- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.261
Beraber olsun insallah canimmİşallah hamişsindir canım..guzel hayırlı haberlerin olsun..geçmez günler şindi
Evet hepimiz gerizekaliyiz akla ihtiyacimiz var. Iyikide geldin akil verdin yoksa ne yapardik!!!!! Hepimizin kizlari var cok sukur evimizin prensesleri el üstünde yetistiriyoruz zaten. Yine kizimiz olursada yine el üstünde tutarız evladlarimizi kiz oldu diye hakir görecegimizi düşünen sizler varya asıl Allah size akil versin.
Evet canım ne yazık ki bu ara böyle şeyler sık yaşanmaya başladı topiğimizde. Merak ediyorum kız isteyenlerin tipiğinde de yaşanıyor mu bunlar. Keşke en azından son 50 sayfayı okusalar öyle yorum yazsalar.Ağzı olan konuşuyor yaiwashereonce :) niye bu topicte acaba???
CAnım bir konuda fikrini belirtmek için bence biraz bilgi sahibi olman gerekiyor( kasteddipim topicte yazılanlar ile ilgili) herkes diyorki rabbim sağlıklı salih bir erkek evladımız olsun ne güzel bir dilek değil mi? Rahatsız oluyoruz çünkü saygı duymuyorsunuz! Ya sen ilk değilsin son da olmıycaksın ama hep eleştiri hep olumsuz düşünceler ..ya yeni gelen biri de demiyo topiği okudum inşallah gönlünüzdeki olur ..yok kız olunca sevmicekmişiz yok ........ yazamıyorum burayı çnkü düşüncesi bile çok üzücü..azcık hoşgörü azcık saygı ya
Evet canım ne yazık ki bu ara böyle şeyler sık yaşanmaya başladı topiğimizde. Merak ediyorum kız isteyenlerin tipiğinde de yaşanıyor mu bunlar. Keşke en azından son 50 sayfayı okusalar öyle yorum yazsalar.
Biz zaten elimizden geleni yapıp Allah’a bırakıyoruz. Çok şükür duamızı da tam ve güzel yapmaya çalışıyoruz. Bireysel olarak da toplu olarak da.. ama hep Allahtan hayırlısını isteyin deniyor bize. Biz ne istiyoruz acaba?
Ayrıca günah birşey olmadığı müddetçe Allah bize kendisinden istememizi bildirmiş. Biz de Allahtan günah olmayan birşey istiyoruz Salih sağlıklı hayırlı bi oğul. Bu insanları neden bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum.
Evet o hadisin kaynağını kimsenin bulamadığını da görmüşsünüzdür eder okuduysanız. Eğer ilk 5 gün erkek, 5-8 gün arası kız olur denilen hadisten bahsediyorsanız tabi. Zaten sahih olsaydı hiç şüphesiz doğru olurdu bir kişide bile tutmamazlık olmazdı ve isteyen istediği cinsiyette çocuğa kolaylıkla sahip olurdu.Hadisi bu topikte gördüm öncesinde bilgim yoktu. Kendim de bu konuyu ergenlik döneminde öğrenmiştim ve yaşımın verdiği duygusallıkla üzülmüştüm hem bu sebepten hem de
Ben bütün yorumları okumadım topiği gördüm fikrimi belirttim. Kimseyi etiketlemedim. Kimseye özel bir yazı değil. Belki bazı üyeler isteklerinden ötürü Rabbim bize erkek evlat ver der diye dua ederse bu dua sonucunda ders mahiyetinde erkek ama bir hasta çocuğa sahip olursa diye düşündüm vicdani yükümü azaltmak için, belki bir üye duasını düzeltir diye yazdım.
Bu mesajınıza bi üstteki mesajımda cevap verdim. Ordan okuyabilirsiniz.Hayırlısı olsun diyorsanız, size hayırlısı olsun deyin diyenler neden canınızı sıkıyor. Görmezden gelebilirsiniz. Üzerinize alınmalık bi durum yok ki
Evet o hadisin kaynağını kimsenin bulamadığını da görmüşsünüzdür eder okuduysanız. Eğer ilk 5 gün erkek, 5-8 gün arası kız olur denilen hadisten bahsediyorsanız tabi. Zaten sahih olsaydı hiç şüphesiz doğru olurdu bir kişide bile tutmamazlık olmazdı ve isteyen istediği cinsiyette çocuğa kolaylıkla sahip olurdu.
Kimseyi etiketlemediniz ama ben dahil bi grup arkadaşım sürekli burdayız. Buraya bi yazı yazıyorsanız muhatabı biz oluyoruz demektir. Ve doğal olarak cevap verme hakkımız doğuyor.
Belki iyi niyetle yazdınız ama bu ilk mesajınızdan hiç anlaşılmıyor.
Ya sen stres atmaya falanmi geldin hayirdir hincini bize sararakmi cikariyorsun anlamadim. Alakasiz olan senin bu topicte olup bize aklinca ders vermeye çalışman. Yarası olan gocunur demissin ya senin ne yaran vardida burda bize sarıyosun. Uff valla senin gibilerden biktik be bi rahat birakin bizi ya!Estağfurullah ben öyle demedim bu konuda alınganlık yaptığınızı düşünüyorum. Sizinle alakası yoksa zaten bişey yazmazsınız yarası olan gocunur diyebiliyorum sadece.
Kızınız olursa hakir görürsünüz gibi bir kelime de kullanmadım. Kızınız bu durumdan sonradan öğrenirse incinebilir dedim.
Başka birine mi yazdınız diye kontrol etmek zorunda kaldım o kadar alakasız bir cevap olmuş ki.
Allah akıl fikir versin
Keşke 2-3 sayfa önceye de bi baksaydınız en az iki kişi birbirine hakkında hayırlısı olsun demiş zaten. Okuduğunuz sayfalardan kopup gelip bi anda mesaj yazmak yerine.Kesinlikle iyi niyetimden yazdım. Cevap gelmesini de beklemiyordum. Ama başkaları da yazdı dediniz. Belki onlar etkili olmuştur bilemiyorum. Ben böyle şeylerden hep korkmusumdur. O yuzden hayırlısını isteyin yazdım bilmiyor olduğunuzdan degil. Isteginizden dolayı bazen unutabiliyor insan.
Ornek vereyim besmele cekmeyi ve cekmemiz gerektigini aslında hepimiz biliyoruz ama bazen hepimiz unutuyoruz. Ramazanda bile unuttugumuz oluyor çünkü açlığımıza odaklanıyoruz. Birisi sesli bir şekilde besmele getirirse aklımıza geliyor. Tam da bu nedenden dolayı mesaj attım. Benim okudugum sayfalarda çünkü gercekten hic yazmıyordu. Hem biraz canım sıkılmıştı hem de çok sayfa vardı diye gerisini okumadım. Belki o yuzden ilk mesajım ciddi gelmiştir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Iyi geceler
Boşver canım Allah bizim niyetimizi biliyor. Zaten bu Arkadaşı ben hatırladım otobüste küçücük bi çocuğun şarkı söylemesine sinir olan arkadaş. Konusunu okumuştum daha önce. Bize akıl verenlerin durumu..Ya sen stres atmaya falanmi geldin hayirdir hincini bize sararakmi cikariyorsun anlamadim. Alakasiz olan senin bu topicte olup bize aklinca ders vermeye çalışman. Yarası olan gocunur demissin ya senin ne yaran vardida burda bize sarıyosun. Uff valla senin gibilerden biktik be bi rahat birakin bizi ya!
Ya sen stres atmaya falanmi geldin hayirdir hincini bize sararakmi cikariyorsun anlamadim. Alakasiz olan senin bu topicte olup bize aklinca ders vermeye çalışman. Yarası olan gocunur demissin ya senin ne yaran vardida burda bize sarıyosun. Uff valla senin gibilerden biktik be bi rahat birakin bizi ya!
Doktora gittim herşey yolunda dedi.... sebebini hiç bilmiyorum diğerlerinde plansız süpriz hamilelikler oldu.Canim mesajini yeni farkettim neden olmuyor pko falan mi var bir doktora mi gorunsen acaba
:)) insanı delirtiyorlar gerçekten ya..kişi kendinden bilir işi dedikleri bu işte:)Evet hepimiz gerizekaliyiz akla ihtiyacimiz var. Iyikide geldin akil verdin yoksa ne yapardik!!!!! Hepimizin kizlari var cok sukur evimizin prensesleri el üstünde yetistiriyoruz zaten. Yine kizimiz olursada yine el üstünde tutarız evladlarimizi kiz oldu diye hakir görecegimizi düşünen sizler varya asıl Allah size akil versin.
Al brnden de okadarDoktora gittim herşey yolunda dedi.... sebebini hiç bilmiyorum diğerlerinde plansız süpriz hamilelikler oldu.
herkes dalga geçerdi eşin ceket atsa hamile kalıyorsun diye.
biz eşimle hiç hadi çocuk yapalım diyemedik.ilk kez erkek bebek için deneme yapalım dedik oda tutmuyo.
Ya valla aslında bunlara cevap bile vermicen de ozaman da meydanı boş bulduk dşye iyice saçmalarlar..:)Evet canım ne yazık ki bu ara böyle şeyler sık yaşanmaya başladı topiğimizde. Merak ediyorum kız isteyenlerin tipiğinde de yaşanıyor mu bunlar. Keşke en azından son 50 sayfayı okusalar öyle yorum yazsalar.
Biz zaten elimizden geleni yapıp Allah’a bırakıyoruz. Çok şükür duamızı da tam ve güzel yapmaya çalışıyoruz. Bireysel olarak da toplu olarak da.. ama hep Allahtan hayırlısını isteyin deniyor bize. Biz ne istiyoruz acaba?
Ayrıca günah birşey olmadığı müddetçe Allah bize kendisinden istememizi bildirmiş. Biz de Allahtan günah olmayan birşey istiyoruz Salih sağlıklı hayırlı bi oğul. Bu insanları neden bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum.
Canım sen bi işine baksana ya..hakkaten sinek küçük ama mide bulandırıyorFikrini belirtirsin eyvallah ama burda her konu her üyeye açık herkes yazabilir tabiki kimileri yanlış diycek kimileri doğru diycek . Istemedigin yorumlari yapan kişileri topikten uzak tutma gibi bi durumun olmadigi surece sen de bu yorumları görmezden geleceksin. Ya da bana ettigin gibi saldırıya gececeksin. Ama buna bu kadar takıntı.. gercekten kötü durumdasın bir psikolojik yardım almanı tavsiye ediyorum. Insanlara saldırmak da psikolojik bir sorun
Bugün 10.gun cnmRahime tutunduktan sonra artmaya başlar.yumurtanın dollenip rahime gelip yerleşmesi yaklaşık 5-6 gün sürüyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?