Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Oluyo hatta kokulara biraz daha duyarlı oluyorum. Benim ağrılar akşam ve gece genelde oluyo bazı aylar beni uykudan uyandırıyo

Prensesim2016 ve Gecemavisim ne yaptiniz kizlar test yaptiniz mi? Prensesim2016 doktora gittin mi canim.
Cnm en son cuma günü test yaptım negatifti halen hastaneye gitmedim bugün eltim gitti bır test daha Aldı yaptım oda sonuç negatif çıktı doktorum cuma günü kontrole gel dedi hiçbir belirtim yok adette olmadım acaba klomen hormon bozuklugumu yaptı ne ben hiçbirşey anlamadim bu isten

[

Benim de her ay sol kasık ağırıyor bunu bende merak ediyorum
sağol canım.6 yıl hep acil servislerde çalıştım ama okulda da 1 sene sadece cinsel sağlık dersi almıştık

Bende sorayım canım özel olacak kusura bakma çekinerek soruyorum ben bu hafta yumurtlama haftasındayım ilk koyu kıvamlı uzayan akıntı geldi. Sonra 4 gün peş peşe sulu uzayan akıntı oldu. Son gün ağrı oldu ben dedim yumurta kesin çatladı. Bugünde ilişki oldu fakat ben çok afedersin çok istekli olmadığım halde benden gelen sıvı yatağı avuç içi kadar ıslattı. Bu yumurtama dönemiyle alakalı mıdır ki? Çok özür dilerim açık anlattığım için

Bence tam zamaninda yumurtlamis olabilirsin yum akintisi ve o anki zevk suyu ve esden gelen spermler birlikte akmis olabilir die tahmim ediyorum keske test yapsaydın tabi bilgili arkadaslar daha iyi bilir ben tahminimi soyluyorum

Bence tam zamaninda yumurtlamis olabilirsin yum akintisi ve o anki zevk suyu ve esden gelen spermler birlikte akmis olabilir die tahmim ediyorum keske test yapsaydın tabi bilgili arkadaslar daha iyi bilir ben tahminimi soyluyorum

Canım korunuyoruz biz. Eşimden gelemez çünkü korunuyor. Bebek yapmak için değildi ilişki yani öyle gelişti. Bende anlamadım canım ilk defa bu kadar ıslak olması dikkatimi çekti

o ani yasattin

Eşinden gelmiyorsa tam yumurtlama zamaninda olduğun icin yumurta atılınca sıvı artarmis o geldi aklima şimdi ayip olacak ama bende nedense cok akintim olur ama o esnada pek olmaz hele hele yatak ıslatacak kadar hic yani
Canım korunuyoruz biz. Eşimden gelemez çünkü korunuyor. Bebek yapmak için değildi ilişki yani öyle gelişti. Bende anlamadım canım ilk defa bu kadar ıslak olması dikkatimi çekti

Çok utanarak yazdım ama ben ya

Eşinden gelmiyorsa tam yumurtlama zamaninda olduğun icin yumurta atılınca sıvı artarmis o geldi aklima şimdi ayip olacak ama bende nedense cok akintim olur ama o esnada pek olmaz hele hele yatak ıslatacak kadar hic yani

Bende anlamadım canım kaç aydır takip yapıp kendimi tanımaya çalışıyorum akıntı çok yoğun oldu bu ay ilk yumurta akı gibi koyu kıvamlı uzayan diğer günlrr şeffaf su gibi ama parmakla oda uzuyor öyle akıntı oldu. Bugün de yatak ıslanınca acayip kötü oldum eşime karşı da utandım

Canım orgazm olmadiysan yumurtlama ile alakalı ve bu çok iyi bol sıvı varsa spermler kolay yüzüyorlar.bundan sonraki günlerin kuru beyaz akintili gecicektir.

Sayfa yöneticileri erkek arkadaslar ve acik bir grup bu. Yani herkes girip okuyabiliyor cok mahrem şeyleri özelden sorsak daha iyi olacak. Bazi yazilanlari okuyunca cidden midem kaldirmiyor.

Yumurtlama dönemin hep böyle olur ınş. çok iyi gebelik için

Canım orgazm olmadiysan yumurtlama ile alakalı ve bu çok iyi bol sıvı varsa spermler kolay yüzüyorlar.bundan sonraki günlerin kuru beyaz akintili gecicektir.
Çok teşekkür ederim canım.
Sayfa yöneticileri erkek arkadaslar ve acik bir grup bu. Yani herkes girip okuyabiliyor cok mahrem şeyleri özelden sorsak daha iyi olacak. Bazi yazilanlari okuyunca cidden midem kaldirmiyor.

Kusura bakma gerçekten utanarak ve sıkılarak yazdım özelden yazmakta aklıma gelmedi sürekli buradan takip ettiğim için. Sayfa yöneticilerini de bilmiyorum erkek olduğunu. Mideni bulandırdığım için kusura bakma hepimizn yaşadığı şeyler olduğunu düşündüğüm ve fikir edinmek için sordum utanarak zaten. Senşn şu mesajın da tokat gibi geldi gerçekten

Nazim yanlis anlama. Sana özel degil msjim. Bazen unutuyoruz cok cok ayrintiya giriyoruz akintinin renginden buyuklugunden iliskinin ayrintilarindan bahsediyoruz. Kimliklerimiz belli olmasada yinede mahremdir özeldir. Yani çok ozurdilerim mesela sapsari akintim oldu yok büyüklüğü şukadardi falan yaziliyor mesela hoş olmuyo degilmi ama ya. Sadece benmi boyle düşünüyorum

Haklısın öyle düşünce tabi ki ama burda ki amaç öğrenmek değil mi? Haklısın özelden sorabilirdim ama tamamen boş bulunarak buradan yazdım. Ben bugüne kadar hiç ilişki ya da ona dair detay vermedim ama mahrem olduğu kesin. Kendi adıma bundan sonra daha dikkatli davranacağım.teşekkür ederim ikazın için

Bitanem sen yazdin demedimkii... erkeklerde girip okuyabilirler diye yazdim. Msji kendine ozel algilama lütfen

Sayfa yöneticileri erkek evet ama polemik tartışma şikayet olmadıkça 7/24 burayı gözetmiyorlar .Sağolsunlar sonda ceza alıp tartışma yaşananlar arkadaşlar sayesinde yönetimde geçilmez oldu.
Midemi asla ve asla bulandırmadı isteyen istediğini sorma özgürlüğüne sahip anca ve ancak sorduğun insan sana tepki verme hakkına sahiptir.
Saygın insanlarara karşı hassasiyetini bildiğim için yorum yapmak istedim arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…