- 26 Temmuz 2017
- 888
- 1.230
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.101
Canım adetinin bittikten sonra vücudunu dinle akıntı sancı olur genelde ...Grubun demir başları sizin tecrübelerinizi genel toplasak herkes bildiklerini paylaşsa ben ve benim gibi acemi çaylaklar bilğilense,
Ne olursunuz
Ben ayın 29 veya 30 unda adet olcam 5 gün sürcek .
25 gün arayla oluyorum
Ne kadar süre sonra testlere başlıyım.
Test yaparken suyu az içicez.ama bir taraftanda ph değeri suyu fazla tükencez bunu hangi ara içcez.yani yumurtlama günü 4 saatde bir test yaparsak suyu içmememiz lazım doğrumu anladım.
Siz bize her türlü ayrıntıyı anlatsanız lüttttfeennnn
Anlamadım kuzumKızlar bak biri yazmış ...doğrumu yprumlayın :)). Yumurtlama ya tam bir buçuk kala erkek yumurtlama günü gecesi açık ara kız yumurtalamaya üç kala kız yumurtlamaya beş kala açık ara erkek oda Atık yumdan Kaynaklı yumurtlamayı net bilin 48 saat önce girilen ilşki. Yüksek ihtimal erkek kadın orgazm olcak rahimden salgılanan yoğun akıntı sipermi emmiş tutmuş olacak kadın ilikidwn kuru kalkacak kesin erkek Allah'ta nasip ederse
Piki kaçırmıştın t c eşiti yakaladın deek ki spor anında yumurtan çatlamışVallahi attım tam 40 dk sonra
yumurtlamaya 1.5 gün kala erkek yumurtlama günü gecesi kız yumurtlamaya 3 gün kala kız..diyor ki 48 saati geçtiği an yumurtlama günü kesinlikle kız..o yüzden yumurtlamadan önceki 48 saate dikkat çekiyor erkek için..Anlamadım kuzum
Sıkma canını boşver canım geçen ay benim de tutmadı..stresten mi çok düşünmekten mi bilmiyorum..Hcg değerim kocaman bir 0 olarak karşıma çıktı yıne ben ne yapacağımiyapacağımi bilmiyorum artık yarın bakalım doktor ne diyecek bu arada idrar tahlikide yaptım sizin bahsettiğiniz ph değeri bnm 6.5 çıktı daha öncekiler 5.5 tu
Yok yumurtlamaydı yok yumurta akıydı insan hesaplamadan da olmuyoki illaki düşünüyosun uğraşıyosun..Yazık bize yaSıkma canını boşver canım geçen ay benim de tutmadı..stresten mi çok düşünmekten mi bilmiyorum..
Cnm vakrimde geçtiSıkma canını boşver canım geçen ay benim de tutmadı..stresten mi çok düşünmekten mi bilmiyorum..
Kuzum bazen strestende oluyor üzülme yaBilmiyorm cnm
Cnm vakrimde geçti
Kuzum bazen strestende oluyor üzülme ya
Haklisin onceki ay diyet yapmistim biraz. Ama yumurtlama gunu felan hic dikkat etmedim. Bir de sadce 1.5 ay once folik asit basladim muz vs diger diyetleri toplasan 1 ay bile yapmadim 20 gun kadardi en fazla ne kadar etkisi olur bilemem ve yumurtlama gunu iliski oldu diye diyeti birakmistim bir sonraki adete kadar diyet yapmadim o da yaklasik 15 gun 8 gun de adet suruyor. Yaptigim kisacik diyetin etkisi ne kadar etki etti bilemem. Diyet dedgim de sadece muz yemistim ve tuzu cok tuketmistim. Bir de tursuyu kesmistim asidik diye bu kadar o da dedigim gibi yumurtlama gununden sonra biraktim bu diyeti de. Insallah rabbim vesile kilar da burada isteyen herkese nasip eder. Hamilenin duasi kabul olurmus insallah belki rabbim benim duami kabul eder de burada isteyen herkese nasip eder. AminHayırlı olsun
Siz hamile kalmadan önceki ay diyete perhize ve yumurtlama gününe dikkat ettiniz .Eşinize de birşeyler yedirip içirmişsiniz .Ve ocaktan hiçbirşey yapmadan hamile kaldınız .Ama unutmayın ki omlarında faydası olmuştur.
Tabiki bunlar sadece birer vesiledir.Ama önceki ay yeterince dikkat etmişsiniz .Bununda katkısı olmuştur mutlaka
Yumurtlama saatlerini bilmem ama çat anı o sümüksü anı yakalayıp değerdirmek daha fazla artırıyoryumurtlamaya 1.5 gün kala erkek yumurtlama günü gecesi kız yumurtlamaya 3 gün kala kız..diyor ki 48 saati geçtiği an yumurtlama günü kesinlikle kız..o yüzden yumurtlamadan önceki 48 saate dikkat çekiyor erkek için..
Testin çizgisini bende gördüm t hafif silikti.Buda seni umutlandırdı .Bende olsaydım umutlanırdım.Hakkında hayırlısı olsun demek ki zamanı var canım stres yapma stres adeti çok etkiliyor.Herşeyi akışına bırak .Zor günler geçirdin biliyorum.Ama kadınız güçlüyüz ...Hcg değerim kocaman bir 0 olarak karşıma çıktı yıne ben ne yapacağımiyapacağımi bilmiyorum artık yarın bakalım doktor ne diyecek bu arada idrar tahlikide yaptım sizin bahsettiğiniz ph değeri bnm 6.5 çıktı daha öncekiler 5.5 tu
Bu cuma günü kocaman bir AMİN diyelim.Haklisin onceki ay diyet yapmistim biraz. Ama yumurtlama gunu felan hic dikkat etmedim. Bir de sadce 1.5 ay once folik asit basladim muz vs diger diyetleri toplasan 1 ay bile yapmadim 20 gun kadardi en fazla ne kadar etkisi olur bilemem ve yumurtlama gunu iliski oldu diye diyeti birakmistim bir sonraki adete kadar diyet yapmadim o da yaklasik 15 gun 8 gun de adet suruyor. Yaptigim kisacik diyetin etkisi ne kadar etki etti bilemem. Diyet dedgim de sadece muz yemistim ve tuzu cok tuketmistim. Bir de tursuyu kesmistim asidik diye bu kadar o da dedigim gibi yumurtlama gununden sonra biraktim bu diyeti de. Insallah rabbim vesile kilar da burada isteyen herkese nasip eder. Hamilenin duasi kabul olurmus insallah belki rabbim benim duami kabul eder de burada isteyen herkese nasip eder. Amin
ben anlamadim..Kızlar bak biri yazmış ...doğrumu yprumlayın :)). Yumurtlama ya tam bir buçuk kala erkek yumurtlama günü gecesi açık ara kız yumurtalamaya üç kala kız yumurtlamaya beş kala açık ara erkek oda Atık yumdan Kaynaklı yumurtlamayı net bilin 48 saat önce girilen ilşki. Yüksek ihtimal erkek kadın orgazm olcak rahimden salgılanan yoğun akıntı sipermi emmiş tutmuş olacak kadın ilikidwn kuru kalkacak kesin erkek Allah'ta nasip ederse
Hafif siliklesmesi gerekmiyor muCanım adetinin bittikten sonra vücudunu dinle akıntı sancı olur genelde ...
Hafif sancı olduğunda sabah ilk idrarını 7 gibi yap daha sonra bir tut ,tuttuğun idrarını 10 ile 11 arası testini yapmalısın
Eğer testin hafif silik çıkarsa sabah aynı saatte yine tekrarla t koyu oluncaya kadar
T koyu olunca pik olur testin yine akıntını sancını kontrol altına alıp 3 4 saat sonra tekrarla not( Testini yaptıktan sonra yeme içme serbest)
Uzayan sümüklü akıntıyı çoğu kadın görmeyebilir veya o akıntı yavaş yavaş aktığında fark etmeyebilirsin .
T ve c eşit olursa zaman kaybetmeden mutlaka deneme olursa çok iyi olur.
Canım adetinin bittikten sonra vücudunu dinle akıntı sancı olur genelde ...
Hafif sancı olduğunda sabah ilk idrarını 7 gibi yap daha sonra bir tut ,tuttuğun idrarını 10 ile 11 arası testini yapmalısın
Eğer testin hafif silik çıkarsa sabah aynı saatte yine tekrarla t koyu oluncaya kadar
T koyu olunca pik olur testin yine akıntını sancını kontrol altına alıp 3 4 saat sonra tekrarla not( Testini yaptıktan sonra yeme içme serbest)
Uzayan sümüklü akıntıyı çoğu kadın görmeyebilir veya o akıntı yavaş yavaş aktığında fark etmeyebilirsin .
Peki t c den az koyu olsa ilişki için uygunmu risklimiCanım adetinin bittikten sonra vücudunu dinle akıntı sancı olur genelde ...
Zaten t c den daha koyu olcak ya , ondan sonra eşit olursa t ve c ozaman uygun sanırımHafif siliklesmesi gerekmiyor mu
Hayırlısı olsun şubat ayında benimde 6 gün gecikti tamam oldu bu sefer demiştim ama tık yok.sağlıklı olsun geç olsun.Hcg değerim kocaman bir 0 olarak karşıma çıktı yıne ben ne yapacağımiyapacağımi bilmiyorum artık yarın bakalım doktor ne diyecek bu arada idrar tahlikide yaptım sizin bahsettiğiniz ph değeri bnm 6.5 çıktı daha öncekiler 5.5 tu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?