Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bak biri yazmış ...doğrumu yprumlayın :)). Yumurtlama ya tam bir buçuk kala erkek yumurtlama günü gecesi açık ara kız yumurtalamaya üç kala kız yumurtlamaya beş kala açık ara erkek oda Atık yumdan Kaynaklı yumurtlamayı net bilin 48 saat önce girilen ilşki. Yüksek ihtimal erkek kadın orgazm olcak rahimden salgılanan yoğun akıntı sipermi emmiş tutmuş olacak kadın ilikidwn kuru kalkacak kesin erkek Allah'ta nasip ederse

Canım adetinin bittikten sonra vücudunu dinle akıntı sancı olur genelde ...
Hafif sancı olduğunda sabah ilk idrarını 7 gibi yap daha sonra bir tut ,tuttuğun idrarını 10 ile 11 arası testini yapmalısın
Eğer testin hafif silik çıkarsa sabah aynı saatte yine tekrarla t koyu oluncaya kadar
T koyu olunca pik olur testin yine akıntını sancını kontrol altına alıp 3 4 saat sonra tekrarla not( Testini yaptıktan sonra yeme içme serbest)
Uzayan sümüklü akıntıyı çoğu kadın görmeyebilir veya o akıntı yavaş yavaş aktığında fark etmeyebilirsin .
T ve c eşit olursa zaman kaybetmeden mutlaka deneme olursa çok iyi olur.

Anlamadım kuzum

Hcg değerim kocaman bir 0 olarak karşıma çıktı yıne ben ne yapacağımiyapacağımi bilmiyorum artık yarın bakalım doktor ne diyecek bu arada idrar tahlikide yaptım sizin bahsettiğiniz ph değeri bnm 6.5 çıktı daha öncekiler 5.5 tu

Sıkma canını boşver canım geçen ay benim de tutmadı..stresten mi çok düşünmekten mi bilmiyorum..

Haklisin onceki ay diyet yapmistim biraz. Ama yumurtlama gunu felan hic dikkat etmedim. Bir de sadce 1.5 ay once folik asit basladim muz vs diger diyetleri toplasan 1 ay bile yapmadim 20 gun kadardi en fazla ne kadar etkisi olur bilemem ve yumurtlama gunu iliski oldu diye diyeti birakmistim bir sonraki adete kadar diyet yapmadim o da yaklasik 15 gun 8 gun de adet suruyor. Yaptigim kisacik diyetin etkisi ne kadar etki etti bilemem. Diyet dedgim de sadece muz yemistim ve tuzu cok tuketmistim. Bir de tursuyu kesmistim asidik diye bu kadar o da dedigim gibi yumurtlama gununden sonra biraktim bu diyeti de. Insallah rabbim vesile kilar da burada isteyen herkese nasip eder. Hamilenin duasi kabul olurmus insallah belki rabbim benim duami kabul eder de burada isteyen herkese nasip eder. Amin

Yumurtlama saatlerini bilmem ama çat anı o sümüksü anı yakalayıp değerdirmek daha fazla artırıyor

Testin çizgisini bende gördüm t hafif silikti.Buda seni umutlandırdı .Bende olsaydım umutlanırdım.Hakkında hayırlısı olsun demek ki zamanı var canım stres yapma stres adeti çok etkiliyor.Herşeyi akışına bırak .Zor günler geçirdin biliyorum.Ama kadınız güçlüyüz ...

Bu cuma günü kocaman bir AMİN diyelim.
Zaten yaptığın en güzel şey rabbime bağlanıp tevekkül etmek.Adına çok sevindim.Etkisinin olduğunun düşünüyorum.İnşallah gün gelir buradaki tüm isteyenler sen gibi ben gibi mutluluklarını paylaşıp dua ederler

ben anlamadim..

Hafif siliklesmesi gerekmiyor mu

Peki t c den az koyu olsa ilişki için uygunmu risklimi

Hayırlısı olsun şubat ayında benimde 6 gün gecikti tamam oldu bu sefer demiştim ama tık yok.sağlıklı olsun geç olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…