Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sağol cnnm beklemedeyim zaten esime söyledim sonucun negatif olduğunu biraz üzüldü gibime geldi oda istiyordu bu sefer olmasını hakkımızda hayırlısı senin bebisin durumu nasıl ıyidir ins
Amin canım
Geçiş mevsimleri onu etkiliyor .Onun dışında iyi canım

Kızlar merhaba daha önce yazmıştım ama kesin cinsiyetimizi öğrenememiştim bugüb öğrendim oğluş oluyor. Burda yazdığım formülü doğrulamış oldum. Yumurtlama tarihim 3 ocak ve ilişkim 31 aralık ve 3 ocakta olmuştu. Yani yumurtlama gününde oğlan oluyor :) hadi inşallah isteyen herkeste tutar hayırlı sağlıklı oğluş nasip eder. Benim ilk bebişim kız erkek farketmiyordu sağlıkla gelsin bebişlerimiz

cok sevindim canm saglikla al bebisini kucagina insallah hamilenin duasi kabul olur bizw de dua et.. Buarada baska bir sey denedin mi

cok sevindim canm saglikla al bebisini kucagina insallah hamilenin duasi kabul olur bizw de dua et.. Buarada baska bir sey denedin mi
Hayır hiç birşey denemedim. Stressiz bir aydı etkisi olmuştur belki. DAHa rahattım onun dışında hiç birşeye dikkat etmedim hatta yumurtlama günümde birlikte olduğumuzu ertesi gün farkettim :) inşallah hepinizin gönlüne göre olur kızlar dileyen herkes yaşasın oğluş sevgisinide sağlıkla

Canım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Sizce artık umut yokmu belkide adet olacam çünkü adet olacakmisiolacakmisim gıbı belim ağrıyor göğüslerm sızlıyor gebelik olmadığına göre adet belirtisi bunlar
Canım benim rabbim hayirlisini bilir moralini bozma tam yumurtlama gününü biliyor musun belki geç yunurtladin adet günü nu bekle derim

Canım benim rabbim hayirlisini bilir moralini bozma tam yumurtlama gününü biliyor musun belki geç yunurtladin adet günü nu bekle derim
Bilmiyorum cnm ben doktorun bana yumurtaların gelişmiş dediği günden hesaplıyorum31 martti çünkü o gece ve 2 4 6 nisan birliktelik olsun dedi ama biz 6 nisanda birliktelik yaşamadık çünkü artık kasiklarim çok kötü agriyordu yapmadık 31 de tutmamissa bile ya 2 yada 4 nisanda yumurtanın cat olmsi gerekiyordu o günlerde de çok kötü ağrım vardı kasiklarimda o günler birliktelik oldu bakalım kısmet artık akıntım çok var baskada belirbelirti yok sol taraf kasigim şişmiş durumda kiste olmuş olabilir çünkü affedersiniz kaşıntı ve yanmam çok var akıntım beyaz peynir parçacıkları gibi

Merhaba arkadaslar ya ben bir şey sormak istiyorum bu yumurta akıntısı gibi akıntı geldiğinde çatlama mi oluyor yoksa daha var mı bugün öyle akıntım geldi ve ovulasyon testi yaptım yeme içmeye dikkat ederek t cizgisi açık daha. Şimdi bu ne oluyor? Beni aydınlatır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…