Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim de bir oglum var Allah bagislasin.
Kuzum cok istiyo bi erkek kardesi olmasini. Sagliklisi hayirlisi olsun insallah ama benim de icimden gecen 2nci bi oglus sanirim.
Allah bilir en hayirlisini nasip etsin tabiki.

Dun bi arkadasimla konustum, oglu var onun da benim gibi 7 yasinda, ikinciye hamileydi, oglu olacagini ogrenmis tekrar, ucuyordu.

Sizlere de hayirlisiyla tatli tatli ogluslar dilerim arkadaslar.

Merhabalar bende girmiyorum cunku arastirmalari biraktim kabullendim kizim olcak benim okudukca hep keske diyorum keske ler bitmiyo ama sizleri de merak edip giriyorum arada.yasin kucuk senin daha hic tress yapma olur insallah en kisa zamanda hayirli bi erkek bebegin.zaten bitane kizin var yaparsin daha.hadi bakalaim catlama ignesi ise yarar insallah hamis olursun bu ay.iki dusuk yapmistin sen aman dikkat et.amin canim sagol 3 ayimiz kaldi bizimde sag salim alirim insallah kizimi kucagima.kendine iyi bak

Bende iyiyim canım çok şükür bi değişiklik yok
Epeydir yazmayınca merak ettim seni
Allah iyilik versin canim.evet girmiyorum fazla arada sizleri merak edip giriyorum.sen baslamamistin denemelere herhalde simdi dusunuyomusun.sagol iyim bende 3 ayimiz kaldi.sag salim kizimi kucagima alirim insallah.

Canım oğluna nasıl Hamile kalmıştın peki hatırlıyor musun?

Canım oğluna nasıl Hamile kalmıştın peki hatırlıyor musun?
Canim benim ilk cocuktu oyle belirli bi cinsiyete dair bisiler yapmadim. Amacim hamile kalmakti.:)
Ama cok istiyordum ve baya bi oncesinde kontrollerimi testlerimi her seyi yaptirdim ve aylar onceden folic aside basladim.
Yumurtlama donemimi takip ettim ve gun asiri iliski oldu, tam yumurtlama gunumde de iliski oldu.
Sonuc kuzum dogdu. Allah omur versin, bana da ikinciyi ve isteyen herkese nasip etsin

Canım bizde burda bunu deniyoruz aslında.
4-5 günlük cinsel perhiz ve yumurtlama anını yakalamaya çalışıyoruz.
Seninde denk gelmiş canım demek ki
Darısı dileyenlere olsun

Meraba canm bende oğlum olsun istiyorum tabu öncelik hayırlı ve sağlıklı 2 kızım var 1 oğlum inşallah oğluma arkadaş olur rabbim niyetimizi biliyor

Meraba canm bende oğlum olsun istiyorum tabu öncelik hayırlı ve sağlıklı 2 kızım var 1 oğlum inşallah oğluma arkadaş olur rabbim niyetimizi biliyor
Canım Allah gönlüne göre versin
Çok güzel olur 2 kız 2 oğlan benimde hayalim öyle gerçekleşir inşAllah birgün hayırlısıyla
Oğlunda birşey denemiş miydin?

Canım Allah gönlüne göre versin
Çok güzel olur 2 kız 2 oğlan benimde hayalim öyle gerçekleşir inşAllah birgün hayırlısıyla
Oğlunda birşey denemiş miydin?
Yok canm ya korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kalmıştım şimdi 2 yıldır korunmuyorum olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…