Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım resime göre erkeğe benziyor ama haftana göre bence kız cunku bu haftada pipi bariz belli olması lazımdı
Klitoris bu haftada artık yerine yerleşmiş olmalı değilmi yani nette 15haftadan sonra yerleşmeye başlar yazıyor bende bunu anlamıyorum doktor neden keisn bişey demiyor ki

Klitoris bu haftada artık yerine yerleşmiş olmalı değilmi yani nette 15haftadan sonra yerleşmeye başlar yazıyor bende bunu anlamıyorum doktor neden keisn bişey demiyor ki
Evet klitoris geri çekilmesi lazımdı ama kimisinde bu haftalarda hâlâ uzun durabiliyor.bariz bir pipi görmediğim için kız dedim.belki kendi tam gördü ama iyi cekemedi ultrasonu ondan net gözükmüyor pipisi sağlıkla gelsin ınş.

Bence de ya..konuşur konuşur gider:)

Yok canım bence oda görmedi kordonlada karıştırmış olabilir yoksa kesin söylerdi bu haftada yani sağol cevabın için:))

Merhabalar canim kusura bakma anca girdim gordum mesajini.aa sende bendensin desene bende 3 kizima hamileyim.sen bi yontem denemismiydin canim.uzuldunmuydu canim kizim olcagini ogrenince.
Yontem denemedim canim inşallah 4. ye kismet olursa kizim olacagini ogrenince hic uzulmedim ilk sonra esimi görünce uzuldum dogumdan sonra da biraz birukluk oldu icimcde keske oglum olsaydi bi daha dogum yapip o sancilara katlanmak zorunda kalmazdim gibisinden ama nasip inşallah erkek evlat duygusu tatdirsin sağlıklı hayirli

Anladım canım şimdi. Allah sağlıkla kızına kucağına almak nasip etsin peşine de salihlerden sağlıklı bi erkek bebek nasip etsin canım. Çok teşekkür ederim cevabın için
Kusura bakmayin gec cvp veriyorum inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayirli erkek evlatlar nasip etsin

K Khvekokusu20 canm ben mazeretli olduğum icin yinede duş alip abdest alip baş kapalı direk başladım 100 tane okudum biraktim simdi nezaman tekrar okumak istesem abdest almama gerek varmi yoksa baş acik direk okumalimiyim

Yok canım bence oda görmedi kordonlada karıştırmış olabilir yoksa kesin söylerdi bu haftada yani sağol cevabın için:))
canim cinsiyet belli degil ama yontem falan denedin mi yoksa akisina mi birakmistiniz

Aminnn canım aminnn
Kıskandım ilk defa bu topikte birini içimmmm geçti .Umre mevsimi zaten ben gebe kalmasaydım nisanda gidecektim.O ay denemem oldu tutacağına ihtimal dahi vermedim .Şimdi gidemiyorum çocuklar bebek çok zor olur.
Yolun açık olsun rabbim dualarını kabul etsin .
Eşim umreye gideceği vakit arkadaşı Kabe’ye ilk gören insan ne dilerse olurmuş demiş.Eşimde ilk defa ondan duymuş.Aklında birçok dua var hangisinin edeceğini bilmiyor.Aklına bir fikir geliyor.Duası şöyle aklında bulunsun
‘Ettiğim edeceğim tüm dualarımı rabbim ömrüm var oldukça hep kabul buyur ‘demiş
Ben duyduğumda çok gülmüştüm .Ama gerçektende eşim ettiği tüm dualar kabul oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…