Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bir d2 facebook da da 2017 anneler grubu var ve cok yardimcilar..

Inşallah Cnm ya ben dün adetim bitti diye temizlendim gece ilişki oldu bugün hala lekelenmem devam ediyor bi fikriniz varmı bugün adetimin 7. Günü
Canim denedim daha önce yok hic beceremiyorum doktor kontrolu ile takip yaptircam bende keendimi surekli takip ediyorum ama sanki ayda 2 3 kere yumurtlama oluyor bende

Arkadaslar 7 haftalikkenki kese sekli yuvarlaksa kiz. Fasülyr gb yse erkek olayina ne diyorsunuz. Yine kadinlar klubunde yazilmis
Canım ben pek inanmıyorum. Benim kızımın fasulye şeklindeydi. Erkek erken şekillenir kız geç diyorlardı kızımın 7 haftalık usgsinde herşeyi belliydi. Bende inanıyordum eskiden ta ki bende tersleri çıkana kadar.

Test falan yaptın mi canım yoksa rastgele mi denedin
Test yaptım canım. Testim pik olduktan sonra her iki çizgi de aynı renk olunca denedim. Sadece benim cinsel perhizim az oldu bir buçuk gün bile değil yani. Bende perhizi ayarlamaya çalışıyordum ama yumurtam 4 gün erken çatladı beklediğimden. O kısmı birazcık sıkıntılı benim ama sonuçta nasibimde ne varsa o olacak diyorum.

Canım üzülme daha gençsin. Bebeğin küçük. Kafana takma bu kadar vakti zamanı vardır. Belki 2 küçük çocukla zorlanacaksın ve keşke biraz daha bekleseydim diyeceksin. Bence kendini bu kadar yıpratma. Benim üzerime de benden sonra Hamile kalan arkadaşlarım bi kere daha Hamile kaldılar. Hatta dün bi tanesi doğurmuş. Sen kendine stres yaparsan daha kötü olur. Güzel düşün güzel olsun.

Kizlar biz deneme yapacağız ama kim yardim edecek bize ben testlerden zerre anlamıyorum ustelikte kist var yaniltiyor napcam ben
Canım önce kist için tedavi olamaz mısın? Testlerinde biz yardım ederiz elimizden geldiğince. Ama kist yanlış pozitif yapıyor testi. Soğan kürü yap istersen hemen. Deneme başlamadan da doktora git kistlerin erimiş mi baktır bence

Ne yapalım sabırla bekliyecezbekliyecez o zaman Cnm rabimin hazinesinde çoktur o hepimize hayırlı sağlıklı salih erkek evlatlar nasip eder inşallah

İnşaAllah canım bizi de bilgilendir. Kendini hazır hissetmiyor musun?
Cok kararsizim canim bi yandan aralarinda yas farkı cok olmasin paylasimlari olsun istiyorum cunku bizim kardeslerimle aramizda 7ser yas var ve paylasimimiz yok denecek kadar az oldu hep bi yanim erken mi diyor cunkuu kizim pek kolay bi bebek olmadi hicbi zaman bi taraftan pko da hemen gebe kalamayan cok o kafami karistiriyor ya uğraşirsam hemen kalamazsam diye buyuk ikilemdeyim anlayacagin

Bu ay gidicem canim bi gidip gorusecegim hormon testi falan isteyecegim bakalim duruma gore tekrar degerlendiricem

Bu ay gidicem canim bi gidip gorusecegim hormon testi falan isteyecegim bakalim duruma gore tekrar degerlendiricem
Bence de doktorla görüştükten sonra karar ver canım. Benim kızımda çok ama çok zor bi bebekti. 2 yaşında kreşe verdim bir de ben yalnızım burda eşimle destekleşerek bakıyoruz ama yine de zorlandım. Kreşe vereli 9 ay oldu ancak kendime geldim. Zor bebek çok sabır istiyor

Canım sen deneme yapmış mıydın bu ay?
Ben bu ay cesaret edemedim çünkü fitil kullandım oda kuruluk yaptı .
Ben böyle olacağını bilmiyordum.
Fitil de iyiymiş dediler erkek bebek için ortamı temizliyormuşbenimkini fazla temizledi sanırım.
Bu aya kaldım.aralık ayından beri denemeler çalışmalar bitmiyo

Aynen canim simdi olsa doguncaya kadar 2 bucuk yasina yaklasacak ikisini idare edebilir miyim diyorum ama annem kiz kardesim ablam hepsi destekler bana saolsunlar cok da yakin oturuyoruz biraz onunda rahatligi var bende bakalim hayirlisi ilk is doktora gitmek

Ağla içini bosalt..atma içine derdini rahatla
Herşey nasip.. seninde varsa nasibinde olur
Yoksa elden ne gelir
Benimde etrafımda herkes hamile bir ben kaldım
Hatta hiç istemeyenler bile hamile kaldı
Ben 23 aydır deniyorum kasımdan beri klomen kullanıyorum herşey güzel ama olmuyor
Bu ayda pek umudum yok
Adet belirtilerim basladi üstelik bu ay soğan kürü, arisutu polen bal, aspirin ,yakı kullandığım halde yine tutmadı galiba adet belirtilerim başladı
İnan hiç üzülmüyorum
Ben tedbirimi alıyorum gerisini Allah'a biraktim
Hayırlısı böyleymiş vakti zamanı vardır deyip önüme bakıyorum

Kizlar biz deneme yapacağız ama kim yardim edecek bize ben testlerden zerre anlamıyorum ustelikte kist var yaniltiyor napcam ben
Canım soğan kürü hem polikistik overe hemde over kistine çok iyi geliyor
Saraçoğlu kullanmaya başladıktan birkaç gün sonra sarımsı akıntı gelir rahmi ve yumurtaliklari temizler
Kadınlar için yaratılmış mucize bitki diyor
Gerçekten benden sarımsı akıntı geldi adetimde tam zamanında oldu rahim ve yumurtalıklarımda muayenede temiz çıktı
Bide pko için inofolic kullanmanı öneririm
İnternetten arastirabilirsin

Cok saol canim inofolic aldim sogan kurunude yaptim 1 ay faydasi olmadi

Çok ağladım hala da aklıma geldikçe gozlerimden akan yaşları durduramiyorum Haklısın nasibimzde varsa olur hertürlü yoksa d hertürlü ne denesek bossss umutsuzluk çok kötü bişey ben bidaha hiç olmayacakmis gıbı hissediyorum ıns öyle olmaz diliyorum ki her kimn hakkında hayırlısı neyse allah onu ona nasip etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…