Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hala olmadın demi pırlantam belki birkaç gün gecikir de sende bu ayı değerlendirirsin inşAllah canım

hayırlı kandiller cnm benimde adetim 26 nisanda bitti klomende dün akşam bitti bizde 2 gunde bir ilişki yaşıyoruz umarım rabbirabbim buayın hayrı hatri üzerinehepimize bize salıh erkek evlatlar nasip eder3 mayısta yanı perşembe günü kontrole gidecem dikkat ediyirimki ıki gündür beyaz akıntım çok buda yumurtanın cat olmasolmasi yakın demek hepimizin kandili mubarek olsun oruç tutum bugün yarında tutarım bu gece sabaha kadar uyumuyacsm hepimize dua edecem dualarda buluşalım ıns canlar

Anladim canım bu ay hayirli haberleri aliriz insallah senden. Dualarinda banada yer ver insallah

Ben çok kötü hasta oldum öksürük 1 aydır yakamı bırakmadı birde bahar temizligi yapıyorum ondan yazamadım sizler nasılsınız

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız. Ben testten iki gün sonra tekrarladım yani ayın 28 inde 7.35 cıktı doktor kimyasaldır büyük ihtimalle kendiliğinden düşer dedi sabah kanamam oldu tekrar kan verdim 5 olmuş maalesef kimyasalmis çok fazla agrım var umarım kimsenin başına gelmez gerçekten çok kötüymüş sancısı. Bu ay çok kararsızım deneyip denememekten.

Dinlen bence bu ay canim cok geçmiş olsun Rabbim tekrar yasatmasin insallah

Selamunaleykum.. Ben geldimmm herkesin kandili mübarek ettiği dualar kabul olsun inşaAllah. Rabbim bu güzel gece hürmetine yuvalarimiza salih evlatlar nasip etsin.. prenseslerimizi her türlü kaza ve musibetlerden muhafaza eylesin. Flowers26 canim cok gecmiş olsun. Allah daha kötüsünden esirgesin. Prensesim2016 canim cok takma lütfen bu iş strese gelmiyo malesef. Tavsiyem cok ilac kullanma daha cok gencsin iki defa dusuk yaptin vucudunun toparlanmasinin zaman almasi cok normal kötüsünü aklina getirme. Ben bir iki ay moladayim ama eşim kabak cekirdeği keciboynuzu soda tüketiyor. Spermin kaliteli olnsi icin en az3 ay önceden kocalari beslemek lazim. Kabak cekirdegi muthis cinko deposu. Cinkoda spermin kalitesini artıriyo. Bilginizeee. Ilac takviyesi almayan kocalara bol bol kabak cekirdegi yedirin caktirmadan cinko takviyesi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…