Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu arada kizlar ben ne eşime takviye yapiyorim ne kendome gelisiguzel yiyip iciyoz sadece ph 8 olan su iciyorim okadar bazen dusunuyorim bu erkegi getirenler ne yapmista olmus hersey nasip ve yum zamani zaten nasibinde yoksa dort dortluk yap olmaz
Bende bu kafadayim canim bol dua ediyorum bide yumurtlama takibi yaptıracağım onun disinda inofolic ve ph i yuksek su bu kadar

Ya soyle aslinda bende bu kac aydir ya erteliyorum ya aksilik oluyo feneme yapmiyorim ama şöyle birsey var cocugun var die 2. Hemen olacak die birsey yok bazilari kac ay hatta yillarca tedavi goruyo hamile kalamiyor oyuzdrn ilk ayda tytacak die birsey yok zamani yakin olup denemekte fayda var
Iyilesirsem duruma gore bakicam canim

Aynen katılıyorum sana kizima ilk ayda hamile kaldım ama korkuyorum bu sefer hemen olmazsa diye bide bu pko çıkınca iyice korkum artti

Agustos 8.ay mayis 5.ay yani biri vift biri tek oluyor cnm. Yani teoriye gore erkek bebis gelecek inslh

Bu arada kizlar ben ne eşime takviye yapiyorim ne kendome gelisiguzel yiyip iciyoz sadece ph 8 olan su iciyorim okadar bazen dusunuyorim bu erkegi getirenler ne yapmista olmus hersey nasip ve yum zamani zaten nasibinde yoksa dort dortluk yap olmaz
Acaba keciboynuzu kuru yapsan sadece kaynayip 1 hafta sabah aksam suyunu icecek ve bol bol ceviz kabak cekirdegi yeter gibi beyler icin diye dusunuyorum.. Acaba doktordan beylerimiz icin su sperm kalitesini artici vitamin istesek verir mi?

Bu arad bana yeter daha arastirma diyeceksinz ama bir sey ogrendim: sperm kalite ve hizini artirmak icin selenyum cinko e vitamin b 12 v.s vitamin takviyesi lazim ya bunlarin hepsi Arginmax ve solgar adli vitaminler de varmis.. Bu k.k da eski yorumlardan okudum yani acaba birbsuru sey yedirip icirmek adina bu vitaminler kullanmak sizce nasil fikir?

Telefondan ekran alıntısı yaptim
Dua bu
Bide yağmur suyuna okunan dua var
İlk kızıma tedavi olurken yağmur suyunu okumuştum
5. Klomen hakkımdı o zamanda
Tam yumurtlama zamanına denk getirip icmistim o ay hamile kaldım
Şimdide yağmur suyu almaya çalışıyorum ama alamıyorum
Ben leğen koyunca yağmur duruyor
Evde olmayınca sel gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…