- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.321
Denemedim kuzum zaten kaza oldu bebeğimiz daha küçük oldugu için düşünmüyordukcanim cinsiyet belli degil ama yontem falan denedin mi yoksa akisina mi birakmistiniz
Amin amin ınş canımElifem ya valla süpersin..ben hiç anlamıyom ya..sana pipi göstereceğimiz ultrason fotolarımız olur inşallah cümleten:)
Rabbim anali babalı büyütmeyi nasip etsin canım acılarını göstermesin ınş.Cok şükür canim 20 martta sagliklica kızımı kucağıma aldım
etsin ozaman canm hayirlisi insallahDenemedim kuzum zaten kaza oldu bebeğimiz daha küçük oldugu için düşünmüyorduk
Amin cümlemizin inşallah canım hayırla ve sağlıkla öncelikle.Gönlünden geçeni nasip
etsin ozaman canm hayirlisi insallah
Simdiden Allah razi olsun dualarin da unutmazsan bizi de canim..ismimizlede dua edersen ne olurBilmem mi canım inşaallah bi gideyim buradaki herkese dua edeceğim. Inanin kendim kadar istiyorum hepimizin gönlündekini rabbim biliyor
Hayirlisi ama bence erkek sag taraf kafa kisim deil mi ? Eger oyle ve dogru snladiysam sol da yukariya dogru bir cikinti varElifemm- kuzu buna bir bakarmısın ya sen anlıyorsun galiba
Hayır kuzum bu popo ve bacak fotosu sadece sağ taraf poposu sol en usttede ayagının bırı ve parmakları gözüküyor bak anlamak zor net degıl cunkuuHayirlisi ama bence erkek sag taraf kafa kisim deil mi ? Eger oyle ve dogru snladiysam sol da yukariya dogru bir cikinti var
Alttan bacak arası cekmisHayirlisi ama bence erkek sag taraf kafa kisim deil mi ? Eger oyle ve dogru snladiysam sol da yukariya dogru bir cikinti var
Simdiden Allah razi olsun dualarin da unutmazsan bizi de canim..ismimizlede dua edersen ne olur
Mrb canım sana yazmıştım az önceki msj iHayır kuzum bu popo ve bacak fotosu sadece sağ taraf poposu sol en usttede ayagının bırı ve parmakları gözüküyor bak anlamak zor net degıl cunkuu
Fotodan pipi görünüyor .benim USG kağıdın olacak ben erkek derdim hemenElifemm- kuzu buna bir bakarmısın ya sen anlıyorsun galiba
Canım bende baktım netten dediğin gibi artık klitoris bayagı yerleşmiş oluyor bu haftalarda doktor da neden emin olamadı bilmiyorum cumartesi daha tecrübeli iyi bi doktora gidecegim inşallah yazarım burayada teşekkürler cevabın için kuzum:**Fotodan pipi görünüyor .benim USG kağıdın olacak ben erkek derdim hemen
Başka bir Dr daha git bakalım artık belli olur bu haftada.bebegin pozisyonunda uygun zaten.bacak arası foto vermiş size.orada üç paralel çizgi yok.kizlarda öyle oluyor.
Allah annelik babalı büyütsün canım. Hayırlı imanli evlat olsun insaallahCok şükür canim 20 martta sagliklica kızımı kucağıma aldım
Sağol canım Allah razi olsun. Inşallah isteyen herkese nasip etsin. Çocuklu gidenler de oluyor tabi ki çok zor oluyormuş.ben ikisini de bırakıp gideceğim inşallah.rahatca tüm gucumle her günü dolu dolu yaşamak için.Aminnn canım aminnn
Kıskandım ilk defa bu topikte birini içimmmm geçti .Umre mevsimi zaten ben gebe kalmasaydım nisanda gidecektim.O ay denemem oldu tutacağına ihtimal dahi vermedim .Şimdi gidemiyorum çocuklar bebek çok zor olur.
Yolun açık olsun rabbim dualarını kabul etsin .
Eşim umreye gideceği vakit arkadaşı Kabe’ye ilk gören insan ne dilerse olurmuş demiş.Eşimde ilk defa ondan duymuş.Aklında birçok dua var hangisinin edeceğini bilmiyor.Aklına bir fikir geliyor.Duası şöyle aklında bulunsun
‘Ettiğim edeceğim tüm dualarımı rabbim ömrüm var oldukça hep kabul buyur ‘demiş
Ben duyduğumda çok gülmüştüm .Ama gerçektende eşim ettiği tüm dualar kabul oldu .
Inşallah kuzum isimlerle edeceğim.Simdiden Allah razi olsun dualarin da unutmazsan bizi de canim..ismimizlede dua edersen ne olur
Eczaneler de satiliyormus cnm ben almadim ph dersen verirler bence tarif de sor..Canm dana yazdim ama gormedin sanirim ph olc falan demistin nasil olacakti o
Canm dana yazdim ama gormedin sanirim ph olc falan demistin nasil olacakti o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?