- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.581
Canim diger gruplara gelSağol cnm
Sağol cnm
Canim sabirin i de etiketlesen katilmaz mi@Black5angel kuzum nerdesin
Kızlar ben pek aktif değilim Bebişimin dişi çıkıyor.Ama fırsat buldukça yazmaya çalışırım .
K Khvekokusu20 canım yeni dualarla bu Ramazan’da buluşmak dileğiyle .....
Yok kuzum benim iki tane oğlum 39 günlükte bir kızım var. Rabbim sizlere ,isteyenlere nasip etsin.Canm sen dusunmuyormusun katil aramiza eger istiyor ve bir oglun yoksa..
Merhabalar bende girmiyorum cunku arastirmalari biraktim kabullendim kizim olcak benim okudukca hep keske diyorum keske ler bitmiyo ama sizleri de merak edip giriyorum arada.yasin kucuk senin daha hic tress yapma olur insallah en kisa zamanda hayirli bi erkek bebegin.zaten bitane kizin var yaparsin daha.hadi bakalaim catlama ignesi ise yarar insallah hamis olursun bu ay.iki dusuk yapmistin sen aman dikkat et.amin canim sagol 3 ayimiz kaldi bizimde sag salim alirim insallah kizimi kucagima.kendine iyi bakkimse artık kendine zahmet verip girip yazmıyor giren lerde okuyup çıkıyor allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sana hamis kimse yok maalesef ben az önce çatlatma ignemi vurundum inşallah bu ay hayırlı bır haber alirim
Allah iyilik versin canim.evet girmiyorum fazla arada sizleri merak edip giriyorum.sen baslamamistin denemelere herhalde simdi dusunuyomusun.sagol iyim bende 3 ayimiz kaldi.sag salim kizimi kucagima alirim insallah.Bende iyiyim canım çok şükür bi değişiklik yok
Epeydir yazmayınca merak ettim seni
Dogru diosunuz.benım bir kızım var çok şükür bin şükür
rabbim 2.yi nasip etsin sağlıklı sıhatli olsun o yeter
Canım bence burdan devam edelim sevecenimde gelsinKizlar sevecenim de açtı grup ama nasıl yapalım
Canım oğluna nasıl Hamile kalmıştın peki hatırlıyor musun?Benim de bir oglum var Allah bagislasin.
Kuzum cok istiyo bi erkek kardesi olmasini. Sagliklisi hayirlisi olsun insallah ama benim de icimden gecen 2nci bi oglus sanirim.
Allah bilir en hayirlisini nasip etsin tabiki.
Dun bi arkadasimla konustum, oglu var onun da benim gibi 7 yasinda, ikinciye hamileydi, oglu olacagini ogrenmis tekrar, ucuyordu.
Sizlere de hayirlisiyla tatli tatli ogluslar dilerim arkadaslar.
Sağol canım çok teşekkür ederizMerhaba Arkadaslar,
Hayirli olsun topiginiz demeye geldim ben de
Canım diğer tarafta sormuşsun ama burdan cevap yazayımHayirli olsun hanimlar yeni topiginiz.
Canim benim ilk cocuktu oyle belirli bi cinsiyete dair bisiler yapmadim. Amacim hamile kalmakti.:)Canım oğluna nasıl Hamile kalmıştın peki hatırlıyor musun?
Canım bizde burda bunu deniyoruz aslında.Canim benim ilk cocuktu oyle belirli bi cinsiyete dair bisiler yapmadim. Amacim hamile kalmakti.:)
Ama cok istiyordum ve baya bi oncesinde kontrollerimi testlerimi her seyi yaptirdim ve aylar onceden folic aside basladim.
Yumurtlama donemimi takip ettim ve gun asiri iliski oldu, tam yumurtlama gunumde de iliski oldu.
Sonuc kuzum dogdu.Allah omur versin, bana da ikinciyi ve isteyen herkese nasip etsin
Meraba canm bende oğlum olsun istiyorum tabu öncelik hayırlı ve sağlıklı 2 kızım var 1 oğlum inşallah oğluma arkadaş olur rabbim niyetimizi biliyorKızlar herkese merhaba
Ben geçende teklif etmiştim yeni konu açmayı çünkü öbür tarafta artık hiç konuşulmuyor. İsterseniz burdan devam edelim
Hepimizin öncelikle sağlıklı, hayırlı bir şekilde oğullarımızın olması dileğiyle diyorum
Bol gebeli bi topik olur inşAllah
umarım bizden yardımlarını esirgemez deneyimli arkadaşlar @sabirin K Khvekokusu20 @suuuus 4716 @Mirnaz85 @Flowers26 @Cikoo @pirlanta97 @elifemm- P Prensesim2 @babymuck @divinity @Gecemavisim @naznaz16 @eflatun88 @tugbabeyza @SEVECENIM
Aklıma gelmeyenleri de sizler ekleyin arkadaşlar
Saygı ve sevgi çerçevesinde bol sohbetli bi topik olsun inşAllah
Canım Allah gönlüne göre versinMeraba canm bende oğlum olsun istiyorum tabu öncelik hayırlı ve sağlıklı 2 kızım var 1 oğlum inşallah oğluma arkadaş olur rabbim niyetimizi biliyor
Yok canm ya korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kalmıştım şimdi 2 yıldır korunmuyorum olmuyorCanım Allah gönlüne göre versin
Çok güzel olur 2 kız 2 oğlan benimde hayalim öyle gerçekleşir inşAllah birgün hayırlısıyla
Oğlunda birşey denemiş miydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?