Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaslar 7 haftalikkenki kese sekli yuvarlaksa kiz. Fasülyr gb yse erkek olayina ne diyorsunuz. Yine kadinlar klubunde yazilmis
Canim benim kızların ikisi De fasulye gibiydi. Kesenin içinde bebek sağda ysa kız , soldaysa erkek deniyor. Genelde bu tutuyormus. Ben gelinimize de baktım.
Kese yuvarlak ti ama bebek soldaydi. Erkek oldu Yigenim.

Kızlar çok kotuyum çok üzüldüm çok ağladım az önce allah'a isyan etmek gıbı olmasın ama 3 arkadaşım var kizimda onlardan önce gebe kalmıştım şimdi 3 ude hamile hatta biri bugün bana hamile olduğunu söyledi çok zoruma gitti kızlar çok yıprandım ben artık düşünmüyorum diyecem ama klomen kullanıyorum keşke kullanmasaydim da birkaç ay kendime ars verip vucufumu toparlasaydim hala da zoruma gidiyor ya ben hepsinden gencim niye bnm olmuyor rabbim hayirlisindan ıns hepimize nasip eder çok zor bir durum

Canim oyle düşünme vakti gelmedi demekki daha seninde en kisa zamanda olur insallah

Canim oyle düşünme vakti gelmedi demekki daha seninde en kisa zamanda olur insallah
Arkadaslar 7 haftalikkenki kese sekli yuvarlaksa kiz. Fasülyr gb yse erkek olayina ne diyorsunuz. Yine kadinlar klubunde yazilmis
Benim yuvarlakti kiz canim arkadasimin cizgi gibiydi uzundu erkek onun

Kizlar biz deneme yapacağız ama kim yardim edecek bize ben testlerden zerre anlamıyorum ustelikte kist var yaniltiyor napcam ben

Kizlar biz deneme yapacağız ama kim yardim edecek bize ben testlerden zerre anlamıyorum ustelikte kist var yaniltiyor napcam ben
Canm iatersen 2 3 ay kendin bir yap yumurtlama zamaninda testlwr nasil oluyor bir bak ve de gecmis deki paylasimlari oku testlere bak nasil yorumlar gwlmis not et.. Ben de zerre kadar anlamam..doktor kontrolu ile dusuniyorum yumurtlama zamani icin. Allah yardimcin olsun.. Bi de internette bu testler nasil kullanilir anlatimi da var bir oku fi kir edinmeyi calis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…