- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.441
Canim benim kızların ikisi De fasulye gibiydi. Kesenin içinde bebek sağda ysa kız , soldaysa erkek deniyor. Genelde bu tutuyormus. Ben gelinimize de baktım.Arkadaslar 7 haftalikkenki kese sekli yuvarlaksa kiz. Fasülyr gb yse erkek olayina ne diyorsunuz. Yine kadinlar klubunde yazilmis
Ancak ramazanda olur cnm sagolHayirlisi kuzum. Insaallah Şaban ayında olur hamilelik hayirlisiyla
Bende bu ayi es gectim mayisa cesaretimi toplayıp deneme yapabilirim belki kizlarBen deneme yaptım bekleme aşamasındayım diğerlerini bilmiyorum canım ne durumdalar. Aslında herkes yazsa iyi olur
Kızlar çok kotuyum çok üzüldüm çok ağladım az önce allah'a isyan etmek gıbı olmasın ama 3 arkadaşım var kizimda onlardan önce gebe kalmıştım şimdi 3 ude hamile hatta biri bugün bana hamile olduğunu söyledi çok zoruma gitti kızlar çok yıprandım ben artık düşünmüyorum diyecem ama klomen kullanıyorum keşke kullanmasaydim da birkaç ay kendime ars verip vucufumu toparlasaydim hala da zoruma gidiyor ya ben hepsinden gencim niye bnm olmuyor rabbim hayirlisindan ıns hepimize nasip eder çok zor bir durum
Kızlar çok kotuyum çok üzüldüm çok ağladım az önce allah'a isyan etmek gıbı olmasın ama 3 arkadaşım var kizimda onlardan önce gebe kalmıştım şimdi 3 ude hamile hatta biri bugün bana hamile olduğunu söyledi çok zoruma gitti kızlar çok yıprandım ben artık düşünmüyorum diyecem ama klomen kullanıyorum keşke kullanmasaydim da birkaç ay kendime ars verip vucufumu toparlasaydim hala da zoruma gidiyor ya ben hepsinden gencim niye bnm olmuyor rabbim hayirlisindan ıns hepimize nasip eder çok zor bir durum
Benim yuvarlakti kiz canim arkadasimin cizgi gibiydi uzundu erkek onunArkadaslar 7 haftalikkenki kese sekli yuvarlaksa kiz. Fasülyr gb yse erkek olayina ne diyorsunuz. Yine kadinlar klubunde yazilmis
Inanirmisun Cnm bilmiyorum ama bidaha hiç olmayacakmis gıbı hissediyorumCanim oyle düşünme vakti gelmedi demekki daha seninde en kisa zamanda olur insallah
AllAh yardımcımız olsun cnmKizlar biz deneme yapacağız ama kim yardim edecek bize ben testlerden zerre anlamıyorum ustelikte kist var yaniltiyor napcam ben
Oyle sey olur mu canim hic dusunme stres en büyük dusman bunu unutma Rabbim yardimcimiz olsun InsallahInanirmisun Cnm bilmiyorum ama bidaha hiç olmayacakmis gıbı hissediyorum
Aynen cnm öyle tabi ama biliyisundur bazen boyle şeyler insanın elinde değil kendisini tutması ya bana bizim oldu arkamızda kaldın gıbı cvplar veriyor çok zorOyle sey olur mu canim hic dusunme stres en büyük dusman bunu unutma Rabbim yardimcimiz olsun Insallah
Canım bi Dr a görünsen iyi olur kist tedavisi verir belki testleri de anlayan arkadaşlara sor cnm inşallah gönlünce olurKizlar biz deneme yapacağız ama kim yardim edecek bize ben testlerden zerre anlamıyorum ustelikte kist var yaniltiyor napcam ben
Bence stres yapma daha yaşın çok genç cnm kızında küçük olur allahın izniyleAynen cnm öyle tabi ama biliyisundur bazen boyle şeyler insanın elinde değil kendisini tutması ya bana bizim oldu arkamızda kaldın gıbı cvplar veriyor çok zor
Amin canim cumlemize insallahCanım bi Dr a görünsen iyi olur kist tedavisi verir belki testleri de anlayan arkadaşlara sor cnm inşallah gönlünce olur
Kulak asma canim sanki onlarin elindemiydi olmasi cok cahilce dusunceler bunlarAynen cnm öyle tabi ama biliyisundur bazen boyle şeyler insanın elinde değil kendisini tutması ya bana bizim oldu arkamızda kaldın gıbı cvplar veriyor çok zor
Inşallah Cnm ya ben dün adetim bitti diye temizlendim gece ilişki oldu bugün hala lekelenmem devam ediyor bi fikriniz varmı bugün adetimin 7. GünüBence stres yapma daha yaşın çok genç cnm kızında küçük olur allahın izniyle
Gerçekten kızlar donun artık ya
Aynen böyle cahiller olduğu sürece hep kazanan onlar oluyurKulak asma canim sanki onlarin elindemiydi olmasi cok cahilce dusunceler bunlar
Canm iatersen 2 3 ay kendin bir yap yumurtlama zamaninda testlwr nasil oluyor bir bak ve de gecmis deki paylasimlari oku testlere bak nasil yorumlar gwlmis not et.. Ben de zerre kadar anlamam..doktor kontrolu ile dusuniyorum yumurtlama zamani icin. Allah yardimcin olsun.. Bi de internette bu testler nasil kullanilir anlatimi da var bir oku fi kir edinmeyi calis..Kizlar biz deneme yapacağız ama kim yardim edecek bize ben testlerden zerre anlamıyorum ustelikte kist var yaniltiyor napcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?