- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.301
Klitoris bu haftada artık yerine yerleşmiş olmalı değilmi yani nette 15haftadan sonra yerleşmeye başlar yazıyor bende bunu anlamıyorum doktor neden keisn bişey demiyor kiCanım resime göre erkeğe benziyor ama haftana göre bence kız cunku bu haftada pipi bariz belli olması lazımdı
Evet klitoris geri çekilmesi lazımdı ama kimisinde bu haftalarda hâlâ uzun durabiliyor.bariz bir pipi görmediğim için kız dedim.belki kendi tam gördü ama iyi cekemedi ultrasonu ondan net gözükmüyor pipisi sağlıkla gelsin ınş.Klitoris bu haftada artık yerine yerleşmiş olmalı değilmi yani nette 15haftadan sonra yerleşmeye başlar yazıyor bende bunu anlamıyorum doktor neden keisn bişey demiyor ki
Canım kana 10.günde idrara da 12. Günde çıkıyomuş acele etme gülüm hakkında hayırlısıKimse yokmu
Bence de ya..konuşur konuşur gider:)Ben kiz isteyenler topiginede bakiyorum canim arada oraya hic böyle seyler yazan yok. Kiz isteyince ay cok tatli cok cici insallah olur erkek isteyince evlat ayrimciligi yapmayin hayirlisini isteyin deniliyor hatta siz boyle yaptığiniz surece hep kizlariniz olmasina mahkumsunuz diyeni bile gordu bu gözler takilmayin cevaplamayin gozardi edin cunku bu sadece burda degil normal hayattada boyle
Yok canım bence oda görmedi kordonlada karıştırmış olabilir yoksa kesin söylerdi bu haftada yani sağol cevabın için:))Evet klitoris geri çekilmesi lazımdı ama kimisinde bu haftalarda hâlâ uzun durabiliyor.bariz bir pipi görmediğim için kız dedim.belki kendi tam gördü ama iyi cekemedi ultrasonu ondan net gözükmüyor pipisi sağlıkla gelsin ınş.
Sesli güldüm :))He he canm he he olur dedigin gibi yapariz hadi hoscakal..
Elifem ya valla süpersin..ben hiç anlamıyom ya..sana pipi göstereceğimiz ultrason fotolarımız olur inşallah cümleten:)Canım resime göre erkeğe benziyor ama haftana göre bence kız cunku bu haftada pipi bariz belli olması lazımdı
Anladım Cnm sağol AllAh razı olsun ıns hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallahCanım kana 10.günde idrara da 12. Günde çıkıyomuş acele etme gülüm hakkında hayırlısı
Amin cnm inşallahElifem ya valla süpersin..ben hiç anlamıyom ya..sana pipi göstereceğimiz ultrason fotolarımız olur inşallah cümleten:)
Bilmem mi canım inşaallah bi gideyim buradaki herkese dua edeceğim. Inanin kendim kadar istiyorum hepimizin gönlündekini rabbim biliyorKabe yi ilk gordugunuz an ettiginiz dua kabul oluyor.. Bilginiz vardir elbette..
Cok şükür canim 20 martta sagliklica kızımı kucağıma aldım
Yontem denemedim canim inşallah 4. ye kismet olursa kizim olacagini ogrenince hic uzulmedim ilk sonra esimi görünce uzuldum dogumdan sonra da biraz birukluk oldu icimcde keske oglum olsaydi bi daha dogum yapip o sancilara katlanmak zorunda kalmazdim gibisinden ama nasip inşallah erkek evlat duygusu tatdirsin sağlıklı hayirliMerhabalar canim kusura bakma anca girdim gordum mesajini.aa sende bendensin desene bende 3 kizima hamileyim.sen bi yontem denemismiydin canim.uzuldunmuydu canim kizim olcagini ogrenince.
Kusura bakmayin gec cvp veriyorum inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayirli erkek evlatlar nasip etsinAnladım canım şimdi. Allah sağlıkla kızına kucağına almak nasip etsin peşine de salihlerden sağlıklı bi erkek bebek nasip etsin canım. Çok teşekkür ederim cevabın için
Canim ben takip etmedigim icin cattan oncemi sonra mi bilemiycem ama enfeksiyon vardi o yuzden buyuk ihtimal bide nasip böyleymişCanim ilişki yumurta çat olmadan önce mi olmuştu biraz anlatır misin
Canim ismimizle et duayiBilmem mi canım inşaallah bi gideyim buradaki herkese dua edeceğim. Inanin kendim kadar istiyorum hepimizin gönlündekini rabbim biliyor
Hayırlı olsun canım bebişin....Cok şükür canim 20 martta sagliklica kızımı kucağıma aldım
canim cinsiyet belli degil ama yontem falan denedin mi yoksa akisina mi birakmistinizYok canım bence oda görmedi kordonlada karıştırmış olabilir yoksa kesin söylerdi bu haftada yani sağol cevabın için:))
Direk oku canim baslangic bir kere yapılırK Khvekokusu20 canm ben mazeretli olduğum icin yinede duş alip abdest alip baş kapalı direk başladım 100 tane okudum biraktim simdi nezaman tekrar okumak istesem abdest almama gerek varmi yoksa baş acik direk okumalimiyim
Aminnn canım aminnn4 aylik olduk şükür.aynen yaa evimizin nurlari ses çıkarmaya falanda başlad.
Insaallah iki kizim var iki De oğlum olur canım sen de böyle istiyorsun yanlış hatırlamıyorsam. Rabbim herkesin gonlundekini nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?