- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.401
Canım teslim ederken duası var onu okuyup isimlerinizle dua edecem salavatı sizin okuduğunuzu biliyorumCanim yanlis anladin sanirim duamizi sen yapar misin demistim ben biz okuyup bitirelim sende duasini yapar misin demistim
Amin canımSağol cnnm beklemedeyim zaten esime söyledim sonucun negatif olduğunu biraz üzüldü gibime geldi oda istiyordu bu sefer olmasını hakkımızda hayırlısı senin bebisin durumu nasıl ıyidir ins
AllAh bağışlasın Cnm sağlıklı bir şekilde buyurler ins rabbim kaza bela vermesin çocuklarına korusun onları insAmin canım
Geçiş mevsimleri onu etkiliyor .Onun dışında iyi canım
Tamam canim k.bakma ben yanlis anlamisimCanım teslim ederken duası var onu okuyup isimlerinizle dua edecem salavatı sizin okuduğunuzu biliyorum
Tamam canimInş Cnm ama daha regl olmadım pazartesiyr kadar olmazsam hastaneye gidecem
cok sevindim canm saglikla al bebisini kucagina insallah hamilenin duasi kabul olur bizw de dua et.. Buarada baska bir sey denedin miKızlar merhaba daha önce yazmıştım ama kesin cinsiyetimizi öğrenememiştim bugüb öğrendim oğluş oluyor. Burda yazdığım formülü doğrulamış oldum. Yumurtlama tarihim 3 ocakilişkim 31 aralık ve 3 ocakta olmuştu. Yani yumurtlama gününde oğlan oluyor :) hadi inşallah isteyen herkeste tutar hayırlı sağlıklı oğluş nasip eder. Benim ilk bebişim kız erkek farketmiyordu sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Hayır hiç birşey denemedim. Stressiz bir aydı etkisi olmuştur belki. DAHa rahattım onun dışında hiç birşeye dikkat etmedim hatta yumurtlama günümde birlikte olduğumuzu ertesi gün farkettim :) inşallah hepinizin gönlüne göre olur kızlar dileyen herkes yaşasın oğluş sevgisinide sağlıklacok sevindim canm saglikla al bebisini kucagina insallah hamilenin duasi kabul olur bizw de dua et.. Buarada baska bir sey denedin mi
Teşekkür ederim canım inşallah sende sagliklica oglusunu kucağına alırsınRabbim anali babalı büyütmeyi nasip etsin canım acılarını göstermesin ınş.
Inşallah canim hepimizin evlatlarini hayırlı eylesin rabbimAllah annelik babalı büyütsün canım. Hayırlı imanli evlat olsun insaallah
Canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar merhaba daha önce yazmıştım ama kesin cinsiyetimizi öğrenememiştim bugüb öğrendim oğluş oluyor. Burda yazdığım formülü doğrulamış oldum. Yumurtlama tarihim 3 ocak ve ilişkim 31 aralık ve 3 ocakta olmuştu. Yani yumurtlama gününde oğlan oluyor :) hadi inşallah isteyen herkeste tutar hayırlı sağlıklı oğluş nasip eder. Benim ilk bebişim kız erkek farketmiyordu sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Canım benim rabbim hayirlisini bilir moralini bozma tam yumurtlama gününü biliyor musun belki geç yunurtladin adet günü nu bekle derimSizce artık umut yokmu belkide adet olacam çünkü adet olacakmisiolacakmisim gıbı belim ağrıyor göğüslerm sızlıyor gebelik olmadığına göre adet belirtisi bunlar
Bilmiyorum cnm ben doktorun bana yumurtaların gelişmiş dediği günden hesaplıyorum31 martti çünkü o gece ve 2 4 6 nisan birliktelik olsun dedi ama biz 6 nisanda birliktelik yaşamadık çünkü artık kasiklarim çok kötü agriyordu yapmadık 31 de tutmamissa bile ya 2 yada 4 nisanda yumurtanın cat olmsi gerekiyordu o günlerde de çok kötü ağrım vardı kasiklarimda o günler birliktelik oldu bakalım kısmet artık akıntım çok var baskada belirbelirti yok sol taraf kasigim şişmiş durumda kiste olmuş olabilir çünkü affedersiniz kaşıntı ve yanmam çok var akıntım beyaz peynir parçacıkları gibiCanım benim rabbim hayirlisini bilir moralini bozma tam yumurtlama gününü biliyor musun belki geç yunurtladin adet günü nu bekle derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?