Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
SALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ

K Khvekokusu20
A Asell80
pirlanta97
Miraa35
Prensesim2016
tugbabeyza
@Dil-Berk(ZEYNEP)
@naznaz16(BAHAR)
iwashereonce
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
@Flowers26 (FILIZ)
@eflatun88 (EBRU)
divinity (MEHTAP)
@Black5angel (SERAP)
@duyguuuMMM (KÜBRA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ

listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünkü HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir. Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA

RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN

tugbabeyza eşim hayatta icmez canm bu arada ertesu gun haplari östrojen ve progesteron fazlalastirdigi icin gebeligi engelliyormus senin soylediginle de birlestirisek simdi benim vucudum cok bazik degul alkali olmus olabilir buda benim kafami kurcaliyor

Oh oh
İlk defa şansım tuttu yaştan

Elifemm- canm yumurtlama dönemlerindeki ani kasik ağrisi yumurta catladigi andami olur bilgin varmi
Evet canım agri olur genelde yumurta catlayinca etrafındaki serbest sıvı kasik bosluguna dökülür buda ağrı sancı yapar mesela benimki benimki ani değilde önce hafiften başlayıp çok çok artıyordu sonrasında kesiliyordu

SALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ

K Khvekokusu20
A Asell80
pirlanta97
Miraa35
Prensesim2016
tugbabeyza
@Dil-Berk(ZEYNEP)
@naznaz16(BAHAR)
iwashereonce
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
@Flowers26 (FILIZ)
@eflatun88 (EBRU)
divinity (MEHTAP)
@Black5angel (SERAP)
@duyguuuMMM (KÜBRA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ

listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünkü HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir. Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA

RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN

Kizlar ya uzum zamandir hayat suyun 5 litrelerinden içiyordum ph 8 di bu yaklaşık bir aydir esim 10 litrrlik getiriyo onlar 7.5 mis yeni farkettim ben ph yuksek su içtiğimi sanıyordum ama değilmiş 17 gun boyunca ingiliz karbonati nekdar işe yaarar ki :/

Gecmis olsun canm ben daha baslamadim bile bende regl deyim bugun ilk gun ben bu dönemlerde ilk 3 gün dus almam kanama azalmasin die bu yuzden pazartesi duş alip oyle başlayacağım yind temiz olmuyacagim ama yinede icim daha rahat olur en azindsn Rabbim kabul buyursun insallah
KIzçelerim nabersiniz? Çok yazamıyorum gripliydim halim yoktu öyle okuyup yatıyprdum..bende okumaya başladım bugün rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Bişey olmaz canım.zaten karbonat katitorsun diyete çok çok takılma eşinin beslenmesine ağırlık ver derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…