Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok geçmiş olsun

Hoşgeldin canım seni tekrar burda görmek çok güzel.kandilin mübarek olsun. Rabbim Ellerimizi boş çevirmesin inşallah

haklısın Cnm takmamak gerekiyor ama gelde bunu yüreğine anlat kalbine soyle olmuyor bi türlü ya hiç olmayacak heray negatif sonuç ala ala sikilacam yada olacak artık buderdi çekmeyeceğim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah buhayırlı gecede şu saate kadar uyumadim hep dua ettim rabbim kabulbuyurur ıns gonlumuze gure verir sabah namazını kilip uyuyacam bu gece birliktelik de oldu ilacim bitti bu geceki birliktelik 3. denememiz bakalım persembe kontrol var doktor yumurtalara bakmak için çağırdı herşeyin hayırlısıolsun bu arada hoşgeldin cnm sevindim dönmene

Merhaba kizlar nasilsiniz şifremi unuttum giremedim kac gündür Flowers26 canim gecmis olsun Rabbim tekrarini yaşatmasin insallah bende kızımdan onve kimyasal yasadim sonraki ay kizima hamile kaldim

Cikoo sanirim denem yapti oyle hissediyorum) acaba dogru mu? A Asell80
canim bu ayi da es gectim tam yum zamani agir gribal ve bogaz enfeksiyonu gecirdim mayıs ayina kaldi son deneme sonra bayramda memlekete gidecegim bu ay oldu oldi olmadi mecbur ara verecegim

Hayirlisiolsun canim

kızlar beni biraz bilgilendirebilirmisiniz çatlatma iğnesi hakkında doktorum bugün kontrol etti sağ kasikta 17 ml yumurtan var dedi yarın saat10da igneyi yap gece 11 de ilişkiye gir dedi

kızlar beni biraz bilgilendirebilirmisiniz çatlatma iğnesi hakkında doktorum bugün kontrol etti sağ kasikta 17 ml yumurtan var dedi yarın saat10da igneyi yap gece 11 de ilişkiye gir dedi
36 saat sonra yumurta çatlar iğne vurulduktan sonra diye biliyorum
Doktorum öyle demişti
Bide cilt altına vuruluyor bu igne

Aynen giren gören varsada artık kimse bişey yazmaz oldu resmen buradki herkes birbirine düşman oldu kimse artık kimsenin sorularina bile cevap vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…