Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayirlisi ama bence erkek sag taraf kafa kisim deil mi ? Eger oyle ve dogru snladiysam sol da yukariya dogru bir cikinti var
Hayır kuzum bu popo ve bacak fotosu sadece sağ taraf poposu sol en usttede ayagının bırı ve parmakları gözüküyor bak anlamak zor net degıl cunkuu

Merhaba canım.ben orda pipi görüyorum ama.bi de haftanın bayağı ilerlemiş.dr ne dedi peki cinsiyete.cikinti küçük değil.klitoris olsaydı.kuculurdu bu haftada.

Elifemm- kuzu buna bir bakarmısın ya sen anlıyorsun galiba
Fotodan pipi görünüyor .benim USG kağıdın olacak ben erkek derdim hemen
Başka bir Dr daha git bakalım artık belli olur bu haftada.bebegin pozisyonunda uygun zaten.bacak arası foto vermiş size.orada üç paralel çizgi yok.kizlarda öyle oluyor.

Canım bende baktım netten dediğin gibi artık klitoris bayagı yerleşmiş oluyor bu haftalarda doktor da neden emin olamadı bilmiyorum cumartesi daha tecrübeli iyi bi doktora gidecegim inşallah yazarım burayada teşekkürler cevabın için kuzum:**

Sağol canım Allah razi olsun. Inşallah isteyen herkese nasip etsin. Çocuklu gidenler de oluyor tabi ki çok zor oluyormuş.ben ikisini de bırakıp gideceğim inşallah.rahatca tüm gucumle her günü dolu dolu yaşamak için.
O duayı biri daha söylemişti Rabbim bundan sonra edeceğim bütün dualarımı kabul et diye. Bende çok gulmustum ama mantıklı geldi:)

Simdiden Allah razi olsun dualarin da unutmazsan bizi de canim..ismimizlede dua edersen ne olur
Inşallah kuzum isimlerle edeceğim.
Birbirimize dua edelim. Burası çok iyi oldu dua Bankası oluşturduk yaa. Önceden kendimi çok yalnız hissediyordum bu konuda. Çünkü kimseye açıkça dile getirilmiyor. O yüzden burdaki tüm arkadaşlarım sizleri çok seviyorum

SALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ

K Khvekokusu20 BİTİRDİM
A Asell80
pirlanta97
@Mirnaz85(MİRAY)
@suuuus 4716(KÜBRANUR)
tugbabeyza
@Dil-Berk(ZEYNEP) BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@naznaz16(BAHAR)
@Ceymiceyn(DUYGU)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Askbocegim0101(SEVDA)
B Beybipattis
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
@Flowers26 (FILIZ)
@eflatun88 (EBRU)
@divinity(MEHTAP)
@Black5angel (SERAP)
@duyguuuMMM (KÜBRA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ

listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünkü HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir. Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA

RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…