- 28 Şubat 2018
- 198
- 306
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.421
Kaşıntı ve yanma enfeksiyon da kapmış olabilirsin canım dikkat et olmazsa yarın tekrar git doktora duruma göre seni yönlendirebilir çok geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin insallahBilmiyorum cnm ben doktorun bana yumurtaların gelişmiş dediği günden hesaplıyorum31 martti çünkü o gece ve 2 4 6 nisan birliktelik olsun dedi ama biz 6 nisanda birliktelik yaşamadık çünkü artık kasiklarim çok kötü agriyordu yapmadık 31 de tutmamissa bile ya 2 yada 4 nisanda yumurtanın cat olmsi gerekiyordu o günlerde de çok kötü ağrım vardı kasiklarimda o günler birliktelik oldu bakalım kısmet artık akıntım çok var baskada belirbelirti yok sol taraf kasigim şişmiş durumda kiste olmuş olabilir çünkü affedersiniz kaşıntı ve yanmam çok var akıntım beyaz peynir parçacıkları gibi
Amin canım inşallahCanım hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ben 31-32 günde bir adet oluyorum canım onunla hesaplama yaparsam 2 ya da 3 ü yumurtlamam yani 2 sinde bile yumurtlamış olsam yine yumurtlama zamanına denk geliyor birliktelik. Tek birliktelik oldu 31 inde olmuştu birde ama zaten o yumurtlama dönemim değildi :) genelde 18-19. Gün yumurtluyorum bensubat_01 cnm yumurtlama günün olduğunu nerden anladın
Sagol Korkuyorum Cnm ya gitsem doktor yine yanlış yönlerdirse adet sokturucu falan verse hcg değerim negatif çıktı zaten ben adet olana kadar beklemek istiyorumKaşıntı ve yanma enfeksiyon da kapmış olabilirsin canım dikkat et olmazsa yarın tekrar git doktora duruma göre seni yönlendirebilir çok geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin insallah
Amin canim Allah kabul etsin insallahK Khvekokusu20 cnm 261 tane salat-ı tefriciye okudum teslim ediyorum sana Allah kabul etsin.
Beslenmene su icimine falan dikkat etmemistin yani canim oyle mi Allah bagislasin sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallahHayır hiç birşey denemedim. Stressiz bir aydı etkisi olmuştur belki. DAHa rahattım onun dışında hiç birşeye dikkat etmedim hatta yumurtlama günümde birlikte olduğumuzu ertesi gün farkettim :) inşallah hepinizin gönlüne göre olur kızlar dileyen herkes yaşasın oğluş sevgisinide sağlıkla
canim seninle aynı belirtiler var yanma kasinti akıntı bende negatif bakalim adet günü en kesin olan ınsallah olmayizBilmiyorum cnm ben doktorun bana yumurtaların gelişmiş dediği günden hesaplıyorum31 martti çünkü o gece ve 2 4 6 nisan birliktelik olsun dedi ama biz 6 nisanda birliktelik yaşamadık çünkü artık kasiklarim çok kötü agriyordu yapmadık 31 de tutmamissa bile ya 2 yada 4 nisanda yumurtanın cat olmsi gerekiyordu o günlerde de çok kötü ağrım vardı kasiklarimda o günler birliktelik oldu bakalım kısmet artık akıntım çok var baskada belirbelirti yok sol taraf kasigim şişmiş durumda kiste olmuş olabilir çünkü affedersiniz kaşıntı ve yanmam çok var akıntım beyaz peynir parçacıkları gibi
Inşallah Cnm sen idrar testi mi yaptıncanim seninle aynı belirtiler var yanma kasinti akıntı bende negatif bakalim adet günü en kesin olan ınsallah olmayiz
4 ünde çat olduysa daha anca yeni yükselmeye basliycaktir zaten.hayırlısıyla rabbim sagliklisindan nasip etsin ınş.biraz daha bekle kuzum.akıntın normalBilmiyorum cnm ben doktorun bana yumurtaların gelişmiş dediği günden hesaplıyorum31 martti çünkü o gece ve 2 4 6 nisan birliktelik olsun dedi ama biz 6 nisanda birliktelik yaşamadık çünkü artık kasiklarim çok kötü agriyordu yapmadık 31 de tutmamissa bile ya 2 yada 4 nisanda yumurtanın cat olmsi gerekiyordu o günlerde de çok kötü ağrım vardı kasiklarimda o günler birliktelik oldu bakalım kısmet artık akıntım çok var baskada belirbelirti yok sol taraf kasigim şişmiş durumda kiste olmuş olabilir çünkü affedersiniz kaşıntı ve yanmam çok var akıntım beyaz peynir parçacıkları gibi
Hayır canım etmedim her zaman nasılsam öyleydim amin canım hepimiz inşallahBeslenmene su icimine falan dikkat etmemistin yani canim oyle mi Allah bagislasin sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah
Yumurta catlamafan 2-3 gün önce başlar canım catlamaya çok yakın bu bahsettigin akıntı artar ve iki parmağın arasında uzar bir nitelik alır kimisinde çamaşırı bile islatir catladiktan sonra akıntı tekrar azalmaya giderek beyaza dönmeye başlar.Merhaba arkadaslar ya ben bir şey sormak istiyorum bu yumurta akıntısı gibi akıntı geldiğinde çatlama mi oluyor yoksa daha var mı bugün öyle akıntım geldi ve ovulasyon testi yaptım yeme içmeye dikkat ederek t cizgisi açık daha. Şimdi bu ne oluyor? Beni aydınlatır mısınız
Allah yardımcın olsun canım ihmal etmeyeye çalış yine de pazartesiye kadar kesinleşir insallahSagol Korkuyorum Cnm ya gitsem doktor yine yanlış yönlerdirse adet sokturucu falan verse hcg değerim negatif çıktı zaten ben adet olana kadar beklemek istiyorum
Çok sağol canım. Akıntı bayağı şeffaftı canım ve uzuyordu parmak arasında. Dün ve bu sabah beyaz akıntım vardı hâlâ kasik agrım ve bel agrım var ama ovulasyon testim çok silik yükleyemedim bir türlü fotoğrafı. Akıntım da cok az devam ediyor.Yumurta catlamafan 2-3 gün önce başlar canım catlamaya çok yakın bu bahsettigin akıntı artar ve iki parmağın arasında uzar bir nitelik alır kimisinde çamaşırı bile islatir catladiktan sonra akıntı tekrar azalmaya giderek beyaza dönmeye başlar.
Sağol cnnm evet doktora sordum şimdi henüz erken1 hafta sonra testi tekrarla dedi4 ünde çat olduysa daha anca yeni yükselmeye basliycaktir zaten.hayırlısıyla rabbim sagliklisindan nasip etsin ınş.biraz daha bekle kuzum.akıntın normal
Amin cnm inşallah ..sagolAllah yardımcın olsun canım ihmal etmeyeye çalış yine de pazartesiye kadar kesinleşir insallah
Kızlar kimse görmedi galibaKızlar bana yardım eder misin sanırım Ben yetiştiremeyeceğim okul ev çocuklar okuyamadım hastalık falanda olunca
Akintin şeffaf tan beyaza donduyse catlamistir o.testin o yüzden silik olabilir öncesinde yapmadin mi hicÇok sağol canım. Akıntı bayağı şeffaftı canım ve uzuyordu parmak arasında. Dün ve bu sabah beyaz akıntım vardı hâlâ kasik agrım ve bel agrım var ama ovulasyon testim çok silik yükleyemedim bir türlü fotoğrafı. Akıntım da cok az devam ediyor.
Cnm klomenle yumurtan oluşmuşSagol Korkuyorum Cnm ya gitsem doktor yine yanlış yönlerdirse adet sokturucu falan verse hcg değerim negatif çıktı zaten ben adet olana kadar beklemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?