- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.181
Amin insallah canim hepimizin... pik değilde esit koyuluk diyelim foto atarim birazdan. Eger 2 gün testin koyuysa zaten 3.gun yada 2.gunun sonunda mutlaka yumurta catlar 4 gun koyuluk sürmez çünkü. Dedim ya kasik agrisi ve akinti sinyalim oldu benim. Inan emin degilim cat olduktan sonra oldu diyemem. Ama egerki yumurtlama aninda agriyla birlikte akinti olayi dogruysa catlamanin ilk saatlerinde olmustur.Canm silikleşmesini beklemeden deneme oldu oyle mi bu sekilde şans varmi ki birde ertesi gün ya hala pikse bunu nasil tutup tutmamakla anlayabiliriz ki
Bu arada dilerim hersey gönlünce olsun hayirlisi insallah
Amin insallah canim hepimizin... pik değilde esit koyuluk diyelim foto atarim birazdan. Eger 2 gün testin koyuysa zaten 3.gun yada 2.gunun sonunda mutlaka yumurta catlar 4 gun koyuluk sürmez çünkü. Dedim ya kasik agrisi ve akinti sinyalim oldu benim. Inan emin degilim cat olduktan sonra oldu diyemem. Ama egerki yumurtlama aninda agriyla birlikte akinti olayi dogruysa catlamanin ilk saatlerinde olmustur.
Denemeden 14 saat öncesi bu sekildeydi. Ben siliklesmesini beklemedim arkadaslar...
16.gece koyulasmaya basladi 17 de attigim test rengindeydi yani 18.gunle ayni. T c den daha koyu olmadi 20 sindede test yaptim 19.gün gibiydi denemeden sonra testim acilmadi bugun yaptim yine koyuydu....
Canim 7-8 aydır ovulasyon testi yapiyorum. Test koyulasmaya basladigi andan 2 maksimum 3.gün cat oluyr bu benim vucuda özelde olabilir. Dedigim gibi agriyla birlikte akinti oldugu andan 2 saat sonra deneme oldu 18in gecesi 19un basladigi gun yani. Benim herzaman yumurta aki kivamli akintim olmaz oldugu icin denedim. 1 gun oncesi yada 2 gun oncesi cokta onemli degil 19undan beri test koyu oldugu halde kuruyum ve agrim yok. Durumum karisik oldugu icin paylasmadim testleri ama icimdeki hissiyata önem verdim. Düşünmüyorum söylemi boylemi diye. Dedigim gibi 2 gün koyuluktan sonra ani kasik agrisi ve akinti belirtisi benim sinyalim oldu ve deneme oldu. Zaten deneme günunden sonrada hem akintim bitti hem agrim olmadi...Bugün yaotim yine köyüydü dedin ya canm bugun 21. Gun mu oluyo gerçekten tuaf ama keske hast gidip çatlayıp çalışmadığına baksaydın 20 sinde insallah dediğin gibidir ben vücudun tam analiz edip ona gore testlerle bağdaşmalı die düşünüyorum cunku 3 aydır az cok bende tanımaya başladım vücudumu hayırlısıyla oğlusun tutulmuştur canm hadi hayirlisi
Gecemavisim cnm bir gün sonra da deneme olsun istersen
Hayırlısıyla gonlundekine hamile kalirsin ınş Allah in izniyle.şeffaf akıntı ve agri varsa mutlaka cata çok yakindin diye düşünüyorum kaç gün perhiz yaptınOlmadıysa bile tahminen 1 gün öncesi olmustur. Rabbimin takdiri neyse baş göz üstüne...
Amiin canim insallah.. Son korumali birlesme günunden itibaren sayilirsa 5 ertesi gun 1 olarak sayarsak 4 gun canim.Hayırlısıyla gonlundekine hamile kalirsin ınş Allah in izniyle.şeffaf akıntı ve agri varsa mutlaka cata çok yakindin diye düşünüyorum kaç gün perhiz yaptın
Takdir Allah in artık ınş sağlıkla gonlundekini nasip eder canım benim müjdeli haberlerle ınş.Amiin canim insallah.. Son korumali birlesme günunden itibaren sayilirsa 5 ertesi gun 1 olarak sayarsak 4 gun canim.
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallahcanim ben denemeyi yapali 4 gün oldu..
Ins bebisin sıkıca tutunur sana cnmAmiin canlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?