Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba kizlar uzun zamandir sağlık sıkıntılarım var giremedim beni merak edenler olmus tesekkur ediyorum soranlara.Biraz icimi dökmek istiyorum yaklasik 1 aydir bel agrisi mahfetti beni bu onemli degil cekerim.Asil sıkıntım bebegimin bas cevresinin küçük olmasi dogum 33.5 cm doktor sikinti yok iyi demisti zaten bingildagida acik 4 ay 39cm Allah şükür bingildak hala acik normal sadece kafa cevresi biraz kucuk gb yarin doktora randevu aldim bu konuyu konusacagim inşallah bir sorun yoktur ne olur bana dua edin tek istedigim bebegimin saglikli olmasi @Birbilsem1132 N naznaz16 SEVECENIM Elifemm-

Rabbim bebisini sana bağışlasın acısını göstermesin canım moralinizi bozmayın hemen. oncelikle bazi insanlar ortalama kafa buyuklugunde, bazilari buyuk, bazilari da kucuk olur. Bu anormal oldugu anlamına gelmez.bingildaginin açık olması çok iyi bir gelişme Baş çevresi ayına uygun artıyorsa sorun yok demektir.
Baç çevresi miad (zamanında doğan) bebeklerde 0-3 ay arası ayda 2 cm,3-6 ay arası ayda 1 cm,6-12 ay arası ayda 0.5 cm artmalı(1 yıl içinde ortalama olarak toplam 12 cm artar).
Senin kuzunun ki 4.ayında 39 cm su an aylık gelişimine göre iyi gidiyor. Bingildak kapanmis olsa doktorun belki kafa grifisi cektirebilirdi kraniosinostoz açısından, Kraniosinostozda kafatası eklemlerinin erken kapanmasıdır.Allah im korusun hayırlı haberlerle gel ınş.sana da çok geçmiş olsun dualarimda olucaksin sağlıcakla ❤

Allahim senden razi olsun mesajini okurken gözyaşimi tutamadim cok kafaya takiyorum belkidd kuruntu insallah oyledir.Tesekkur ederim yorumun icin rabbim sanada saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin.Insan burda rahatliyor gercekten iyiki varsiniz.

Oyy kuzum ya rabbim dermansiz dert vermesin sen kontrollerini takibini aksatma evde kendinde aylık motor gelişimini takip edip geliştirmesine yardım edebilirsin özellikle kas ve fiziksel gelişimi için yumuşak hareketlerle egzersiz yaptırabilirsin.

Sagol canim bebegimin algilari cok acik zaten Allaha şükür cok da hareketli insan rakamlara takiliyor iste insallah bi sikinti cikmayacak

Bu arada N naznaz16 sen orgazm olmussun haberin yok.cunku esinden utandigindan aldigin zevkin farkinda deilsin.
Konu yeniden açılmış gibi ol ucak ama kuzum yanlış bilgiyi düzeltmek adına yazıyor kadın ve erkek orgazmı tamamen farklıdır.kadınlarin orgazmi rahim ve çevresindeki kasların ritmik kasılmasidir.yani erkek teki gibi öyle sıvı akması boşalma olmaz.tabi öncesinde islaklik olur bu hormonal olarak esinizin size yaklasmasindan aldığınız zevkten kaynaklı vajinanın iki yanında bulunan bartolin bezi adı verilen bezden salgilanir vajinayi cinselliğe hazırlar.hatta bazı erkekler yine bilmediklerinden bu islakligi kadının orgazmı sanır ama değil ve eşinide doyum noktasına ulastirmaz .aslında çok önemli bir konu orgazm durumu kadının cinsel ruhsal ve beden sağlığı için.

Hiç sıkma canını kuzum benim en küçük kızımda da öyle dediler küçük falan sonra yakaladı öyle çok büyük fark yoksa aylık takibinde stres yapma sakın. Dualarımız seninle kuzum sende bebişin Dr Allaha emanet. Kendini Dr ihmal etme ama belin için bir doktora gözük sen iyi olacaksın ki bebişlere iyi baksın canım

Zaten canım orgazm olmadığını biliyorum ben sadece çok fazla ıslandım zaten isteksizdim ona rağmen öyle olunca yumurtlama zamanıyla alakası mı var diye sormak istedim. Demek ki öyleymiş. Bu sıralar günde iki fincan yeşil çay içiyorum belkide onun faydasına akıntı artmıştır

Peki bu sivi y spermin hareketliligi icin bir arti olabilir mi canm?

Kizlar merhaba. Uzun zamandir yazmiyordum. Okuyamadim da. Umarim herkes iyidir. Benim bebegimin cinsiyeti kesinlesti erkek dedi doktorum. Merak edenlere tektar anlatayim. Hicbir sey yapmadim. Adet sonrasi sik iliski oldu hic korunmadik. Ozel bir diyet uygulamadim. Ilk deneme yaptigim ay diyet yapmistim ama ilk ay hamile kalamadim. O yuzden diyeti felan biraktim. Sadece ictigim su alkaliydi. Yumurtlama gununu de hic sallamadim nerdeyse hergun iliski oldu. Bazen ben once orgazm oldum bazen esim. Bazen ben hic olmadim. Esimin beslenmesine felan hic karismadim. Kendisi sigara icen biridir. Keciboynuzu findik ceviz incir hicbisey tuketmedik. Ama tek birsey varki yurekten istiyorduk. Ben istiyordum daha dogrusu. Her aklima geldiginde dua ettim once saglikli hayirli olsun sonra erkek olsun diye. Gercekten inanmistim teslim olmustum. Ne gelirse rabbim senden ama bana erkek evladi tattir diye dua ettim. Kizim da olsa basimin taciydi ama rabbim gonlumdekini verdi cok sukur. Yani demem o ki, hirs yapmayin kizlar. Kendinizi yumurtlama gunu diyet catladi catlamadi diye strese sokmayin. Unutmayin bu yontemlerin hepsinin sadece cok cok kucuk bir rolu var ve ispatlanmis bile degil. Kiz bebek isteyenler burda yapilanlarin tam tersini uyguluyor ama yine erkek sahibi olanlar var. Insallah rabbim sizin emeklerinizi bosa cikarmaz. Denediklerinizi vesile kilar da gonlunuzdekini sag saglim saglikla hayirla kucaginiza almayi nasip eder. Hepiniz allaha emanet olun.

Saglikla kucakla insallah canim

23 aralık 2017

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…