- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.521
Hala olmadın demi pırlantamBen dün adet olacaktım olmadım bugün bekliyorum. Gerçi geç olsam daha iyi çünkü tam yumurtlama zamanı 3 günlük düğün için başka yerde kalıcaz .keşke yarın olsam adet .hem bu gece ibadetle geçirmiş olurdum hemde yumurtlama zamanı aile ziyaretinden eve dönmüş olurduk. Bakalım kısmet
Yazicam canim insallah dua edelim birbirimize ismimizle insallah bugun Hayirli Kandiller herkeseCanım doktora gidince de yaz
Hadi inşAllah bu ay olur birşeyler
hayırlı kandiller cnm benimde adetim 26 nisanda bitti klomende dün akşam bitti bizde 2 gunde bir ilişki yaşıyoruz umarım rabbirabbim buayın hayrı hatri üzerinehepimize bize salıh erkek evlatlar nasip eder3 mayısta yanı perşembe günü kontrole gidecem dikkat ediyirimki ıki gündür beyaz akıntım çok buda yumurtanın cat olmasolmasi yakın demek hepimizin kandili mubarek olsun oruç tutum bugün yarında tutarım bu gece sabaha kadar uyumuyacsm hepimize dua edecem dualarda buluşalım ıns canlar
Anladim canım bu ay hayirli haberleri aliriz insallah senden. Dualarinda banada yer ver insallahhayırlı kandiller cnm benimde adetim 26 nisanda bitti klomende dün akşam bitti bizde 2 gunde bir ilişki yaşıyoruz umarım rabbirabbim buayın hayrı hatri üzerinehepimize bize salıh erkek evlatlar nasip eder3 mayısta yanı perşembe günü kontrole gidecem dikkat ediyirimki ıki gündür beyaz akıntım çok buda yumurtanın cat olmasolmasi yakın demek hepimizin kandili mubarek olsun oruç tutum bugün yarında tutarım bu gece sabaha kadar uyumuyacsm hepimize dua edecem dualarda buluşalım ıns canlar
Inşallah Cnm hepiniz dualrimda olacaksınızAnladim canım bu ay hayirli haberleri aliriz insallah senden. Dualarinda banada yer ver insallah
Ben burdayım canım
Bende ayni hastayim 15 gundur canımBen çok kötü hasta oldum öksürük 1 aydır yakamı bırakmadı birde bahar temizligi yapıyorum ondan yazamadımsizler nasılsınız
Çok geçmiş olsun canımBen çok kötü hasta oldum öksürük 1 aydır yakamı bırakmadı birde bahar temizligi yapıyorum ondan yazamadımsizler nasılsınız
Dinlen bence bu ay canim cok geçmiş olsun Rabbim tekrar yasatmasin insallahIyi akşamlar kızlar nasılsınız. Ben testten iki gün sonra tekrarladım yani ayın 28 inde 7.35 cıktı doktor kimyasaldır büyük ihtimalle kendiliğinden düşer dedi sabah kanamam oldu tekrar kan verdim 5 olmuş maalesef kimyasalmis çok fazla agrım var umarım kimsenin başına gelmez gerçekten çok kötüymüş sancısı. Bu ay çok kararsızım deneyip denememekten.
Ağzın bal yesin inşallah dediğin gibi olur canım yaaHala olmadın demi pırlantambelki birkaç gün gecikir de sende bu ayı değerlendirirsin inşAllah canım
Amin kuzum:)Hayirlsi olsun canim
Canım ben acaip yoğunum yılsonu muhabbeti çok yoruluyorum halim olmuyo girmeye topiğe..regl oldum öyle değişik birşey yok..
Anladim canimCanım ben acaip yoğunum yılsonu muhabbeti çok yoruluyorum halim olmuyo girmeye topiğe..regl oldum öyle değişik birşey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?