- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.141
Canım gebelik olsa azda olsa bir artış olurdu sen sonucun sıfır olduğunu yazdın.bence ilacını kullan kistin erimesinede etkisi var yoksa giderek buyuyedebilir.ilaç bitince muhtemel en adet goruceksin.Çok geçmiş olsun canım canını sıkma rabbim dermansiz dert vermesinSağol cnm bugün moralim hiç yoktu doktorla hiç konuşmadım bisi demedim ona kendisi önce 1 hafta 10gün bekleyelim belki vardır dedi sonra da kist i görünce tarlusal verdi adetin üçüncü günü gel dedi yıne biliyomusun elifem ben yine korkuyorum adet olmadım ve adet sokturucu kullanıyorum ılk dusugumde hcg değeri hep sıfır çıkıyordu testlerim negatifti belki geç döllenme olmuştu o adet olmadığım halde o zaman doktur doğum kontrol hapı verdi 28 gün boytunca onu içtim sonra devlete gittim doktor tarlusal verdi ordaki tarlusal bitti aradan bır hafaat geçti ve hala kanamam yoktu bi sabah kalktım gittim devlet hastanesi ne doktor beta hcg yaptırdı sonucum kaldı öğleden sinraya ben eve gelir gelmez evde damla damla şeklinde kanamm oldu oh be adet oldum dedim öğlen gittim sonuum 0.3 tu akşamakşam 7de düşük yaptım sonrada doktorlar yalandan bana bozulmuş et parçası dediler o zaman fotoyu buraya atmıştım hepiniz gordunuz o yüzden korkularim var acaba beklesm kendiligimden adetim gelmezmi az bitane tarlusal içtim ağrılarım çok kötü bi sekilde çoğaldı en cokta belim ağrıyor cnm çok uzun oldu ama dediğim gıbı teredutluyum çok korkuyorum yıne yanlış bişey yapacaz diye 20 kasimda bebegim düştüğü zaman ben kendimi onun katili sanıyordum ya iki üç şekil ilaç içtim o zaman yavrum dayanamadı düştü
Canım hastalıkta bağışıklık düşünce vücudun alkali duzeyide düşüyor ateşin varmı.Elifemm- canim ben yum haftasına girdim tahmini pazartesi sali yada carsamba catlar agrilarim onceden basliyo benim ama asil sorum benim boğazlarım agriyo bugin butun vucuduma atmis agrisi agri kesici almak yum icin zararli mi birde bu fahatsizlik erkek bebek icin sikintili bir durummudur sence
Amin canımööBu cuma günü kocaman bir AMİN diyelim.
Zaten yaptığın en güzel şey rabbime bağlanıp tevekkül etmek.Adına çok sevindim.Etkisinin olduğunun düşünüyorum.İnşallah gün gelir buradaki tüm isteyenler sen gibi ben gibi mutluluklarını paylaşıp dua ederler
Ohh canım senin yazmanı bekliyodum bende..hadi bakalım inşallah güzel olur cnm herşeyElifemm- Doktordan geliyorum simdi kötü birsey yok dedi suanlik yuzde 10 luk kisimda bir dahaki ay da gel bakalim ne kadar buyumus kafasi.39,5 olmasi gereken 39mus kizlar ne olur dua edin şu fark kapansin cok takiyorum kafaya ((
Canım hastalıkta bağışıklık düşünce vücudun alkali duzeyide düşüyor ateşin varmı.
Çok doğru canım aynen dediğin gibi süreç .soğan kurunu bende öneriyorum kist için.Canım klomen kist yapabiliyor o yüzden doktor takibinde kullanılıyor
Oluşan yumurtalar fazla buyumesin diye yeterli büyüklüğe gelince ovitrelle çatlatma iğnesi ile çatlatiliyor
Ona rağmen kist olursa doğum kontrol hapı veriyor doktorlar
Yani tedaviye 1 ay ara verilmiş oluyor
Doğum kontrol hapiyla adet olunca 2. 3. Gunu kontrole gidersin..kist yoksa devam
Ama kist hala varsa veya büyümüşse klomen tedavisine devam edilmez
Ufacık bir kisti bile tehlikeli boyutlara getirebilir
20 yasimdan beri yani 19 senedir kutu kutu klomen kullandim
3 ayrı doktora gittim
Hepsi aynı yukarda yazdığım gibi tedavi uyguladılarElifemm- yanlışım varmı canım..
Hatta 2 ay önce 5 cm kistim vardı
Yasmin kullandım geçti
Doktorum klomeni 1e düşürelim dedi
Bende kabul etmedim
2 ile anca oluşuyor 1 le zor dedim
Tamam..kist olustugu için panik yaptım dedi
Ayda 3 kere 3 4 günde bir kontrole gittim
Takibi sıkı tuttu..herşey yolunda çok şükür
Soğan kürü yap...şiddetle tavsiye ediyorum
Geçen ay 1 hafta yaptim
Kontrolde rahim ve yumurtalıkların çok iyi dedi doktorum
Soğan kürünü destekliyor
Bu ayda devam ediyorum
Birde abla tavsiyesi benden sana
Biraz rahat ol
Mesajlarından çok karamsar olduğun yansıyor bana
En güzel yaşındasın..doğurganlığın en yüksek zamanındasin
Senin çocuğun olur Allah'ın izniyle.. biraz kafayı rahatlatman lazım
Kızına geçmiş olsun.. Allah şifa versin inşallah
Canım hastalıkta bağışıklık düşünce vücudun alkali duzeyide düşüyor ateşin varmı.
Kimisinde vurabilir canım yürürken filan şeffaf akintin basladi mi.çabuk atlatirsin ınşYok canim atesim yok bogazim agriyo vucudum haldiz acayio bacak agrim var hem romatizmalarimda var hemde yum agrisi bacaklara mi vuruyor bilmiyorum suan bacak agrisindan duramiyorum
Kimisinde vurabilir canım yürürken filan şeffaf akintin basladi mi.çabuk atlatirsin ınş
Şeffaf akıntı başlar başlamaz,catlamaz hemen zaten 2 gün filan sürer en az testlerini yap dilersenAk.tilar baslari seffaf falan ama yarin 15. Günüm adetin ne yapsam bilmiyorum
Dolven ateş düşürücü ağrı kesici.aferin varsa daha iyi hem üst solunum yollarını rahatlatır biraz hem onunda içinde ağrı kesici varSeffaf akinti basladu canm ben cabuk atlatnak icin kizimin dolv.n surubunu bir kasik alsam mi acaba
Amin cnm allah razı olsun senden sen burda hepimizi aydinlatiyirsun bizlere yardımcı oluyorsun bilmediklerimizle bizi bilgilendiriyosun rabbim hayrını kabul etsin ins ilacimida sabah almıştım akşam da aldım rabbim hakkimda hayirlisini nasip etsin inşallah ilaç bitince adet görülüyor dimiCanım gebelik olsa azda olsa bir artış olurdu sen sonucun sıfır olduğunu yazdın.bence ilacını kullan kistin erimesinede etkisi var yoksa giderek buyuyedebilir.ilaç bitince muhtemel en adet goruceksin.Çok geçmiş olsun canım canını sıkma rabbim dermansiz dert vermesin
Şeffaf akıntı başlar başlamaz,catlamaz hemen zaten 2 gün filan sürer en az testlerini yap dilersen
Dolven ateş düşürücü ağrı kesici.aferin varsa daha iyi hem üst solunum yollarını rahatlatır biraz hem onunda içinde ağrı kesici var
Sendende canım bildiklerimizi paylaşıyoruz.ilaç bitiminde adet görürsün mutlaka canım en fazla 3 gün gecikebilir ilaç sonrası adetin 3. Veya 5 günü mu çağırdı tekrar bakar kistte küçülme yoksa başka ilaç başlayabilirAmin cnm allah razı olsun senden sen burda hepimizi aydinlatiyirsun bizlere yardımcı oluyorsun bilmediklerimizle bizi bilgilendiriyosun rabbim hayrını kabul etsin ins ilacimida sabah almıştım akşam da aldım rabbim hakkimda hayirlisini nasip etsin inşallah ilaç bitince adet görülüyor dimi
Tamam canım öyle yap o zaman. İkiside ağrı kesici ateş düşürücü şöyle yazayım o zaman Dolven de iburofen var çabuk etki eder ağrıyı ateşi çabuk düşürür.calpol de parasetamol var biraz geç etki ediyor.calpol bildiğin minoset ve parol tablet ile aynı etkiyi gösteriyor içerikleri ayni.agrini çabuk geçirsin istiyorsan 1 yemek kaşığı dolu dolven iç dilersen.Evet canm daha erken olduğunu bildigim icin pazar yada pazartesi test yapim diyorum testlerim 10 tane tek var idre etmeye calisayim
Dolven ve calpol var evde hangisi içmeliyim sence
Sizden de Allah razı olsun canım birşey yapmıyorum bildiklerimizi paylaşıyoruz hepimiz ❤Aynn rabbim elifeminde tum sikintilarini gidersin her birimizi ayri aydinlatiyo allah razı olsin ondan
Peki canim bebeklerde kac saat arayla hem calgon hem dolven verilir biliyormusun kizimin ateşi var hasta saat23 te dolven verdim ateş-i biraz var kac saat sonra calpol vermeliyim acabaTamam canım öyle yap o zaman. İkiside ağrı kesici ateş düşürücü şöyle yazayım o zaman Dolven de iburofen var çabuk etki eder ağrıyı ateşi çabuk düşürür.calpol de parasetamol var biraz geç etki ediyor.calpol bildiğin minoset ve parol tablet ile aynı etkiyi gösteriyor içerikleri ayni.agrini çabuk geçirsin istiyorsan 1 yemek kaşığı dolu dolven iç dilersen.
Haklısın kuzum ya.. bundan sonrası çok güzel olur inşAllah senin için canım.Ya zaten ilk başta doktor bana kist var dediğinde yeter artık biraz dinleniyim dedim kendi kendime sonrada doktor tedaviyi yarim bırakmayalım devsm edelim çok iyiye yaklasmisiz deyince bende hayır diyemedim ama bunun neresi ıyi onu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?