- 25 Şubat 2017
- 534
- 619
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.021
Doktor muayenede bir sey gormedimi ultrasonda? Bir de erkek bebek takibi mi yaptiriyorsun cnm?Slm kızlar bi fikri olan yazabilirmi ben çok sancı oluyorum ya anlatilmaz bi sekildehemde resmen nefesimi kesiyor bacsklarima kramplar giriyor kasiklarim şişmiş durumda 29 31 mart ve 2 nisanda ilişki oldu sözde doktorun dediğine göre bu gece de birliktelik olması gerekiyor ama ben hiç ıyi değilim çok kötü ağrım var sizce neden olabilir kistmi olustu acaba
Yok cnm ben klomen kullandım 31 mart cumartedi kontrole gittim iki tane yumurtan gelişmiş dedi doktor o gece ilişki önerdi ve 2 4 6 nisan da birliktelik olsun dedi 29 martada ilişki olmuştu erkek bebek takibu yaptirmiyirum ama olmasını çok istiyorum rabbim hayırlısıyla hepimize hayirlu sağlıklı birşekilde eder inşallahDoktor muayenede bir sey gormedimi ultrasonda? Bir de erkek bebek takibi mi yaptiriyorsun cnm?
Canim okurken aklima kist geldi benimSlm kızlar bi fikri olan yazabilirmi ben çok sancı oluyorum ya anlatilmaz bi sekildehemde resmen nefesimi kesiyor bacsklarima kramplar giriyor kasiklarim şişmiş durumda 29 31 mart ve 2 nisanda ilişki oldu sözde doktorun dediğine göre bu gece de birliktelik olması gerekiyor ama ben hiç ıyi değilim çok kötü ağrım var sizce neden olabilir kistmi olustu acaba
Yarin yatsidan sonra baslansin mi canimMehtap
Teşekkürler
Insallah degildir ya bende öyle düşünmeye başladımCanim okurken aklima kist geldi benim
Insallah canimInsallah degildir ya bende öyle düşünmeye başladım
Tamam canim anlatayimK Khvekokusu20 canm salavatı tefriciye namazı ile başlayıp o duayı ve zikirleri cektıkten sonra bu listedeki arkadaşlarım isimlerini sayarak başlayacağız değilmi keşke tam başlanma Nasıl olacak detaylı anlatsan.
bilmeyen tüm arkadaşlar yarın yatsı namazından sonra başlasak hepimiz ayni doğru sekılde yapıp öyle başlasak diğer sefer kimi bilmiyordu kimi namazı sona bırakmıştı kimi kılmamıştı bence herkes senın anlattigin sekılde başlasa daha iyi olmaz mi
Bilmiyorum cnm ya buray yazdığım zaman çok kötü ağrım vardı dediğim gibi ama haklı olabilirsin çünkü şimdi biraz daha ıyiyim arada seyirmeler oluyo ama ıyi sayılırımPrensesim2016 canm kist olaydı doktor söylerdi die düşünüyorum
Birkaç şey aklıma geliyo ya iki yumurta gelişmiş dediği için iki yum da kasıklara baskı yapıp agrı yapıyor ya döllenme gerçekleşti bira sancılı olmuş olabilir yada iki yumurta da döllenmiş olduğu için bu kadar şiddetli agri yaşıyor olabilirsin aklıma bunlar geldı
birde yum çat olduktan sonra bıraktıgı sıvı çok Ağrı yaparmış senınde ıkı tane yumurta geliştiği için ikisinin bıraktıgı sıvı sancıya neden etmiş olabilir aklıma bunlar geliyo tabi bilen arkadaşlar daha iyi cevap verir
Prensesim2016 canm kist olaydı doktor söylerdi die düşünüyorum
Birkaç şey aklıma geliyo ya iki yumurta gelişmiş dediği için iki yum da kasıklara baskı yapıp agrı yapıyor ya döllenme gerçekleşti bira sancılı olmuş olabilir yada iki yumurta da döllenmiş olduğu için bu kadar şiddetli agri yaşıyor olabilirsin aklıma bunlar geldı
birde yum çat olduktan sonra bıraktıgı sıvı çok Ağrı yaparmış senınde ıkı tane yumurta geliştiği için ikisinin bıraktıgı sıvı sancıya neden etmiş olabilir aklıma bunlar geliyo tabi bilen arkadaşlar daha iyi cevap verir
BendeK Khvekokusu20
A Asell80
@pirlanta97(SUZAN)
@Mirnaz85(MİRAY)
Prensesim2016
tugbabeyza
D Dil-Berk
@naznaz16(BAHAR)
@Ceymiceyn(DUYGU)
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
Flowers26 (FİLİZ)
L Lilarengim1 (???)
divinity (MEHTAP)
listemizin güncel hali bu kizlar isimlerimizle dua edelim birbirimize. Duanin basinda ve sonunda isimlerle niyet edilip isimlerle bagislanacak HAVVA arkadasimiza da kiz evlat nasip et diye niyet edip bagislayalim insallah. Simdilik kişi başına düşen sayımız 296 ...
Bende okurum inşallah ismim Kübra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?