Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Insallah canim gonulden dua ediyorum rabbim insallah ogullarinizi kucaklamayi kokusunu cekmeyi nasip eder.

valla hamilelik bekliyordum gün aşırı denemistin çünkü.çok stres yapıp kafaya taktiysan tuttu mu tutmadı mi diye hormonal farklı işliyor o zaman.canını hiç sıkma zamanı var demekki Rabbim hayırlısıyla hayırlı zamanda nasip etsin ınş.

Yumurtlama gunu gecesi bi hucuk gun oncesi falan filan. Vallahi corba oldu iyice. Brnim yumurtam 22 ml di. Doktor baya buyumus dedi. Yumurta catlicagai siralarda bir gun öncesinde ve bir gun sonrasinda iliski oldu. Ama sonra baskada olmadi.gamsiz baykus arkadasin darisi bize olsun ins şu mubarek cuma gununde. Valla dusundukce insan psikopata bagliyor. Ama bastan beri hayirli saglikli diye dua ettim. Allahim yanlis dua ettiysem affet diye yalvardim.hepimiz icin hayirlisi. Bir kizim var. Kizimda midem cok bulandi bundada bulandi ama kisa surdu. Etrafimdaki herkesin tahmini kız bende ruyamda kiz gordum bakalim ne olacak.ş olay beni cok gerdi. Oyle gerdiki keske biraz daha brkleseymişiz diye bile dusunmrye basladim.yani aslinda kimse icin deil. Kendimde erkek bebek cok istediimi farkettim. Istemek gunah deil. Rabbim dualarimuzi boş cevirmesin.hepinizin gonlundekini versin ins.

Çok yoruldum artık hayat bana kaldıramayacağm yukler yüklüyor sırtıma her defasinda negatif sonuçu görünce insan yıkılıyor kizimda dunden beri hasta psikolojikmen coktum artık eşim de çok ıyi biri ama dün gece sonucum negatif diye bugün benimle hastaneye gelmedi hamile değilsin zaten niçin gideceksin diyor....

Hiç kafama takmiyodum cnm test yapıp negatif sonuçu alınca biraz düşünüyodum ama sonrası takdiri ılahi diyordm şu an çok kötü ağrım var yine adet olacam âmâ bu sefer diğer aylara göre çok gecikti ağlamaklı durumdayım ya hatta ağlıyorum hormonlarim benimle çok kötü oynuyor geneldede duygusal biriyim suan gozyaslarimi tutamıyorum ama umudum tukenmedi hala her ne olurda olsuj bu yolda devam edecem pes etmek yok

Ahh canım ya vardır bunda da bir hayır hiç bırakma kendini yaşın çok genç daha rabbim sana evladina eşine cansagligi versin yeterki bu kadar kendini uzme sabrın sonu selamettir ınş.Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin ınş.

Kızlar doktor küçük bır kist oluşmuş dedi halen regl olmadığım için tarlusal verdi
Geçmiş olsun canım demekki ağrıların kistten kaynaklı ymiş doktorun klomenin yanında neden catlatma iğnesi yaptırmadı merak ediyorum tekrar klomen verirse çat ignesini mutlaka sor.

Geçmiş olsun canım demekki ağrıların kistten kaynaklı ymiş doktorun klomenin yanında neden catlatma iğnesi yaptırmadı merak ediyorum tekrar klomen verirse çat ignesini mutlaka sor.
Sağol cnm bugün moralim hiç yoktu doktorla hiç konuşmadım bisi demedim ona kendisi önce 1 hafta 10gün bekleyelim belki vardır dedi sonra da kist i görünce tarlusal verdi adetin üçüncü günü gel dedi yıne biliyomusun elifem ben yine korkuyorum adet olmadım ve adet sokturucu kullanıyorum ılk dusugumde hcg değeri hep sıfır çıkıyordu testlerim negatifti belki geç döllenme olmuştu o adet olmadığım halde o zaman doktur doğum kontrol hapı verdi 28 gün boytunca onu içtim sonra devlete gittim doktor tarlusal verdi ordaki tarlusal bitti aradan bır hafaat geçti ve hala kanamam yoktu bi sabah kalktım gittim devlet hastanesi ne doktor beta hcg yaptırdı sonucum kaldı öğleden sinraya ben eve gelir gelmez evde damla damla şeklinde kanamm oldu oh be adet oldum dedim öğlen gittim sonuum 0.3 tu akşamakşam 7de düşük yaptım sonrada doktorlar yalandan bana bozulmuş et parçası dediler o zaman fotoyu buraya atmıştım hepiniz gordunuz o yüzden korkularim var acaba beklesm kendiligimden adetim gelmezmi az bitane tarlusal içtim ağrılarım çok kötü bi sekilde çoğaldı en cokta belim ağrıyor cnm çok uzun oldu ama dediğim gıbı teredutluyum çok korkuyorum yıne yanlış bişey yapacaz diye 20 kasimda bebegim düştüğü zaman ben kendimi onun katili sanıyordum ya iki üç şekil ilaç içtim o zaman yavrum dayanamadı düştü

ALLAH RAZI olsun Cnm sağol çok halsizim belim ağrıyor basim ağrıyor ben tarlusali icmiyecem icimde onu itici şeyler var korkularim var kendiliğinden adet olmayı bekleyecem

Canım çok üzüldüm senin adına. Umarım bir an evvel toparlanırsın. Acaba birkaç ay ara verip, imkanın varsa bi tatile gidip dinlensen mi? Üst üste zor şeyler yaşadın. Belki iyi gelir birkaç ay dinlenmek sana, ruhuna, vücuduna.

Ya zaten ilk başta doktor bana kist var dediğinde yeter artık biraz dinleniyim dedim kendi kendime sonrada doktor tedaviyi yarim bırakmayalım devsm edelim çok iyiye yaklasmisiz deyince bende hayır diyemedim ama bunun neresi ıyi onu anlamadım

Elifemm- canim ben yum haftasına girdim tahmini pazartesi sali yada carsamba catlar agrilarim onceden basliyo benim ama asil sorum benim boğazlarım agriyo bugin butun vucuduma atmis agrisi agri kesici almak yum icin zararli mi birde bu fahatsizlik erkek bebek icin sikintili bir durummudur sence

Canım klomen kist yapabiliyor o yüzden doktor takibinde kullanılıyor
Oluşan yumurtalar fazla buyumesin diye yeterli büyüklüğe gelince ovitrelle çatlatma iğnesi ile çatlatiliyor
Ona rağmen kist olursa doğum kontrol hapı veriyor doktorlar
Yani tedaviye 1 ay ara verilmiş oluyor
Doğum kontrol hapiyla adet olunca 2. 3. Gunu kontrole gidersin..kist yoksa devam
Ama kist hala varsa veya büyümüşse klomen tedavisine devam edilmez
Ufacık bir kisti bile tehlikeli boyutlara getirebilir

20 yasimdan beri yani 19 senedir kutu kutu klomen kullandim
3 ayrı doktora gittim
Hepsi aynı yukarda yazdığım gibi tedavi uyguladılar Elifemm- yanlışım varmı canım..

Hatta 2 ay önce 5 cm kistim vardı
Yasmin kullandım geçti
Doktorum klomeni 1e düşürelim dedi
Bende kabul etmedim
2 ile anca oluşuyor 1 le zor dedim
Tamam..kist olustugu için panik yaptım dedi
Ayda 3 kere 3 4 günde bir kontrole gittim
Takibi sıkı tuttu..herşey yolunda çok şükür

Soğan kürü yap...şiddetle tavsiye ediyorum
Geçen ay 1 hafta yaptim
Kontrolde rahim ve yumurtalıkların çok iyi dedi doktorum
Soğan kürünü destekliyor
Bu ayda devam ediyorum

Birde abla tavsiyesi benden sana
Biraz rahat ol
Mesajlarından çok karamsar olduğun yansıyor bana
En güzel yaşındasın..doğurganlığın en yüksek zamanındasin
Senin çocuğun olur Allah'ın izniyle.. biraz kafayı rahatlatman lazım
Kızına geçmiş olsun.. Allah şifa versin inşallah

Sağol allah razı olsun senden karamsarlik degilde sende biliyisundur bi insan bi tedaviden olumsuz sonuç alınca ne kadar da çok yıkılıyor tavsiyen için sağol ama ben boş gebeligimi geçirmeden önce gebe oldugumu biomiyidum iki günde günde bi defa sabahları ac karnına sogan kuru içtim 2 günde affeersiniz ictigimi az daha cikariyidum çok kötüydü tadi nefesimi tutarak içiyordum sonradan gebeligimi öğrendim sonuda kürtaj oldu zaten

Canım ikinci bebek için 29 yaşımda tedaviye başladım
5 sene gittim doktora
Klomen kullanmadığım ay kendiliğinden hamile kalmışım..onuda düşük yapınca öğrendim
Sevinsem mi hamile kalabiliyorum diye yoksa uzulsemmi hem düştü hemde bundan sonrakiler de düşermi diye bilemedim
Hem güldüm hem ağladım
Sonra yine klomen ve yine olmadı
Hemen ertesi ay yine hamile kaldım
Çok şükür kızım sağlıklı bir şekilde doğdu
5 sene klomenle tedavi oldum iki kere hamile kaldım ikiside klomen kullanmadığım ayda oldu
Allah ol derse olur
Sabır ve dua dua dua

Tabi herşeyin başı sağlık önce haklısınız daha gencim 19 yaşındayım bır kiżim var 2 yaşında ağustos ayında 3 yaşına girecek hayırlısıyla bende istiyorm ki cocuklarim olsun k beraber buyuteyim onları tabi nasip kısmet bnm istememle olmuyor AllAh bilir gonlumuzden geçeni nasibimiz eder inşallah ben kendim için tek istemiyorum buradki arkadaşlarım ve hiç olmayanlara rabbime hepimze nasip eder inşallah cani yürekten ıstiyorum dua ediyorum ama demekki daha zamanı var

Elifemm- Doktordan geliyorum simdi kötü birsey yok dedi suanlik yuzde 10 luk kisimda bir dahaki ay da gel bakalim ne kadar buyumus kafasi.39,5 olmasi gereken 39mus kizlar ne olur dua edin şu fark kapansin cok takiyorum kafaya ((
Çok az,bir fark var hiç moralini bozma canım.Rabbim acısını göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…