- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.061
Ben de zaten senin yazdiklarindan sonra zamanlamayi o kadar takmamaya basladim. dedigin gibi servikal mukusun en yogun oldugu ani yakalayacagim. ben de fazla dikkat etmesemde diyet yapiyorum. yemeklerimde tuz miktarini arttirdim gunde iki muz yiyorum, 8.22 PHli su iciyorum esim de polenli bal yiyor hergun. benim bugun 10. gunum zaten normalde akintim bugunler baslar iki uc gun sonra da iyice yogunlasir artar yani. bakalim kismetimizde varsa olur herseyin hayirlisi
Çok sevindim Cnm sağlıkla kucağına al insKizlar merhaba. Uzun zamandir yazmiyordum. Okuyamadim da. Umarim herkes iyidir. Benim bebegimin cinsiyeti kesinlesti erkek dedi doktorum. Merak edenlere tektar anlatayim. Hicbir sey yapmadim. Adet sonrasi sik iliski oldu hic korunmadik. Ozel bir diyet uygulamadim. Ilk deneme yaptigim ay diyet yapmistim ama ilk ay hamile kalamadim. O yuzden diyeti felan biraktim. Sadece ictigim su alkaliydi. Yumurtlama gununu de hic sallamadim nerdeyse hergun iliski oldu. Bazen ben once orgazm oldum bazen esim. Bazen ben hic olmadim. Esimin beslenmesine felan hic karismadim. Kendisi sigara icen biridir. Keciboynuzu findik ceviz incir hicbisey tuketmedik. Ama tek birsey varki yurekten istiyorduk. Ben istiyordum daha dogrusu. Her aklima geldiginde dua ettim once saglikli hayirli olsun sonra erkek olsun diye. Gercekten inanmistim teslim olmustum. Ne gelirse rabbim senden ama bana erkek evladi tattir diye dua ettim. Kizim da olsa basimin taciydi ama rabbim gonlumdekini verdi cok sukur. Yani demem o ki, hirs yapmayin kizlar. Kendinizi yumurtlama gunu diyet catladi catlamadi diye strese sokmayin. Unutmayin bu yontemlerin hepsinin sadece cok cok kucuk bir rolu var ve ispatlanmis bile degil. Kiz bebek isteyenler burda yapilanlarin tam tersini uyguluyor ama yine erkek sahibi olanlar var. Insallah rabbim sizin emeklerinizi bosa cikarmaz. Denediklerinizi vesile kilar da gonlunuzdekini sag saglim saglikla hayirla kucaginiza almayi nasip eder. Hepiniz allaha emanet olun.
Hayırlı olsunKizlar merhaba. Uzun zamandir yazmiyordum. Okuyamadim da. Umarim herkes iyidir. Benim bebegimin cinsiyeti kesinlesti erkek dedi doktorum. Merak edenlere tektar anlatayim. Hicbir sey yapmadim. Adet sonrasi sik iliski oldu hic korunmadik. Ozel bir diyet uygulamadim. Ilk deneme yaptigim ay diyet yapmistim ama ilk ay hamile kalamadim. O yuzden diyeti felan biraktim. Sadece ictigim su alkaliydi. Yumurtlama gununu de hic sallamadim nerdeyse hergun iliski oldu. Bazen ben once orgazm oldum bazen esim. Bazen ben hic olmadim. Esimin beslenmesine felan hic karismadim. Kendisi sigara icen biridir. Keciboynuzu findik ceviz incir hicbisey tuketmedik. Ama tek birsey varki yurekten istiyorduk. Ben istiyordum daha dogrusu. Her aklima geldiginde dua ettim once saglikli hayirli olsun sonra erkek olsun diye. Gercekten inanmistim teslim olmustum. Ne gelirse rabbim senden ama bana erkek evladi tattir diye dua ettim. Kizim da olsa basimin taciydi ama rabbim gonlumdekini verdi cok sukur. Yani demem o ki, hirs yapmayin kizlar. Kendinizi yumurtlama gunu diyet catladi catlamadi diye strese sokmayin. Unutmayin bu yontemlerin hepsinin sadece cok cok kucuk bir rolu var ve ispatlanmis bile degil. Kiz bebek isteyenler burda yapilanlarin tam tersini uyguluyor ama yine erkek sahibi olanlar var. Insallah rabbim sizin emeklerinizi bosa cikarmaz. Denediklerinizi vesile kilar da gonlunuzdekini sag saglim saglikla hayirla kucaginiza almayi nasip eder. Hepiniz allaha emanet olun.
Dualarımız seninle kuzum hiç morelini bozma sakın.....Benim yeğeniminde tam tersi kafa çevresi büyüktü hamileyken doktor söylemişti.Doğumda aynen doktorun dediği gibiydi.Şimdi 12 yaşında prensesim maşallah yüzü kafası hala büyük bence genetikte olabilirMerhaba kizlar uzun zamandir sağlık sıkıntılarım var giremedim beni merak edenler olmus tesekkur ediyorum soranlara.Biraz icimi dökmek istiyorum yaklasik 1 aydir bel agrisi mahfetti beni bu onemli degil cekerim.Asil sıkıntım bebegimin bas cevresinin küçük olmasi dogum 33.5 cm doktor sikinti yok iyi demisti zaten bingildagida acik 4 ay 39cm Allah şükür bingildak hala acik normal sadece kafa cevresi biraz kucuk gb yarin doktora randevu aldim bu konuyu konusacagim inşallah bir sorun yoktur ne olur bana dua edin tek istedigim bebegimin saglikli olmasi @Birbilsem1132 @naznaz16SEVECENIM @Elifemm-
Bu ne tarihi anlamadım canım23 aralık 2017
Sanirim o mesajin paylasildigi tarih..Bu ne tarihi anlamadım canım
Evet canim ailede var esimin annesi ve kiz kardesinin de kucuk sanirim bizimki genetik benimde kucuktur.Dualarımız seninle kuzum hiç morelini bozma sakın.....Benim yeğeniminde tam tersi kafa çevresi büyüktü hamileyken doktor söylemişti.Doğumda aynen doktorun dediği gibiydi.Şimdi 12 yaşında prensesim maşallah yüzü kafası hala büyük bence genetikte olabilir
Ailede var mı? Kokla prensesi teyzesinin yerine
Diyet uyguladığı tarih o zamanda eşi polenli bal tüketmiş sadece sigara içmemiş adam hiçbirşey yapmadım dedi ya arkadaş o tarihte 1.5 ay yaptığı diyet eşine içirdiği şeyler yazılıyorBu ne tarihi anlamadım canım
Şimdi kızcam sevecenim kızıyor diyorsunuz geçen gün testine dikkat etmedin seni 1 saat bekledim testini atmadım .Grubun demir başları sizin tecrübelerinizi genel toplasak herkes bildiklerini paylaşsa ben ve benim gibi acemi çaylaklar bilğilense,
Ne olursunuz
Ben ayın 29 veya 30 unda adet olcam 5 gün sürcek .
25 gün arayla oluyorum
Ne kadar süre sonra testlere başlıyım.
Test yaparken suyu az içicez.ama bir taraftanda ph değeri suyu fazla tükencez bunu hangi ara içcez.yani yumurtlama günü 4 saatde bir test yaparsak suyu içmememiz lazım doğrumu anladım.
Siz bize her türlü ayrıntıyı anlatsanız lüttttfeennnn
Bizdede büyük oluyorEvet canim ailede var esimin annesi ve kiz kardesinin de kucuk sanirim bizimki genetik benimde kucuktur.
Şimdi kızcam sevecenim kızıyor diyorsunuz geçen gün testine dikkat etmedin seni 1 saat bekledim testini atmadım .E sonuç
13 haftalıkKaç aylık hamilesin.
Insallah gönlündeki olur canim herhangi bi yöntem denedin mi13 haftalık
Rabbim inşallah gönlündekini nasib eder aş eriyonmu.13 haftalık
Insallah gönlündeki olur canim herhangi bi yöntem denedin mi[/QUOTE saol cnm Hayır ztn İlk istemiyordum Kaç sene boyunca Doğum yaptıktan 3 ay Sonra istemediğim halde hamile kaldım nasibi varmış demekki inşallah erkek Olur 2 kız 1 erkek büyürler
Ben Onu test ettim bnm kuzenin erkek Ama baya eridi Bitti kilo almak yerine verdi daha beter bnm Hala İlk 3 ay o yüzden 3 kilo fln aldımRabbim inşallah gönlündekini nasib eder aş eriyonmu.
Ben biraz koca karı oldum hamilenin yüzünden birde vücudundan anlıyorum ama malesef seni göremiyorum ki
Yok kilodan değil burun ve ağızdan birde yüzdenBen Onu test ettim bnm kuzenin erkek Ama baya eridi Bitti kilo almak yerine verdi daha beter bnm Hala İlk 3 ay o yüzden 3 kilo fln aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?