Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım çok tatlısın inşaAllah bu kadar temizliğin ardından bi bal oğlancık gelir yerleşir artık

Yardım edenin olduktan sonra bakarsın bence canım. Yaz doktora gidince de olur mu?

Cemiycencim 7 haftalik nasil herseyi belliymis vallahi merak ettim. Benimde kizimda 12 haftada hemen bildi. Ben simdi 8 haftayim. 7 haftaya bakiyorum hic bisey anlasilmiyo. Yada biz anlayamiyoz. Belki doktor anlamistir. Bize dememistir.bilmiyorum. valla psikopata bagladik. Bu arada senin cinsel perhize yorum yapayim. Okadar takilma. Nasibinde varsa olur bence. Ben bu kadinlar klubynu baya okudum. Erkek bebek icin ovulasyon gunlerinde sik iliskiyle erkek bebegi bulanda cok. Nasip iste

Kızlar..Günaydın herkese..ben 13 ünde deneme yapmıştım yumurtlama günümdü..bugün adet oldum:) bu ay da olmadı:)
Hakkımızda hayırlısı böyle imiş demekki.
Sağlık olsun . Nasibimizde varsa o zaten birgün gelir bizi bulur gülüm .Bende aralıktan beri deniyorum tık yok.
Biz eşimle bu zamana kadar hadi çocuk yapalım hiç demedik, kapıyı açık bulan geldi mübarek.
Tam hadi bi deniyelim şu yumurtlama günü mantıklı dedim buda 6 aydır nasıl işse olmuyor.
Ayy niye uzattım kusura bakma. Aslında şey diycektim sen folik asit kullanıyormusun .ben Şubat ayında doktora gittiğimde doktor 3 ay kullan hamile kalmana yardımcı olur dedi. Tabi ben anca bu ay başladım kullanmaya. Bakalım belki faydası olur. Komşumda zor hamile kalıyordu kalsada düşük oluyordu 3 ay kullandı oğlunu doğurdu geçen hafta.

Kızlar..Günaydın herkese..ben 13 ünde deneme yapmıştım yumurtlama günümdü..bugün adet oldum:) bu ay da olmadı:)
Kısmet değilmiş Cnm demekki daha zamanı var sık ilişki denesene belki tutar tek ilişkiyle olacak iş değil yanı ben bu sefer sabah akşam deneme yapacam geçen ay geceleri tek deniyirduk bu sefer sabahları da deniyecex bakalım kismetse gelir bu ay değilse de zaten ne yapsak boş

Bende aldim folik asit canim

Canım cinsiyeti belli değildi tabi de 1 cm’lik bi bebek görüntüsündeydi. Ama doktorumda ultrason makinasını yeni almıştı belki onun etkisidir. Genelde anneler hissediyor bence. İçine ne doğuyor?
Evet bi arkadaşımın da 10 gün üst üste ilişkiyle oğlu oldu. Bende nasip diyorum artık. Çok haklısın canım Allah yazdıysa zaten her şekilde olur. Nasibimde yoksa bi ay da perhiz yapsam olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…