Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
bayanlar konuyla alakasiz olacak ama yardima ihtiyacim var oglumu anasinifa kaydettim yanliz 2 hatadir sinifa girmek istemiyor koridorda oynuyor arkadas edinmiyor ne yapmaliyim

Peki canim bebeklerde kac saat arayla hem calgon hem dolven verilir biliyormusun kizimin ateşi var hasta saat23 te dolven verdim ateş-i biraz var kac saat sonra calpol vermeliyim acaba
İki ateş dusurucuyude dönüşümlü kullanabilirsun canim dolven normalde çabuk düşürür eğer dusmediyse 1 saat içinde calpolde verebilirsin.ateşi ara ara cikiyorsa calpolden sonra tekrar sıradaki ilaç dolven olucak ama en sonki dolven verdiğin saat aralığı en az 4 saat olmalı.23 te dolven verdim diyorsun.birdahaki dolven saatin 4 ten önce olmamalı.aynı durum calpol içinde geçerli.bazen düşmeyen dirençli ateşler oluyor 3-4 gün sürüyor.böyle dönüşümlü veriliyor ikisi

An itibariyle Adet oldum ben elifem nasıl olur böyle bişey ilacı sabah ve akşam tek aldım adetimin 3.günü doktir çağırdı

Yemeyen çocuk gerçekten çok zor.ama hasta su ab diyorsun hastalık öncesi ve hastalık boyunca hele ki ateş varsa iştah otimatikmen kapanıyor.Hiç zorlama yemeğe canım Allah korusun akcigerlerine aspire edebilirdi ve durum çok ciddi yerlere gelebilirdi.kızın kaç yaşında bilmiyorum az birşey bile yese yeter ona.yeterki susuz kalmasın vücudu az ve sık sık önüne birşeyler koy sevdiği şeyleri en azından.ilerde düzelecek benim ilk cocugu da öyleydi şimdi masallahi var. Göz altındaki kızarıklık olarak bahsettiğin muhtemelen kusma esnasında zorlandığı için o bölgedeki kılcal damarlarin zorlanmasindan kaynaklı geçici bir durum bir kaç gün sürer.biz bile kusup zorlandigimizda beyine giden kan basınci artıyor.nolur kendini de kızınida uzup strese koyma Allah korusun.

An itibariyle Adet oldum ben elifem nasıl olur böyle bişey ilacı sabah ve akşam tek aldım adetimin 3.günü doktir çağırdı
Kistin çok küçük olduğu için olabilir canım.böyle daha iyi boşver fazla ilaç kullanmadan olmuş oldun.3.günü git bakalım ınş tamamen erimiş olur.

Canim aslinda hasta olacagi icin ıstahsiz mis normalde de istahsizdur ama ogun hic yemiyordu tabi ben bilmiyordum zorlayınca oyle oldu doktorlar da kusmaya bagli zorlanma deduler ama insam üzülüyor kizim 23 aylik doğduğundan beri istahi ile hep cekiyirim 2 aylikken meme reddi ile birakti sütü hsls istah konsuunda zorlaniyorim malsef

Bu arada kizlar hani vucut alkali olsub die sutt ve urunleri tuketilmemeli falan die ben hersabah 2 yumurta yiyordim megerde yumurta da yasakmis ben 2 aydir hemen hemen hergun 2 yumurta yedim siz kahvaltida ne yiyorsunuz yada benim gibi bu surecteyken ne yediniz allah askina

Kistin çok küçük olduğu için olabilir canım.böyle daha iyi boşver fazla ilaç kullanmadan olmuş oldun.3.günü git bakalım ınş tamamen erimiş olur.
Gerçektende öyle çok şükür rabbime o bır kapıyı kapatıp diğerini açıyor evet doktor küçük bır kist olusmus dedi zaten klomen kullanırken de en büyük korkum kist olmasıydı ve oldu da ins dediğin gıbı erir gider pazartesiye kadar

Anladım canim hiç zorlama zorlarsanı ilerde de böyle devam eder yemek seçer sürekli.yumruğu kadar yesin yeter ona.ilerde duzelecektir daha çok küçük ve 2 yaş sendromlari başlamıştır şimdi.Rabbim kolaylıklar versin sana

Canim Nasil yaptin sogan kurunu

Canım sen onu çocuğu bilmeden nasıl bu kadar ilaç isimlerini sayarak burda tavsiye ediyorsun .Dediğin kullanma şeklini ben çocuğuma verdiğimde 39 üstü ateşte veriyordum.Ki doktor hastalığını ,kilosunu ,yaşını bildiği için reçete yazarak öneriyordu.Amcam doktor arkadaşım kapı komşum 10 yıllık hemşire bana böyle ilaç tavsiyesinde bulunmadı.Burayı herkes okuyor bilmeden çocuklarına senin önerdiğin şekli ıygulıyabilirler.Balgam sökücü basit bir ilaç benim oğluma yan etki yapıp bronşit olmasına sebep verdi .İlaçların her çocuğa gelmeyip yan etki yaptığını çok iyi bilirsin .Bu yazılarını arkadaşım okudu şok oldu.Bilmeden etmeden nasıl bu kadar ilaç tavsiye edebilir ÇOCUKLARA inşallah ne demek istediğimi çok iyi anlarsın Mune

Canim Nasil yaptin sogan kurunu
Adet bittikten 2 gün sonra başladım
Sabah aç karnına 1.5 bardak kaynayan suya orta boy bir sogani 4e bölüp 5 dakika kaynattim...hemen süzdüm ..ılıktan sıcak hale gelince içtim
Bide akşam aynı şekil aç olduğum zaman yaptım
Günde iki kere şart

Saracoglu kesinlikle sogumayacak diyor
Soğuyunca fermente oluyormuş.. birde 2 kere yapta saat kaçta yaparsan yap
Aç karnına daha faydalıymis
İnşallah miden de bir sıkıntın yoktur
Midesi rahatsız olan icemiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…