Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Slmlar. Senin şansin cok cok yuksek cinsiyet konusunda bilemem ama hamile kalabilmenin yüksek oldugu gunlerde birlikteligin olmuş. Ilk mi olacak

Slmlar. Senin şansin cok cok yuksek cinsiyet konusunda bilemem ama hamile kalabilmenin yüksek oldugu gunlerde birlikteligin olmuş. Ilk mi olacak
Selam canım evet ilk olacak inşallah ve inşallah öyledir cinsiyetin bi önemi yok ilk rabbim ne armağan ederse ona razıyım :) mutlu oldum bu gece Allah razı olsun

Benim zamanimda ultrason yoktu eminim sizin de yoktur. Benim de babam doğmadan oglum olacak dermis ve mavi kiyafetler almış. Annem de kız da olabilir diye renkli şeyler almış. Ama bunu öğrendikten sonra babama biraz canım sıkılmıştı. Hem kız hem de erkek çocuk nasiple ilgili bir durum. Peygamberimiz bir hadis vermiş yardımcı olmuş doğru bulmasa o söylemezdi. Sizi de anlamaya çalışıyorum ona sözüm yok. Ama yine de bu uğraşların ilerde oğlan değil de kızınız olursa onu inciteceğini hatırlatmak istedim. O bilmese bile siz bileceksiniz içiniz huzursuz olacak. Rabbim hepinize sağlıklı evlatlar versin duanız bu yönde olsun. Iyi geceler diliyorum herkese

Hadisin kaynağını biliyor musunuz?
Benim babamda erkek istemiş ama benim bunla sorunum yok doğduktan sonra bizi çok sevmiş. İki kızkardeşiz.
Bu topikteki herkes zaten önce hayırlı sağlıklı evlat istiyor. Sonrasında erkek diyor. Ama Allah kız nasip ederse de seve seve diyorlar. Ne demeye çalıştınız anlamadım.
Kimse sağlıksız olsun hayırsız olsun ama illa erkek olsun demiyor ki

Yumurtlamadan önce 3-4 gün hatta spermler dayanıklı ve uygun ortam(akıntı) var ise 5 gune kadar bile yasayabiliyorlar.

Canım burdaki herkes gönlündeki dileğini sesli dile getiriyor birbirine..çok şükür hepimiz inançlı insanlarız ve hep rhayırlısıysa diyoruz..bizbilimin de aklımızında erdiği ölçüde kendi çapımızda deniyoruz..ama hep rabbim isterse diyoruz duamızı da ediyoruz dikkat ettiysen..o yüzden rabbim sağlıklısını versin ama bir kızım var bir de oğlum olsun istiyorım diyorum rabbimden istiyorum önce... sonra da yapabileceğim şeyleri de deniyorum sonuçta veren de Allah Alanda..evladın kız erkek ayrımı olmaz ama kızımın babasıyla ilişkisi çok özel sonuçta farklılar..aynı şekilde farklı olma duygusunu tatmak istememiz de bence bormal olmalı..ve herkes buna saygı duymalı !!

Hadisi bu topikte gördüm öncesinde bilgim yoktu. Kendim de bu konuyu ergenlik döneminde öğrenmiştim ve yaşımın verdiği duygusallıkla üzülmüştüm hem bu sebepten hem de

Ben bütün yorumları okumadım topiği gördüm fikrimi belirttim. Kimseyi etiketlemedim. Kimseye özel bir yazı değil. Belki bazı üyeler isteklerinden ötürü Rabbim bize erkek evlat ver der diye dua ederse bu dua sonucunda ders mahiyetinde erkek ama bir hasta çocuğa sahip olursa diye düşündüm vicdani yükümü azaltmak için, belki bir üye duasını düzeltir diye yazdım.

Ağzı olan konuşuyor ya iwashereonce :) niye bu topicte acaba???

Ağzı olan konuşuyor ya iwashereonce :) niye bu topicte acaba???

Dolanırken gördüm ve konunuzun başlığından rahatsız oldum fikrimi belirttim. Sizi neden bu kadar rahatsız ettiğini anlamak zor degil. Siz de doğruları biliyorsunuz da neyse işte. Bir kaç yararlı şey söylemek istedim derdim polemik değil konu uzamasın rica ediyorum. Iyi gunler. Hakkınızda hayırlısı olsun

10.günde kanda öğrenenler varmış canım:)
Evet 10.günde kanda çıkar yumurtlama gününü biliyorsan 1 hafta sonrasinda bile kanda baktirsan çok hafif bir artış olabilir.rahime tutunduktan sonra beta-bçg artmaya baslar

CAnım bir konuda fikrini belirtmek için bence biraz bilgi sahibi olman gerekiyor( kasteddipim topicte yazılanlar ile ilgili) herkes diyorki rabbim sağlıklı salih bir erkek evladımız olsun ne güzel bir dilek değil mi? Rahatsız oluyoruz çünkü saygı duymuyorsunuz! Ya sen ilk değilsin son da olmıycaksın ama hep eleştiri hep olumsuz düşünceler ..ya yeni gelen biri de demiyo topiği okudum inşallah gönlünüzdeki olur ..yok kız olunca sevmicekmişiz yok ........ yazamıyorum burayı çnkü düşüncesi bile çok üzücü..azcık hoşgörü azcık saygı ya

Evet hepimiz gerizekaliyiz akla ihtiyacimiz var. Iyikide geldin akil verdin yoksa ne yapardik!!!!! Hepimizin kizlari var cok sukur evimizin prensesleri el üstünde yetistiriyoruz zaten. Yine kizimiz olursada yine el üstünde tutarız evladlarimizi kiz oldu diye hakir görecegimizi düşünen sizler varya asıl Allah size akil versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…