Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Doktor muayenede bir sey gormedimi ultrasonda? Bir de erkek bebek takibi mi yaptiriyorsun cnm?

Doktor muayenede bir sey gormedimi ultrasonda? Bir de erkek bebek takibi mi yaptiriyorsun cnm?
Yok cnm ben klomen kullandım 31 mart cumartedi kontrole gittim iki tane yumurtan gelişmiş dedi doktor o gece ilişki önerdi ve 2 4 6 nisan da birliktelik olsun dedi 29 martada ilişki olmuştu erkek bebek takibu yaptirmiyirum ama olmasını çok istiyorum rabbim hayırlısıyla hepimize hayirlu sağlıklı birşekilde eder inşallah

Canim okurken aklima kist geldi benim

K Khvekokusu20
A Asell80
@pirlanta97(SUZAN)
@Mirnaz85(MİRAY)
Prensesim2016
tugbabeyza
D Dil-Berk
@naznaz16(BAHAR)
@Ceymiceyn(DUYGU)
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
Flowers26 (FİLİZ)
L Lilarengim1 (???)
divinity (MEHTAP)
listemizin güncel hali bu kizlar isimlerimizle dua edelim birbirimize. Duanin basinda ve sonunda isimlerle niyet edilip isimlerle bagislanacak HAVVA arkadasimiza da kiz evlat nasip et diye niyet edip bagislayalim insallah. Simdilik kişi başına düşen sayımız 296 ...

Son düzenleme:
Oooo katılım baya artmiş Rabbim bu niyetlerimizi boşa komasın inşallah hepimize hayırlı sağlıklı salıh oğlanlar Nasıp Etsin Havva arkadaşımıza da Prenses kız nasıp Etsn insallah

K Khvekokusu20 canm salavatı tefriciye namazı ile başlayıp o duayı ve zikirleri cektıkten sonra bu listedeki arkadaşlarım isimlerini sayarak başlayacağız değilmi keşke tam başlanma Nasıl olacak detaylı anlatsan.

bilmeyen tüm arkadaşlar yarın yatsı namazından sonra başlasak hepimiz ayni doğru sekılde yapıp öyle başlasak diğer sefer kimi bilmiyordu kimi namazı sona bırakmıştı kimi kılmamıştı bence herkes senın anlattigin sekılde başlasa daha iyi olmaz mi

Tamam canim anlatayim

Prensesim2016 canm kist olaydı doktor söylerdi die düşünüyorum

Birkaç şey aklıma geliyo ya iki yumurta gelişmiş dediği için iki yum da kasıklara baskı yapıp agrı yapıyor ya döllenme gerçekleşti bira sancılı olmuş olabilir yada iki yumurta da döllenmiş olduğu için bu kadar şiddetli agri yaşıyor olabilirsin aklıma bunlar geldı

birde yum çat olduktan sonra bıraktıgı sıvı çok Ağrı yaparmış senınde ıkı tane yumurta geliştiği için ikisinin bıraktıgı sıvı sancıya neden etmiş olabilir aklıma bunlar geliyo tabi bilen arkadaşlar daha iyi cevap verir

Abdest alip Allah rızası icin 2 rekat namaz kiliyoruz 100 defa tövbe istiğfar edip yukardaki resimde yazan ayeti okuyoruz sonra isimlerimizle birlikte dilegimizin kabul olmasi icin teker teker niyet ediyoruz Euzubesmele cekip başlıyoruz okumaya bitirince de yine isimlerimizle birlikte bagisliyoruz duamizi ediyoruz bana bagislarsaniz ben yaparım duasini Allahin izniyle.. Adetli olanlar direk niyet edip okumaya başlayabilir temiz olanlarin namaz ve duasi da yeter insallah..başı kapali abdestli ve kibleye dönük okunmasi daha makbuldür ancak ayet olmadığı için abdestsiz de okunabilir. Attigim görüntüde de belirtildiği gibi ilk baslangici guzel yapildiktan sonra yatarken otururken hersekilde okunabilir önemli olan baslangicinin guzel yapilmasidir ve sayisinin tam 4444 olmasıdır yani baslangicini da bir kisinin bile tam olarak yerine getirmesi yeterlidir

Son düzenleme:
Bilmiyorum cnm ya buray yazdığım zaman çok kötü ağrım vardı dediğim gibi ama haklı olabilirsin çünkü şimdi biraz daha ıyiyim arada seyirmeler oluyo ama ıyi sayılırım

Elifemm- arkadaşımız cevabi kafamı kurcalamaya başladı acaba böyle olabilirmiolabilirmi gerçekten döllenme kasikta ağrı yaparmi bu arada

Bende

K Khvekokusu20
A Asell80
@pirlanta97(SUZAN)
@Mirnaz85(MİRAY)
Prensesim2016
tugbabeyza
D Dil-Berk
@naznaz16(BAHAR)
@Ceymiceyn(DUYGU)
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
Flowers26 (FİLİZ)
L Lilarengim1 (???)
divinity (MEHTAP)
D duyguuuMMM

listemizin güncel hali bu kizlar isimlerimizle dua edelim birbirimize. Duanin basinda ve sonunda isimlerle niyet edilip isimlerle bagislanacak HAVVA arkadasimiza da kiz evlat nasip et diye niyet edip bagislayalim insallah. Simdilik kişi başına düşen sayımız 277 ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…