Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
t çizgisi ne silik ne soluk hiçbir şekilde çıkmadı neyse biraz daha bekliyeyim ben en ıyisi haftaya pazartesi adet olmazsam testi tekrarliycam

@Cikoo canim senin deneme ne zaman olacak. @Mirnaz canim sen deneyecekmisin tekrar bu ay. Diger kızlardan da ses yok kizlar N naznaz16 @pirlanta97 @Dil-Berk B Beybipattis iwashereonce sizlerde yok mu deneme

Benim hiç gündemde bile çocuk yok ki canım. Eşim de bende istemiyoruz henüz. 3 kızım var elhamdülillah yeter diyorum kendime. Şimdi yeniden hamilelik doğum emzirmek bakmak gözümde o kadar büyüyor ki. Nasip Rabbimin haznesi geniştir kendiliğinden verirse ne ala bana kalırsa deneme yapamayacağım

Ben kiz isteyenler topiginede bakiyorum canim arada oraya hic böyle seyler yazan yok. Kiz isteyince ay cok tatli cok cici insallah olur erkek isteyince evlat ayrimciligi yapmayin hayirlisini isteyin deniliyor hatta siz boyle yaptığiniz surece hep kizlariniz olmasina mahkumsunuz diyeni bile gordu bu gözler takilmayin cevaplamayin gozardi edin cunku bu sadece burda degil normal hayattada boyle

Anladim canim hakkında hayirlisi olsun

Amiin güzel yürekli arkadaşim. Umre yolculuğu ne zaman. Bebisin tam sevmelik olmustur. Benim icin kokla onun mis kokusunu. Maşaallah kuzucuğa
Sağol canım benim. Aynen tam sevmelik etrafa gülücük saçıyor. Cennet kokusu ya kokladim bile.
Bu yıl gidemedim inşallah seneye umre sözünü aldım. Rabbim kısmet ederse önce umre sonra bebek düşünüyorum.

Kabe yi ilk gordugunuz an ettiginiz dua kabul oluyor.. Bilginiz vardir elbette..

He he canm he he olur dedigin gibi yapariz hadi hoscakal..

Aynen canım haklısın aslında cevap vermeye bile değmez de insan tutamıyor kendini. Normal hayattakilerden kaçıp buraya geliyoruz burda da buluyorlar bizi

Elifemm- kuzu buna bir bakarmısın ya sen anlıyorsun galiba

Eklentiler

• 5172A070-AC01-4AF2-8467-09365DA40F19.webp
    13 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…