- 26 Ocak 2018
- 222
- 433
- 33
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.561
Merhabalar canim iyim Allaha sukur.agirlastim artik sizler nasilsiniz.arada bi sizlere bakmaya giriyorum ama.@Birbilsem1132 canım sen ikinci kızına bu yöntemi deneyerek mi Hamile kaldın? Geçen eski mesajları okuyordum süper anneler 2017 de senin yazını gördüm merak ettim
P Prensesim2 canım artık hiç uğramıyorsun iyi misin merak ettim
kimse artık kendine zahmet verip girip yazmıyor giren lerde okuyup çıkıyor allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sana hamis kimse yok maalesef ben az önce çatlatma ignemi vurundum inşallah bu ay hayırlı bır haber alirimMerhabalar hanimlar nasilsiniz iyimisiniz.hamis olanlar varmi aranizda.insallah gonlunuzdeki olur.bendr ıyım sukur.ara ara sizlerden haber varmi diye giriyorum ama eskisi gibi takip edemiyorum.
Bende iyiyim canım çok şükür bi değişiklik yokMerhabalar canim iyim Allaha sukur.agirlastim artik sizler nasilsiniz.arada bi sizlere bakmaya giriyorum ama.
Canım çatlatma iğnesiyle ilgili hiç tecrübem olmadı etrafımda olanda duymadım yardımcı olamıyorum ama inşAllah bu ay Hamile kalırsınkimse artık kendine zahmet verip girip yazmıyor giren lerde okuyup çıkıyor allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sana hamis kimse yok maalesef ben az önce çatlatma ignemi vurundum inşallah bu ay hayırlı bır haber alirim
Canm sen dusunmuyormusun katil aramiza eger istiyor ve bir oglun yoksa..Allah gönlünüze göre hayırlısını nasip etsin kızlar...
Insallah canim amin aranizda ilk sirada ben varim sanirim deneme yapacak tavsiye ve yardimlarınizı dualarinizi bekliyorumBlack5angel kuzum nerdesin
Kızlar ben pek aktif değilim Bebişimin dişi çıkıyor.Ama fırsat buldukça yazmaya çalışırım .
K Khvekokusu20 canım yeni dualarla bu Ramazan’da buluşmak dileğiyle .....
Sağol cnmCanım çatlatma iğnesiyle ilgili hiç tecrübem olmadı etrafımda olanda duymadım yardımcı olamıyorum ama inşAllah bu ay Hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?