Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kaşıntı ve yanma enfeksiyon da kapmış olabilirsin canım dikkat et olmazsa yarın tekrar git doktora duruma göre seni yönlendirebilir çok geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin insallah

subat_01 cnm yumurtlama günün olduğunu nerden anladın
Ben 31-32 günde bir adet oluyorum canım onunla hesaplama yaparsam 2 ya da 3 ü yumurtlamam yani 2 sinde bile yumurtlamış olsam yine yumurtlama zamanına denk geliyor birliktelik. Tek birliktelik oldu 31 inde olmuştu birde ama zaten o yumurtlama dönemim değildi :) genelde 18-19. Gün yumurtluyorum ben

Kaşıntı ve yanma enfeksiyon da kapmış olabilirsin canım dikkat et olmazsa yarın tekrar git doktora duruma göre seni yönlendirebilir çok geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin insallah
Sagol Korkuyorum Cnm ya gitsem doktor yine yanlış yönlerdirse adet sokturucu falan verse hcg değerim negatif çıktı zaten ben adet olana kadar beklemek istiyorum

Kızlar bana yardım eder misin sanırım Ben yetiştiremeyeceğim okul ev çocuklar okuyamadım hastalık falanda olunca

Beslenmene su icimine falan dikkat etmemistin yani canim oyle mi Allah bagislasin sağlıkla kucagina almayi nasip etsin insallah

SALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ

K Khvekokusu20 BİTİRDİM
@Cikoo(AYGÜL)
@pirlanta97(SUZAN)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Mirnaz85(MİRAY)
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
@Dil-Berk(ZEYNEP) BİTİRDİ TESLİM ETTİ
N naznaz16
@Ceymiceyn(DUYGU)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
Flowers26 (FILIZ)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@eflatun88 (EBRU)
divinity (MEHTAP)
@Black5angel (SERAP)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@duyguuuMMM (KÜBRA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ

listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünkü HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir. Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA

RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN

canim seninle aynı belirtiler var yanma kasinti akıntı bende negatif bakalim adet günü en kesin olan ınsallah olmayiz

4 ünde çat olduysa daha anca yeni yükselmeye basliycaktir zaten.hayırlısıyla rabbim sagliklisindan nasip etsin ınş.biraz daha bekle kuzum.akıntın normal

Yumurta catlamafan 2-3 gün önce başlar canım catlamaya çok yakın bu bahsettigin akıntı artar ve iki parmağın arasında uzar bir nitelik alır kimisinde çamaşırı bile islatir catladiktan sonra akıntı tekrar azalmaya giderek beyaza dönmeye başlar.

Sagol Korkuyorum Cnm ya gitsem doktor yine yanlış yönlerdirse adet sokturucu falan verse hcg değerim negatif çıktı zaten ben adet olana kadar beklemek istiyorum
Allah yardımcın olsun canım ihmal etmeyeye çalış yine de pazartesiye kadar kesinleşir insallah

Çok sağol canım. Akıntı bayağı şeffaftı canım ve uzuyordu parmak arasında. Dün ve bu sabah beyaz akıntım vardı hâlâ kasik agrım ve bel agrım var ama ovulasyon testim çok silik yükleyemedim bir türlü fotoğrafı. Akıntım da cok az devam ediyor.

Akintin şeffaf tan beyaza donduyse catlamistir o.testin o yüzden silik olabilir öncesinde yapmadin mi hic

Cnm klomenle yumurtan oluşmuş
Ya adet olursun ya hamile kalırsın
Yani Dr gitsen söktürücü vermez
Kesin gebelik yoksa adet olursun
Kist oluşmuş olsa bile adetine engel değil

Ben senelerdir klomen kullanıyorum
Bazen kist oluyor bazen olmuyor
Bazı doktorlar çatlatma iğnesi vermiyor
İnternetten okuduğuma göre çatlatma iğnesi vurulmazsa yumurta büyümeye devam edip kiste dönüşebiliyormuş
Benim bu ay 5. klomen tedavim
Son 1 hakkım kaldı
Senin yaşın kucuk
Hamile kalman daha kolay
Stres yapma rahat ol
Benim durumum daha vahim ama 3 5 ay öncesine göre daha rahatım
Stres yapmıyorum
Elimden geleni yapıyorum.. hatta bu ay kombo yapicam
Aspirin içiyorum..yumurtlama günleri öksürük şurubu içecem..yakı yapistiracam..nöbet şekeri kullanacam
Ayaklarıma 2 kat çorap giyiyorum
Bi kadın bana ayaklarını sıcak tutki mayalanasin dediydi
Kışın bile çorap giymezdim şimdi 2 kat giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…