Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canm esim sadece aksam ogununu evde yiyo oda gece saat 12 de hemen uyuyor yani nekadar besleyebilirim ki esimi bu yöntemlere de kizdigi icin soylyemiyorumda gun icinde ne yedigini bilmiyorum

Canim yarar insallah

Canm esim sadece aksam ogununu evde yiyo oda gece saat 12 de hemen uyuyor yani nekadar besleyebilirim ki esimi bu yöntemlere de kizdigi icin soylyemiyorumda gun icinde ne yedigini bilmiyorum
Kahvaltı yapıyor mu evde yumurta filan mutlaka her sabah yap 2-3 ceviz kır koy pekmez filan.benim eşimde öyleydi kızıyordu bunlarla uğraşma diye.

Yok canm kahvalti da yapmiyir sabah 7de evden cikiyir esim tost yaptigi icin kahvaltida hep tost tarzi seyler yer esime hicbir takviye yapamiyirum evde cerez falan var ama gec geldiği icin yemek yer yemek uyuyo zaten anlayacagin bizim is kaldi Allaha artik hic birsey yapmadan erkek çocuğa hamile kalanlar gibi banada nasip etsin insallah
Kahvaltı yapıyor mu evde yumurta filan mutlaka her sabah yap 2-3 ceviz kır koy pekmez filan.benim eşimde öyleydi kızıyordu bunlarla uğraşma diye.

Amin amin ınş rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım çok aşırıda takma imtihan oluyor bazende.

SALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ

K Khvekokusu20
A Asell80
pirlanta97
@Mirnaz85(MİRAY)
@suuuus 4716(KÜBRANUR)
@tugbabeyza(BÜŞRA)
D Dil-Berk BİTİRDİ TESLİM ETTİ
N naznaz16
@Ceymiceyn(DUYGU)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
@Flowers26 (FILIZ)
@eflatun88 (EBRU)
@divinity(MEHTAP)
@Black5angel (SERAP)
@duyguuuMMM (KÜBRA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ

listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünkü HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir. Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA

RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN

Yok canm ya acemilikti ilk zamanlar kendimi alistirdim hatta bu ay yumurtlama zamanlarında deneme yaparim Rabbim nasil nasip görürse sonuc olarak yılda birsuru kadin dogum yapiyor hemen hemen yarisi kiz yarisi erkek o erkek getirenler ne diyet yapmis ne alkali su ne tam yumurtlama zamani ayarlamış hepsi doğanın akışında okan seyler sadece geçen ay icin kendime cok kızıyorum ama artık önümüze bakmak lazım hayirlisi ne ise o olsun belki 1 yıl boyunca deneme yaparim nasip olmaz bilemeyiz herşeyin hayırlısı
Amin amin ınş rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım çok aşırıda takma imtihan oluyor bazende.

A Asell80 K Khvekokusu20 evet kizlar deneme oldu. Yalniz bu loboquick iyice bozmuş eski kalitesinde değil tekrar test almıştım coklularda bizukluk oluyor diye 16li aldim yinede tam piki yakalayamadım 16.gün hafif koyulasti 17.gun cizgiler esit oldu 18.gün disarda işim vardi o gun gündüz test yapamadım aksam sivi ve idrara dikkat ederek saat 20:00 gibi test yaptim yine esit koyuluktaydi ama onceki tecrubemle kasik ağrisi benim sinyalim oldu tek tarafli yoğun kasik agrisindan 2 saat sonra deneme oldu. Deneme gununden sonraki gun testim hala eşit koyuluktaydi ve bendeki tum belirtiler kayboldugu halde. Msjim uzun oldu ama okuyanlar faydalanir insallah burda eski arkadaskardan msj aldim eger deneme tuttuysa testteki koyuluk devam edermis çoğunda olmus bu. Hatta prenses nickli arkadasta doktora gittiginde yumurtan catlamis demiş eve gelmis test yapmis test hala koyu çizgideymiş. Testlerinizin cok cok siliklesmesini beklemeyin. Vucudunuzu dinleyin. Kasik agrisi arti akinti varsa yumurtanız catlamistir. Elimden gelenin fazlasını yaptim kizlar. Aylardir karbonatli su ictim esime takviyeler yaptim. Takdir Rabbimin. Ne gelirse baş göz üstune. Dualarinizda banada yer verin hepiniz dualarimdasiniz

Canm silikleşmesini beklemeden deneme oldu oyle mi bu sekilde şans varmi ki birde ertesi gün ya hala pikse bunu nasil tutup tutmamakla anlayabiliriz ki

Bu arada dilerim hersey gönlünce olsun hayirlisi insallah

Canm ben reglin 2. Günündeyim denemeye daha nerden baksan 20 gun var ama dünden beri karbonatlı su içiyorum nekadar yararsa artik eşime hicbir takviye yapamiyorim demiyo hatta sinirleniyo anlayacağınız ben yum zamani denemeyi yakalayabilirsem artik Rabbimin takdirine birakacagim
A Asell80 canim senin deneme ne zaman olacak. @Mirnaz canim sen deneyecekmisin tekrar bu ay. Diger kızlardan da ses yok kizlar N naznaz16 pirlanta97 D Dil-Berk @Birbilsem1132 @Ceymiceyn sizlerde yok mu deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…