- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #47.441
Canım bende bitirmiştimSALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ
K Khvekokusu20 BİTİRDİM
A Asell80
@pirlanta97(SUZAN)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
Miraa35
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
@Dil-Berk(ZEYNEP) BİTİRDİ TESLİM ETTİ
N naznaz16
@Ceymiceyn(DUYGU)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
@Flowers26 (FILIZ)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@eflatun88 (EBRU)
divinity (MEHTAP)
@Black5angel (SERAP)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@duyguuuMMM (KÜBRA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünküHAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir.Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA
RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN
Kızlar kimse görmedi galiba
Çok saol canım 50 tane sen okursan bende kalanını bitirir yarın teslim ederim inşallah50 tane ben okurum insallah
Anladım cnm rabbim hayirlisindan sagliklisindan sana da nasip eder inşallah gönlüne göre olur inşallah herşey ben catlatma ignesi vurunmadim sadece doktorun dediği günler ilişki oldu oda tutmusmu tutmamismi bilmiyorum ama çok kötü midem bulanıyor ya ben böyle bişey görmedim kendimi biryerlerle ugrastirip bulantumi unutmak istiyorum nefret ediyorm kusmaktan ilk gebeligim de hiç bulantı kusma problemi yaşamadımCnm klomenle yumurtan oluşmuş
Ya adet olursun ya hamile kalırsın
Yani Dr gitsen söktürücü vermez
Kesin gebelik yoksa adet olursun
Kist oluşmuş olsa bile adetine engel değil
Ben senelerdir klomen kullanıyorum
Bazen kist oluyor bazen olmuyor
Bazı doktorlar çatlatma iğnesi vermiyor
İnternetten okuduğuma göre çatlatma iğnesi vurulmazsa yumurta büyümeye devam edip kiste dönüşebiliyormuş
Benim bu ay 5. klomen tedavim
Son 1 hakkım kaldı
Senin yaşın kucuk
Hamile kalman daha kolay
Stres yapma rahat ol
Benim durumum daha vahim ama 3 5 ay öncesine göre daha rahatım
Stres yapmıyorum
Elimden geleni yapıyorum.. hatta bu ay kombo yapicam
Aspirin içiyorum..yumurtlama günleri öksürük şurubu içecem..yakı yapistiracam..nöbet şekeri kullanacam
Ayaklarıma 2 kat çorap giyiyorum
Bi kadın bana ayaklarını sıcak tutki mayalanasin dediydi
Kışın bile çorap giymezdim şimdi 2 kat giyiyorum
Canim bitirdim sana teslim ediyorum Rabbim eksiklerimizi tamamlasim yanlislarimiz varsa duzeltsin niyetimizi kabul buyursun insallah hepimize hayirli sagliklo salih oglanlar nasip etsin havva arkadasimiza da saglikli hayirli prenses nasip etsinSALATI TEFRICIYE HATMİ LİSTEMİZ
K Khvekokusu20 BİTİRDİM
A Asell80
@pirlanta97(SUZAN)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
Miraa35
Prensesim2016
@tugbabeyza(BÜŞRA)
@Dil-Berk(ZEYNEP) BİTİRDİ TESLİM ETTİ
N naznaz16
@Ceymiceyn(DUYGU)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@Askbocegim0101(SEVDA)
@Birbilsem1132(BÜŞRA)
@Angell007 (HAVVA-kiz evlat için dua edilecek)
@Flowers26 (FILIZ)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@eflatun88 (EBRU)
divinity (MEHTAP)
@Black5angel (SERAP)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
@duyguuuMMM (KÜBRA)BİTİRDİ TESLİM ETTİ
listemizin TAMAMLANMIŞ hali bu kizlar artik listeye kimseyi alamiyorum malesef karışıklık olur çünküHAVVA arkadasimiza kiz bebek niyetiyle okuyacagiz karisiklik olmasin
Temiz olanlar önceki sayfada anlattigim sekilde baslasin mazeretli olanlar direk başlayabilir Cuma vakti okumaya başlayacağız kisi basina düşen sayimiz 261 dir.Bitiremeyenler bitis tarihinden önce haber verirse sayiyi aramizda bölüşüp okur tamamlariz İnsallah...
BAŞLANGIÇ TARİHİ ==>>6 NİSAN CUMA
BİTİS TARİHİ==>> 13 NİSAN CUMA
RABBİM DUALARİMİZİ KABUL ETSİN İNSALLAH AMİN
50 tane tamamÇok saol canım 50 tane sen okursan bende kalanını bitirir yarın teslim ederim inşallah
Çatlatma iğnesi 2 kere aldımAnladım cnm rabbim hayirlisindan sagliklisindan sana da nasip eder inşallah gönlüne göre olur inşallah herşey ben catlatma ignesi vurunmadim sadece doktorun dediği günler ilişki oldu oda tutmusmu tutmamismi bilmiyorum ama çok kötü midem bulanıyor ya ben böyle bişey görmedim kendimi biryerlerle ugrastirip bulantumi unutmak istiyorum nefret ediyorm kusmaktan ilk gebeligim de hiç bulantı kusma problemi yaşamadım
Allah razı olsun canım ne kadar hızlısın. Bende 211 okudum. Bitti Allah ın izniyle. K Khvekokusu20 canım okuduk sana teslim ettik. Allah kabul etsin inşallah50 tane tamam
Daha fazlada okuyabilirim..kaç kaldı senin
Cümlemizden insallahAllah razı olsun canım ne kadar hızlısın. Bende 211 okudum. Bitti Allah ın izniyle. K Khvekokusu20 canım okuduk sana teslim ettik. Allah kabul etsin inşallah
Tamam canimHayır canım etmedim her zaman nasılsam öyleydim amin canım hepimiz inşallah
Canim gozumden kacmis demekki hemen bakayim hakkini helal etCanım bende bitirmiştim
Adımın yanında bitirdi yazmiyor
Amin canim Allah razi olsun kabul etsin insallahCanim bitirdim sana teslim ediyorum Rabbim eksiklerimizi tamamlasim yanlislarimiz varsa duzeltsin niyetimizi kabul buyursun insallah hepimize hayirli sagliklo salih oglanlar nasip etsin havva arkadasimiza da saglikli hayirli prenses nasip etsin
Amin canim Allah kabul etsin dileklerimizi insallahAllah razı olsun canım ne kadar hızlısın. Bende 211 okudum. Bitti Allah ın izniyle. K Khvekokusu20 canım okuduk sana teslim ettik. Allah kabul etsin inşallah
Önemli degil canımCanim gozumden kacmis demekki hemen bakayim hakkini helal et
Canım önceki ay da deneme oldu ama reglime bir hafta kalmıştı o yüzden dedim ama kısmet bu işler..evet geçen Ay sürekli hamile kalmayı düşünüyordum ama şimdi bıraktımBu ay ilk denemeydi senin dimi canım?
Ben ilk ay deneme yaptığımda döllenme oldu ama gebelik testinde pozitifi gördükten 2 gün sonra kanamam oldu. Kimyasal gebelik dedi doktor. Sonra 2 ay daha denedik olmadı. 3 ay bi ara verdim Nisan’da inşAllah deneme niyetindeyim. Aslında acele etmesek, stres olmasak olacak da.. ben kimyasal gebelikten sonraki aylarda çok stres yaptım mesela bence ondan olmadı. Stres yapmasak ne iyi olacak.
Inşallah Cnm umudumuz hep var çünkü ALLAH varÇatlatma iğnesi 2 kere aldım
İğneyle şans %6 %7 artiyormus
Benimkiler çatlıyor kendiliğinden
Ben inanıyorum hepimizin olacak
Hiç umutsuz degilim
canim bende idrar testi yaptim negatif ciktiInşallah Cnm umudumuz hep var çünkü ALLAH var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?