce
Ayet oldugu icin abdestli ve basi kapalı okunur canimCanım aslında ben kuranı da çok zor okuyabilsiğim için yusuf Suresi de ayrı bir zor olduğundan çok geç okuyorum artık bu ay bir bakacağım ne durumdayım diğer aya inşallah 7 gün boyunca her gün bir tanesini okumaya çalışacağım
Bu Arada hz Zekeriya'nın duası olan Alim imran 38. Ayette abdestli ve baş kapalı mi okunmalı
Tamam canim herkes belirtsin fikriniB
ben varım canım
Aynen canim gun belirleyelim herkes o gune kesin bitirsin bitiremeyen vakitlice haber versin onuda paylasalim aramizdaBen hertürlü varım da arkadaşlar tam bitirmedikleri için karişiyor sonuna kadar okuyabilip kendine güvenenler tamam demeli ki bu sefer kaeişmamalı bence
kız doğuranlar şanssız mıAdet bitimi genelde kız olma olasılığı en yüksek bir durum oğlana hamile kalanların ben şanslı ve Allah tarafından kısmeti olduklarını düşünüyorum çünkü o sırada yumurta olacakta birliktelik olunası dölleyınce vücut alkali mi bazikmi adet bitimi çok bilmiyorum ama hadi bazik olup Y sperminin dayanabilip bulunan yumurtayı döllemesi çok şans bir durum zaten
Bu arda döngün Kaç nezaman yumurtladıgını biliyormuydun
Kizlar var misiniz yeniden toplu bir salati tefriciye hatmi yapalm liste yapip sayiyi bolelim 1 hafta 10 gün suresi olsun tek bir sefer de herkese toplu okuyalım mubarek 3 aylardaMiraa35 A Asell80 @Birbilsem1132 N naznaz16 D Dil-Berk pirlanta97 iwashereonce
Kİz doğuranlar şansız demedim aksıne ben dünyanın en şanslı insanıyım çok şükür bin şükür dünyalar tatlısı kızım varK
kız doğuranlar şanssız mıTabiki yumurtlama günümü biliyorum
Olur canım bende katılırımKizlar var misiniz yeniden toplu bir salati tefriciye hatmi yapalm liste yapip sayiyi bolelim 1 hafta 10 gün suresi olsun tek bir sefer de herkese toplu okuyalım mubarek 3 aylardaMiraa35 A Asell80 @Birbilsem1132 N naznaz16 D Dil-Berk pirlanta97 iwashereonce
Aynen canım haklısın. Geçen seferde bitirdik ama gerçekten çok karışıklık oldu. Allah’ın izniyle sonunda çözdük amaBen hertürlü varım da arkadaşlar tam bitirmedikleri için karişiyor sonuna kadar okuyabilip kendine güvenenler tamam demeli ki bu sefer kaeişmamalı bence
Tamam canimBeni dw eklwrmisinizsela ti twfriciye zincirine
Canım valla ben isterim de sonradan ben okuyamıyomlar oluyor sıkıntı oluyor..kesin pkuyacaklar girsin ve sayı çok olmazsa okurum kesinKizlar var misiniz yeniden toplu bir salati tefriciye hatmi yapalm liste yapip sayiyi bolelim 1 hafta 10 gün suresi olsun tek bir sefer de herkese toplu okuyalım mubarek 3 aylardaMiraa35 A Asell80 @Birbilsem1132 N naznaz16 D Dil-Berk pirlanta97 iwashereonce
Ben bunu okumadan ben de aynı şeyi yazdım az önce:) kesin okuyacaklar girsin ben 500 lere ulaşınca okuyamıyorum yaaaBen hertürlü varım da arkadaşlar tam bitirmedikleri için karişiyor sonuna kadar okuyabilip kendine güvenenler tamam demeli ki bu sefer kaeişmamalı bence
Canim suan 8 kisi olduk bolunce 555 er adet dusuyor herkese 10 gun surede bitirsek gunde 55 tane duser bir gunde 55 tane okuyabilir misinBen bunu okumadan ben de aynı şeyi yazdım az önce:) kesin okuyacaklar girsin ben 500 lere ulaşınca okuyamıyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?