- 13 Temmuz 2016
- 58
- 51
- 18
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.141
Canım bende okudum sana teslim ediyorum rabbim kabul eylesin inşallahAmin canim Allah razi olsun
Aldim kabul ettim canim dileğin kabul olsun insallah aminCanım bende okudum sana teslim ediyorum rabbim kabul eylesin inşallah
Birazını yatsı namazından sonra okudum canım birazını da yatmadan evvelCanım Allah kabul etsin ne arada okudun kız ben 51 okudum daha dün adet oldum
Canim sen deneme yapicakmisin bu ayElifemm- canm yumurtlama dönemlerindeki ani kasik ağrisi yumurta catladigi andami olur bilgin varmi
Evet Cnm bugün baktım geçmiş dün akşama kadar vardıCanım gecti mi bacagindaki
Oh ohBir bilgi daha yasi 40 a yakin arkadaslar in vajeni ph i aalkali orani yuksek oluyormus sebebi ise yas ilerledikce ostrojen hormonu azaliyor. Ostrojen hirmonun fazla salgilanmasi ortami qsidik yapiuormus..35 yasindan sonra bu hormon daha az salgilanirmis..
Evet canım agri olur genelde yumurta catlayinca etrafındaki serbest sıvı kasik bosluguna dökülür buda ağrı sancı yapar mesela benimki benimki ani değilde önce hafiften başlayıp çok çok artıyordu sonrasında kesiliyorduElifemm- canm yumurtlama dönemlerindeki ani kasik ağrisi yumurta catladigi andami olur bilgin varmi
Kabul ettim canim Allah kabul etsin dilegini insallah
KIzçelerim nabersiniz? Çok yazamıyorum gripliydim halim yoktu öyle okuyup yatıyprdum..bende okumaya başladım bugün rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Bişey olmaz canım.zaten karbonat katitorsun diyete çok çok takılma eşinin beslenmesine ağırlık ver derim ben.Kizlar ya uzum zamandir hayat suyun 5 litrelerinden içiyordum ph 8 di bu yaklaşık bir aydir esim 10 litrrlik getiriyo onlar 7.5 mis yeni farkettim ben ph yuksek su içtiğimi sanıyordum ama değilmiş 17 gun boyunca ingiliz karbonati nekdar işe yaarar ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?