Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım bende bitirmiştim
Adımın yanında bitirdi yazmiyor

Anladım cnm rabbim hayirlisindan sagliklisindan sana da nasip eder inşallah gönlüne göre olur inşallah herşey ben catlatma ignesi vurunmadim sadece doktorun dediği günler ilişki oldu oda tutmusmu tutmamismi bilmiyorum ama çok kötü midem bulanıyor ya ben böyle bişey görmedim kendimi biryerlerle ugrastirip bulantumi unutmak istiyorum nefret ediyorm kusmaktan ilk gebeligim de hiç bulantı kusma problemi yaşamadım

Canim bitirdim sana teslim ediyorum Rabbim eksiklerimizi tamamlasim yanlislarimiz varsa duzeltsin niyetimizi kabul buyursun insallah hepimize hayirli sagliklo salih oglanlar nasip etsin havva arkadasimiza da saglikli hayirli prenses nasip etsin

Çatlatma iğnesi 2 kere aldım
İğneyle şans %6 %7 artiyormus
Benimkiler çatlıyor kendiliğinden

Ben inanıyorum hepimizin olacak
Hiç umutsuz degilim

Canim bitirdim sana teslim ediyorum Rabbim eksiklerimizi tamamlasim yanlislarimiz varsa duzeltsin niyetimizi kabul buyursun insallah hepimize hayirli sagliklo salih oglanlar nasip etsin havva arkadasimiza da saglikli hayirli prenses nasip etsin
Amin canim Allah razi olsun kabul etsin insallah

SALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ

K Khvekokusu20 BİTİRDİM
A Asell80 BITIRDI TESLIM ETTI
@pirlanta97(SUZAN)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
Miraa35
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
@Dil-Berk(ZEYNEP) BİTİRDİ TESLİM ETTİ
N naznaz16 BİTİRDİ TESLIM ETTI
@Ceymiceyn(DUYGU)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
@Flowers26 (FILIZ)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@eflatun88 (EBRU)
divinity (MEHTAP)BİTİRDİ TESLİM ETTI
@Black5angel (SERAP)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@duyguuuMMM (KÜBRA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ

listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünkü HAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir. Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA

RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN

Canım önceki ay da deneme oldu ama reglime bir hafta kalmıştı o yüzden dedim ama kısmet bu işler..evet geçen Ay sürekli hamile kalmayı düşünüyordum ama şimdi bıraktım

K Khvekokusu20 Canım Bana düşen salatı tefriciye sayısını okudum sana teslim ediyorum..Rabbim dualarımızı boşa çıkarmasın Havva arkadaşımıza güzeller güzeli sağlıklı bir kız evlat,bizlere de sağlıklı salih erkek evlat nasip etsin..Sende bu mübarek günlerde buna vesile oldun Allah senden de razı olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…