- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.281
Daha erken canım varsa bile çıkmamış olabilir.Gidip kan veremedim ama idrar testi yaptım oda banamisin demedi negatif....!
@Cikoo canim senin deneme ne zaman olacak. @Mirnaz canim sen deneyecekmisin tekrar bu ay. Diger kızlardan da ses yok kizlar N naznaz16 @pirlanta97 @Dil-Berk B Beybipattisiwashereonce sizlerde yok mu deneme
Biliyorum cnm idrar testi için erken olduğunu yarın sabah kan vermeye gidecem ins çıkarDaha erken canım varsa bile çıkmamış olabilir.
Bu kadar stres yapma canım biraz akışına bırak yoksa bebiş tutunamaz bebişKimse yokmu
Idrar testi negatif çıktıktan sonra ıster istemez stres yaptım birazBu kadar stres yapma canım biraz akışına bırak yoksa bebiş tutunamaz bebiş
İnşallahhhhhİşallah hamişsindir canım..guzel hayırlı haberlerin olsun..geçmez günler şindi
Canım kan yaptirirsan varsa azda olsa bir yükseliş olur idrrda çıkması icinn en az 12 gün geçmesi lazımGidip kan veremedim ama idrar testi yaptım oda banamisin demedi negatif....!
Ben kiz isteyenler topiginede bakiyorum canim arada oraya hic böyle seyler yazan yok. Kiz isteyince ay cok tatli cok cici insallah olur erkek isteyince evlat ayrimciligi yapmayin hayirlisini isteyin deniliyor hatta siz boyle yaptığiniz surece hep kizlariniz olmasina mahkumsunuz diyeni bile gordu bu gözler takilmayin cevaplamayin gozardi edin cunku bu sadece burda degil normal hayattada boyleEvet canım ne yazık ki bu ara böyle şeyler sık yaşanmaya başladı topiğimizde. Merak ediyorum kız isteyenlerin tipiğinde de yaşanıyor mu bunlar. Keşke en azından son 50 sayfayı okusalar öyle yorum yazsalar.
Biz zaten elimizden geleni yapıp Allah’a bırakıyoruz. Çok şükür duamızı da tam ve güzel yapmaya çalışıyoruz. Bireysel olarak da toplu olarak da.. ama hep Allahtan hayırlısını isteyin deniyor bize. Biz ne istiyoruz acaba?
Ayrıca günah birşey olmadığı müddetçe Allah bize kendisinden istememizi bildirmiş. Biz de Allahtan günah olmayan birşey istiyoruz Salih sağlıklı hayırlı bi oğul. Bu insanları neden bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum.
Anladim canim hakkında hayirlisi olsunBenim hiç gündemde bile çocuk yok ki canım. Eşim de bende istemiyoruz henüz. 3 kızım var elhamdülillah yeter diyorum kendime. Şimdi yeniden hamilelik doğum emzirmek bakmak gözümde o kadar büyüyor ki. Nasip Rabbimin haznesi geniştir kendiliğinden verirse ne ala bana kalırsa deneme yapamayacağım
Sağol canım benim. Aynen tam sevmelik etrafa gülücük saçıyor. Cennet kokusu ya kokladim bile.Amiin güzel yürekli arkadaşim. Umre yolculuğu ne zaman. Bebisin tam sevmelik olmustur. Benim icin kokla onun mis kokusunu. Maşaallah kuzucuğa
Kabe yi ilk gordugunuz an ettiginiz dua kabul oluyor.. Bilginiz vardir elbette..Sağol canım benim. Aynen tam sevmelik etrafa gülücük saçıyor. Cennet kokusu ya kokladim bile.
Bu yıl gidemedim inşallah seneye umre sözünü aldım. Rabbim kısmet ederse önce umre sonra bebek düşünüyorum.
He he canm he he olur dedigin gibi yapariz hadi hoscakal..Fikrini belirtirsin eyvallah ama burda her konu her üyeye açık herkes yazabilir tabiki kimileri yanlış diycek kimileri doğru diycek . Istemedigin yorumlari yapan kişileri topikten uzak tutma gibi bi durumun olmadigi surece sen de bu yorumları görmezden geleceksin. Ya da bana ettigin gibi saldırıya gececeksin. Ama buna bu kadar takıntı.. gercekten kötü durumdasın bir psikolojik yardım almanı tavsiye ediyorum. Insanlara saldırmak da psikolojik bir sorun
Yarın gidecem ıns hayırlı haberlerle dönerimCanım kan yaptirirsan varsa azda olsa bir yükseliş olur idrrda çıkması icinn en az 12 gün geçmesi lazım
Aynen canım haklısın aslında cevap vermeye bile değmez de insan tutamıyor kendini. Normal hayattakilerden kaçıp buraya geliyoruz burda da buluyorlar biziBen kiz isteyenler topiginede bakiyorum canim arada oraya hic böyle seyler yazan yok. Kiz isteyince ay cok tatli cok cici insallah olur erkek isteyince evlat ayrimciligi yapmayin hayirlisini isteyin deniliyor hatta siz boyle yaptığiniz surece hep kizlariniz olmasina mahkumsunuz diyeni bile gordu bu gözler takilmayin cevaplamayin gozardi edin cunku bu sadece burda degil normal hayattada boyle
Aminn ınş canımYarın gidecem ıns hayırlı haberlerle dönerim
Canım resime göre erkeğe benziyor ama haftana göre bence kız cunku bu haftada pipi bariz belli olması lazımdıElifemm- kuzu buna bir bakarmısın ya sen anlıyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?