- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.941
Canim daha regl bekliyorum 15 gibi adet olmayi bekliyorum yumurtlama mayis sonunu bulur sanirimYum nezman canm senin K Khvekokusu20
Canim daha regl bekliyorum 15 gibi adet olmayi bekliyorum yumurtlama mayis sonunu bulur sanirim
Bende bu kafadayim canim bol dua ediyorum bide yumurtlama takibi yaptıracağım onun disinda inofolic ve ph i yuksek su bu kadarBu arada kizlar ben ne eşime takviye yapiyorim ne kendome gelisiguzel yiyip iciyoz sadece ph 8 olan su iciyorim okadar bazen dusunuyorim bu erkegi getirenler ne yapmista olmus hersey nasip ve yum zamani zaten nasibinde yoksa dort dortluk yap olmaz
Iyilesirsem duruma gore bakicam canimOoo daha cok var erteleme bence
Iyilesirsem duruma gore bakicam canim
Aynen katılıyorum sana kizima ilk ayda hamile kaldım ama korkuyorum bu sefer hemen olmazsa diye bide bu pko çıkınca iyice korkum arttiYa soyle aslinda bende bu kac aydir ya erteliyorum ya aksilik oluyo feneme yapmiyorim ama şöyle birsey var cocugun var die 2. Hemen olacak die birsey yok bazilari kac ay hatta yillarca tedavi goruyo hamile kalamiyor oyuzdrn ilk ayda tytacak die birsey yok zamani yakin olup denemekte fayda var
Agustos 8.ay mayis 5.ay yani biri vift biri tek oluyor cnm. Yani teoriye gore erkek bebis gelecek inslhkizimin dogum gunu var onun icin hazirlik yapiyorim giremedim pek ben reglin 2. Günündeyim daha yuma cok var normalde 11 de regl olmam lazim ama bu ay erken oldu zaten 18 yum olir benim ama bu ay 15 yada 16 oldu oyuzdenmidir yoksa iki ay onceki haptan midir bilmiyorim adetim duzensizlestu
Aynen benimde yukarda yazdığım gibi erken çatladı bu ay
Bende agriliyim canm da senin eşin agrida ne isi var urfalisin die biliyorum
canim ben kızımda son adet tarihi agustostu simdiki de mayista bu ay deneme olup allahin izniylede tutarsa ne olmus oluyo yani anlamadim ben
Agustos 8.ay mayis 5.ay yani biri vift biri tek oluyor cnm. Yani teoriye gore erkek bebis gelecek inslh
Acaba keciboynuzu kuru yapsan sadece kaynayip 1 hafta sabah aksam suyunu icecek ve bol bol ceviz kabak cekirdegi yeter gibi beyler icin diye dusunuyorum.. Acaba doktordan beylerimiz icin su sperm kalitesini artici vitamin istesek verir mi?Bu arada kizlar ben ne eşime takviye yapiyorim ne kendome gelisiguzel yiyip iciyoz sadece ph 8 olan su iciyorim okadar bazen dusunuyorim bu erkegi getirenler ne yapmista olmus hersey nasip ve yum zamani zaten nasibinde yoksa dort dortluk yap olmaz
Tabiki paylaşırım canımO duayi bizimle de paylasimrisin cnm?
Paylaşırım tabiki hepimiz birbirimize destek oluyoruzBizlede paylaş duayi canim
Her iki bilgi icin de tesekkurler.. Hatmi cicegini buyuk kizima ben de uygulayacagim.her ay antibiyotik icer olduk.K Khvekokusu20 A Asell80 kızlar boğaz ağrısı için hatmi çiçeği sütle kaynatılıp içilir
Benim büyük kiziminda geçmeyen boğaz ağrısını bu geçiriyor sadece
Bizimkine antibiyotikte fayda etmiyor artık sadece bu iyi geliyorHer iki bilgi icin de tesekkurler.. Hatmi cicegini buyuk kizima ben de uygulayacagim.her ay antibiyotik icer olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?