Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayet oldugu icin abdestli ve basi kapalı okunur canim

K
kız doğuranlar şanssız mı Tabiki yumurtlama günümü biliyorum

K

kız doğuranlar şanssız mı Tabiki yumurtlama günümü biliyorum
Kİz doğuranlar şansız demedim aksıne ben dünyanın en şanslı insanıyım çok şükür bin şükür dünyalar tatlısı kızım var

Adet bitimi erkek bebeğe hamile kalınır die söylenen söylentiye cevap olarak adet bitimi erkek bebeğe hamile kalmak şans meselesi demek istedim zira yumurtlama Zaman'ı daha yüksek olan ihtimal varken adet bitimi şans meselesi tutturmak zor anlamında söyledim

Ben hertürlü varım da arkadaşlar tam bitirmedikleri için karişiyor sonuna kadar okuyabilip kendine güvenenler tamam demeli ki bu sefer kaeişmamalı bence
Aynen canım haklısın. Geçen seferde bitirdik ama gerçekten çok karışıklık oldu. Allah’ın izniyle sonunda çözdük ama

Ben hertürlü varım da arkadaşlar tam bitirmedikleri için karişiyor sonuna kadar okuyabilip kendine güvenenler tamam demeli ki bu sefer kaeişmamalı bence
Ben bunu okumadan ben de aynı şeyi yazdım az önce:) kesin okuyacaklar girsin ben 500 lere ulaşınca okuyamıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…