- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.481
Lekelenme olabilir bendede oluyor bazen sen kafana taktıkça zorlaştırırsın gebeliği başka işlere odaklanInşallah Cnm ya ben dün adetim bitti diye temizlendim gece ilişki oldu bugün hala lekelenmem devam ediyor bi fikriniz varmı bugün adetimin 7. Günü
Aynen ya ama nasıl atacam bilmiyorum ki bu kadar hevesliyken nasıl neyle ugrasacagmi bilmiyorumLekelenme olabilir bendede oluyor bazen sen kafana taktıkça zorlaştırırsın gebeliği başka işlere odaklan
Kesinlikle kuzum kendine uğraş bul. El işi yap mutfakta zaman geçir. Düşünme. Inan ki düşünüp kafa yordukca kendini yipratiyorsun. Rabbim tez zamanda muradini versin.Aynen ya ama nasıl atacam bilmiyorum ki bu kadar hevesliyken nasıl neyle ugrasacagmi bilmiyorum
Inşallah Cnm hepimizin EN kisa zamanda mutlu sonla muradimiza eririz...Kesinlikle kuzum kendine uğraş bul. El işi yap mutfakta zaman geçir. Düşünme. Inan ki düşünüp kafa yordukca kendini yipratiyorsun. Rabbim tez zamanda muradini versin.
Canım çok tatlısınBen bu ay cesaret edemedim çünkü fitil kullandım oda kuruluk yaptı .
Ben böyle olacağını bilmiyordum.
Fitil de iyiymiş dediler erkek bebek için ortamı temizliyormuşbenimkini fazla temizledi sanırım.
Bu aya kaldım.aralık ayından beri denemeler çalışmalar bitmiyo
Yardım edenin olduktan sonra bakarsın bence canım. Yaz doktora gidince de olur mu?Aynen canim simdi olsa doguncaya kadar 2 bucuk yasina yaklasacak ikisini idare edebilir miyim diyorum ama annem kiz kardesim ablam hepsi destekler bana saolsunlar cok da yakin oturuyoruz biraz onunda rahatligi var bende bakalim hayirlisi ilk is doktora gitmek
Canım ben pek inanmıyorum. Benim kızımın fasulye şeklindeydi. Erkek erken şekillenir kız geç diyorlardı kızımın 7 haftalık usgsinde herşeyi belliydi. Bende inanıyordum eskiden ta ki bende tersleri çıkana kadar.
Sağol canım.Canım çok tatlısıninşaAllah bu kadar temizliğin ardından bi bal oğlancık gelir yerleşir artık
Hakkımızda hayırlısı böyle imiş demekki.Kızlar..Günaydın herkese..ben 13 ünde deneme yapmıştım yumurtlama günümdü..bugün adet oldum:) bu ay da olmadı:)
Kısmet değilmiş Cnm demekki daha zamanı var sık ilişki denesene belki tutar tek ilişkiyle olacak iş değil yanı ben bu sefer sabah akşam deneme yapacamKızlar..Günaydın herkese..ben 13 ünde deneme yapmıştım yumurtlama günümdü..bugün adet oldum:) bu ay da olmadı:)
Tamam canim yazarım tabikiYardım edenin olduktan sonra bakarsın bence canım. Yaz doktora gidince de olur mu?
Tesbih cek canimAynen ya ama nasıl atacam bilmiyorum ki bu kadar hevesliyken nasıl neyle ugrasacagmi bilmiyorum
Hayirlsi olsun canimKızlar..Günaydın herkese..ben 13 ünde deneme yapmıştım yumurtlama günümdü..bugün adet oldum:) bu ay da olmadı:)
Bende aldim folik asit canimHakkımızda hayırlısı böyle imiş demekki.
Sağlık olsun . Nasibimizde varsa o zaten birgün gelir bizi bulur gülüm .Bende aralıktan beri deniyorum tık yok.
Biz eşimle bu zamana kadar hadi çocuk yapalım hiç demedik, kapıyı açık bulan geldi mübarek.
Tam hadi bi deniyelim şu yumurtlama günü mantıklı dedim buda 6 aydır nasıl işse olmuyor.
Ayy niye uzattım kusura bakma. Aslında şey diycektim sen folik asit kullanıyormusun .ben Şubat ayında doktora gittiğimde doktor 3 ay kullan hamile kalmana yardımcı olur dedi. Tabi ben anca bu ay başladım kullanmaya. Bakalım belki faydası olur. Komşumda zor hamile kalıyordu kalsada düşük oluyordu 3 ay kullandı oğlunu doğurdu geçen hafta.
Tm cnm da tesbih var çekerim kuran var okurum ama asıl olan kafadan silinmesi her arkadaslarimin oldu bnm hala yok aklıma geldiğinde çok ağlıyorumTesbih cek canim
Canim zihnini meşgul eder bi nebze olsun hatim yap belli bir surede yetistirmeye çalışTm cnm da tesbih var çekerim kuran var okurum ama asıl olan kafadan silinmesi her arkadaslarimin oldu bnm hala yok aklıma geldiğinde çok ağlıyorum
Tm cnm sağolCanim zihnini meşgul eder bi nebze olsun hatim yap belli bir surede yetistirmeye çalış
Canım cinsiyeti belli değildi tabi de 1 cm’lik bi bebek görüntüsündeydi. Ama doktorumda ultrason makinasını yeni almıştı belki onun etkisidir. Genelde anneler hissediyor bence. İçine ne doğuyor?Cemiycencim 7 haftalik nasil herseyi belliymis vallahi merak ettim. Benimde kizimda 12 haftada hemen bildi. Ben simdi 8 haftayim. 7 haftaya bakiyorum hic bisey anlasilmiyo. Yada biz anlayamiyoz. Belki doktor anlamistir. Bize dememistir.bilmiyorum. valla psikopata bagladik. Bu arada senin cinsel perhize yorum yapayim. Okadar takilma. Nasibinde varsa olur bence. Ben bu kadinlar klubynu baya okudum. Erkek bebek icin ovulasyon gunlerinde sik iliskiyle erkek bebegi bulanda cok. Nasip iste
Bi dahaki aya odaklanalım canım olur inşAllahKızlar..Günaydın herkese..ben 13 ünde deneme yapmıştım yumurtlama günümdü..bugün adet oldum:) bu ay da olmadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?