Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Çok sevindim Cnm sağlıkla kucağına al ins

Hayırlı olsun
Siz hamile kalmadan önceki ay diyete perhize ve yumurtlama gününe dikkat ettiniz .Eşinize de birşeyler yedirip içirmişsiniz .Ve ocaktan hiçbirşey yapmadan hamile kaldınız .Ama unutmayın ki omlarında faydası olmuştur.
Tabiki bunlar sadece birer vesiledir.Ama önceki ay yeterince dikkat etmişsiniz .Bununda katkısı olmuştur mutlaka

Dualarımız seninle kuzum hiç morelini bozma sakın.....Benim yeğeniminde tam tersi kafa çevresi büyüktü hamileyken doktor söylemişti.Doğumda aynen doktorun dediği gibiydi.Şimdi 12 yaşında prensesim maşallah yüzü kafası hala büyük bence genetikte olabilir
Ailede var mı? Kokla prensesi teyzesinin yerine

Evet canim ailede var esimin annesi ve kiz kardesinin de kucuk sanirim bizimki genetik benimde kucuktur.

Grubun demir başları sizin tecrübelerinizi genel toplasak herkes bildiklerini paylaşsa ben ve benim gibi acemi çaylaklar bilğilense,
Ne olursunuz
Ben ayın 29 veya 30 unda adet olcam 5 gün sürcek .
25 gün arayla oluyorum
Ne kadar süre sonra testlere başlıyım.
Test yaparken suyu az içicez.ama bir taraftanda ph değeri suyu fazla tükencez bunu hangi ara içcez.yani yumurtlama günü 4 saatde bir test yaparsak suyu içmememiz lazım doğrumu anladım.
Siz bize her türlü ayrıntıyı anlatsanız lüttttfeennnn

Bu ne tarihi anlamadım canım
Diyet uyguladığı tarih o zamanda eşi polenli bal tüketmiş sadece sigara içmemiş adam hiçbirşey yapmadım dedi ya arkadaş o tarihte 1.5 ay yaptığı diyet eşine içirdiği şeyler yazılıyor
Ama o ay testi pozitif ve negatif oldu.Ocak ayında hiçbirşey yapmadan hamile kaldım dedi .Ama o diyetler boşa değil diye anlatmaya çalıştım en azından kanıt var bu topiğin bu yönünü çokkkkk seviyorum

Şimdi kızcam sevecenim kızıyor diyorsunuz geçen gün testine dikkat etmedin seni 1 saat bekledim testini atmadım . E sonuç

Rabbim inşallah gönlündekini nasib eder aş eriyonmu.
Ben biraz koca karı oldum hamilenin yüzünden birde vücudundan anlıyorum ama malesef seni göremiyorum ki
Ben Onu test ettim bnm kuzenin erkek Ama baya eridi Bitti kilo almak yerine verdi daha beter bnm Hala İlk 3 ay o yüzden 3 kilo fln aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…