- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.541
Çok geçmiş olsunIyi akşamlar kızlar nasılsınız. Ben testten iki gün sonra tekrarladım yani ayın 28 inde 7.35 cıktı doktor kimyasaldır büyük ihtimalle kendiliğinden düşer dedi sabah kanamam oldu tekrar kan verdim 5 olmuş maalesef kimyasalmis çok fazla agrım var umarım kimsenin başına gelmez gerçekten çok kötüymüş sancısı. Bu ay çok kararsızım deneyip denememekten.
Hoşgeldin canım seni tekrar burda görmek çok güzel.kandilin mübarek olsun. Rabbim Ellerimizi boş çevirmesin inşallahSelamunaleykum.. Ben geldimmmherkesin kandili mübarek ettiği dualar kabul olsun inşaAllah. Rabbim bu güzel gece hürmetine yuvalarimiza salih evlatlar nasip etsin.. prenseslerimizi her türlü kaza ve musibetlerden muhafaza eylesin. Flowers26 canim cok gecmiş olsun. Allah daha kötüsünden esirgesin. Prensesim2016 canim cok takma lütfen bu iş strese gelmiyo malesef. Tavsiyem cok ilac kullanma daha cok gencsin iki defa dusuk yaptin vucudunun toparlanmasinin zaman almasi cok normal kötüsünü aklina getirme. Ben bir iki ay moladayim ama eşim kabak cekirdeği keciboynuzu soda tüketiyor. Spermin kaliteli olnsi icin en az3 ay önceden kocalari beslemek lazim. Kabak cekirdegi muthis cinko deposu. Cinkoda spermin kalitesini artıriyo. Bilginizeee. Ilac takviyesi almayan kocalara bol bol kabak cekirdegi yedirin caktirmadan cinko takviyesi :)
haklısın Cnm takmamak gerekiyor ama gelde bunu yüreğine anlat kalbine soyle olmuyor bi türlü ya hiç olmayacak heray negatif sonuç ala ala sikilacam yada olacak artık buderdi çekmeyeceğim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah buhayırlı gecede şu saate kadar uyumadim hep dua ettim rabbim kabulbuyurur ıns gonlumuze gure verir sabah namazını kilip uyuyacam bu gece birliktelik de oldu ilacim bitti bu geceki birliktelik 3. denememiz bakalım persembe kontrol var doktor yumurtalara bakmak için çağırdı herşeyin hayırlısıolsun bu arada hoşgeldin cnm sevindim dönmeneSelamunaleykum.. Ben geldimmmherkesin kandili mübarek ettiği dualar kabul olsun inşaAllah. Rabbim bu güzel gece hürmetine yuvalarimiza salih evlatlar nasip etsin.. prenseslerimizi her türlü kaza ve musibetlerden muhafaza eylesin. Flowers26 canim cok gecmiş olsun. Allah daha kötüsünden esirgesin. Prensesim2016 canim cok takma lütfen bu iş strese gelmiyo malesef. Tavsiyem cok ilac kullanma daha cok gencsin iki defa dusuk yaptin vucudunun toparlanmasinin zaman almasi cok normal kötüsünü aklina getirme. Ben bir iki ay moladayim ama eşim kabak cekirdeği keciboynuzu soda tüketiyor. Spermin kaliteli olnsi icin en az3 ay önceden kocalari beslemek lazim. Kabak cekirdegi muthis cinko deposu. Cinkoda spermin kalitesini artıriyo. Bilginizeee. Ilac takviyesi almayan kocalara bol bol kabak cekirdegi yedirin caktirmadan cinko takviyesi :)
canim bu ayi da es gectim tam yum zamani agir gribal ve bogaz enfeksiyonu gecirdim mayıs ayina kaldi son deneme sonra bayramda memlekete gidecegim bu ay oldu oldi olmadi mecbur ara verecegim
Hayirlisiolsun canimMerhaba kizlar nasilsiniz şifremi unuttum giremedim kac gündürFlowers26 canim gecmis olsun Rabbim tekrarini yaşatmasin insallah bende kızımdan onve kimyasal yasadim sonraki ay kizima hamile kaldim
canim bu ayi da es gectim tam yum zamani agir gribal ve bogaz enfeksiyonu gecirdim mayıs ayina kaldi son deneme sonra bayramda memlekete gidecegim bu ay oldu oldi olmadi mecbur ara verecegim
36 saat sonra yumurta çatlar iğne vurulduktan sonra diye biliyorumkızlar beni biraz bilgilendirebilirmisiniz çatlatma iğnesi hakkında doktorum bugün kontrol etti sağ kasikta 17 ml yumurtan var dedi yarın saat10da igneyi yap gece 11 de ilişkiye gir dedi
Canim benim bilgim yok ama sitede arat istersen topikler var catlatma ignesiyle ilgilikızlar beni biraz bilgilendirebilirmisiniz çatlatma iğnesi hakkında doktorum bugün kontrol etti sağ kasikta 17 ml yumurtan var dedi yarın saat10da igneyi yap gece 11 de ilişkiye gir dedi
gobege vuracakmisim Cnm sabah 10 da iğneyi yapacam akşam 11 de ilişki dedi cuma cumartesi ve pazartesi ilişki önerdi36 saat sonra yumurta çatlar iğne vurulduktan sonra diye biliyorum
Doktorum öyle demişti
Bide cilt altına vuruluyor bu igne
tmCnm sağol şimdi bakarim oralara bir göz gezdiriyim acaba ne gibi yan etkileri olur merak ediyorumCanim benim bilgim yok ama sitede arat istersen topikler var catlatma ignesiyle ilgili
Aynen ya kimse bnm sorularıma cvp bile vermediArtik buraya kimse girmiyor sorulara bile cevap verilmiyor yeni bir topik mi acsak napsak
Farkettim canimAynen ya kimse bnm sorularıma cvp bile vermedi
Evet cnmFarkettim canim
yeni topik nasıl açılıyor anlayan varsa açsınkatılırızEvet cnm
yeni topik nasıl açılıyor anlayan varsa açsınkatılırız[/QUOTE
Herkes girip yazsin fikrini canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?