Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım gebelik olsa azda olsa bir artış olurdu sen sonucun sıfır olduğunu yazdın.bence ilacını kullan kistin erimesinede etkisi var yoksa giderek buyuyedebilir.ilaç bitince muhtemel en adet goruceksin.Çok geçmiş olsun canım canını sıkma rabbim dermansiz dert vermesin

Canım hastalıkta bağışıklık düşünce vücudun alkali duzeyide düşüyor ateşin varmı.

Amin canımöö

Elifemm- Doktordan geliyorum simdi kötü birsey yok dedi suanlik yuzde 10 luk kisimda bir dahaki ay da gel bakalim ne kadar buyumus kafasi.39,5 olmasi gereken 39mus kizlar ne olur dua edin şu fark kapansin cok takiyorum kafaya ((
Ohh canım senin yazmanı bekliyodum bende..hadi bakalım inşallah güzel olur cnm herşey

Yok canim atesim yok bogazim agriyo vucudum haldiz acayio bacak agrim var hem romatizmalarimda var hemde yum agrisi bacaklara mi vuruyor bilmiyorum suan bacak agrisindan duramiyorum
Canım hastalıkta bağışıklık düşünce vücudun alkali duzeyide düşüyor ateşin varmı.

Çok doğru canım aynen dediğin gibi süreç .soğan kurunu bende öneriyorum kist için.

Yok canim atesim yok bogazim agriyo vucudum haldiz acayio bacak agrim var hem romatizmalarimda var hemde yum agrisi bacaklara mi vuruyor bilmiyorum suan bacak agrisindan duramiyorum
Kimisinde vurabilir canım yürürken filan şeffaf akintin basladi mi.çabuk atlatirsin ınş

Seffaf akinti basladu canm ben cabuk atlatnak icin kizimin dolv.n surubunu bir kasik alsam mi acaba
Dolven ateş düşürücü ağrı kesici.aferin varsa daha iyi hem üst solunum yollarını rahatlatır biraz hem onunda içinde ağrı kesici var

Amin cnm allah razı olsun senden sen burda hepimizi aydinlatiyirsun bizlere yardımcı oluyorsun bilmediklerimizle bizi bilgilendiriyosun rabbim hayrını kabul etsin ins ilacimida sabah almıştım akşam da aldım rabbim hakkimda hayirlisini nasip etsin inşallah ilaç bitince adet görülüyor dimi

Evet canm daha erken olduğunu bildigim icin pazar yada pazartesi test yapim diyorum testlerim 10 tane tek var idre etmeye calisayim

Dolven ve calpol var evde hangisi içmeliyim sence
Şeffaf akıntı başlar başlamaz,catlamaz hemen zaten 2 gün filan sürer en az testlerini yap dilersen

Dolven ateş düşürücü ağrı kesici.aferin varsa daha iyi hem üst solunum yollarını rahatlatır biraz hem onunda içinde ağrı kesici var

Sendende canım bildiklerimizi paylaşıyoruz.ilaç bitiminde adet görürsün mutlaka canım en fazla 3 gün gecikebilir ilaç sonrası adetin 3. Veya 5 günü mu çağırdı tekrar bakar kistte küçülme yoksa başka ilaç başlayabilir

Evet canm daha erken olduğunu bildigim icin pazar yada pazartesi test yapim diyorum testlerim 10 tane tek var idre etmeye calisayim

Dolven ve calpol var evde hangisi içmeliyim sence
Tamam canım öyle yap o zaman. İkiside ağrı kesici ateş düşürücü şöyle yazayım o zaman Dolven de iburofen var çabuk etki eder ağrıyı ateşi çabuk düşürür.calpol de parasetamol var biraz geç etki ediyor.calpol bildiğin minoset ve parol tablet ile aynı etkiyi gösteriyor içerikleri ayni.agrini çabuk geçirsin istiyorsan 1 yemek kaşığı dolu dolven iç dilersen.

Peki canim bebeklerde kac saat arayla hem calgon hem dolven verilir biliyormusun kizimin ateşi var hasta saat23 te dolven verdim ateş-i biraz var kac saat sonra calpol vermeliyim acaba

Haklısın kuzum ya.. bundan sonrası çok güzel olur inşAllah senin için canım.

Birde kızlar cocuklu ilanlara sorum olacak elifem sende hemsiresin belki bilirsin dun kizima yemek verirken yemedigi icin kizdim agzi doluyken yutsun die 2. Kasigu verdim o esnada hadi ye die kizdigim icin kizim cok nazli cok uzuldu ağzında yemek olduğu icinde bogazinda kaldi kac dakika kusmaya calistu simsayah kesildi midesi cok kotu oldu hemen sonrası gozaltlarinsa kurmizu nokti nokta lekeler cikti acile götürdüm gecer deduler ama bugünde gecmedi hic karsilastiniz mi boyle birseylee acaba

Istahsiz cocuk cok zor dun kendime cok kizdim kendimi hic affedemiyorim kizim sinirlendigimde bile uzulen mutsuz olan bir cocuk ona kizdigim icin uzuntuden kusmayla karşılık verdi yüzüne baktikca kendimi cok sucluyorum o lekelr gecer mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…