- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.921
Amin canım güzel duan için üç ay sonra belli olur bakalım nasipHayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla oğlun olurda gözünü aydınlarız sende bize darısı size dersin:)hepimizin başında şimdi oğlumuz olsa kız olsun isteyecektik rabbim ikisindende mahrum etmesin hadi hayırlısı bakalım
Canım ilaç kullanıyorsan eğer deneme Boğaz enfeksiyonun varsa gebeliğe engel olurCanim sen ne diyorsun bana bi yardimci ol hastayım deneme olsun mu bu ay etkiler mi
Gebeliklerin farklı mı canımBenin’de ekleyin yeni hamileyim ve tatlı bir kızım var bu ikinci gönül ister erkek olsun bakalım 3ay sonra belli olur
Takviye olarak ne kullanıyor eşinizKızlar ovulasyon testine başlayan var mı? Herkes ne durumda genel bi yazsak etiketlerle birbirimizden haberdar olalım
Ben kendiminkini yazayım hemen şuan adetim 15 mayısta da testlere başlayacağım inşAllah
Eşim de takviyelerine devam ediyor
Adetimin 5. GünündeyimKızlar ovulasyon testine başlayan var mı? Herkes ne durumda genel bi yazsak etiketlerle birbirimizden haberdar olalım
Ben kendiminkini yazayım hemen şuan adetim 15 mayısta da testlere başlayacağım inşAllah
Eşim de takviyelerine devam ediyor
Bugün 2.testi de yaptım ama yüklemede sorun yaşıyorum. sürekli hata oluşuyor diyo galeriyi açmıyo bile.kk ya mesaj yazdım bakalım cevap bekliyorumCanim dosya boyutunu küçült
O duayi bizimle de paylasimrisin cnm?Adetimin 5. Günündeyim
17 Mayıs'ta yumurta varmı diye baktırmaya gidecem
O zamana kadar inofolic ,incir ,arı sütü polen bal, testere dişli aslan pençesi çayı ve diyet yapacam
Diyete başlayalı 1 hafta oldu
Birde senin verdiğin hacet namazını yapacam bir dahaki adetime kadar
Bir arkadaşımda bişey göndermiş hamile kalmak isteyenler için dua diye
Onuda yapacam
Canim suan kullanmıyorum kestim ama onces kullandim 1 kutuyu gectiCanım ilaç kullanıyorsan eğer deneme Boğaz enfeksiyonun varsa gebeliğe engel olur
Tamam canimBugün 2.testi de yaptım ama yüklemede sorun yaşıyorum. sürekli hata oluşuyor diyo galeriyi açmıyo bile.kk ya mesaj yazdım bakalım cevap bekliyorum
Ne gibi farkliliklar vardi canimGebeliklerin farklı mı canım
Benim oğlum az çok farklıydı
Bizlede paylaş duayi canimAdetimin 5. Günündeyim
O zamana kadar inofolic ,incir ,arı sütü polen bal, testere dişli aslan pençesi çayı ve diyet yapacam
Onuda yapacam
Keçiboynuzu özüTakviye olarak ne kullanıyor eşiniz
Canım inşAllah bu ay gönlündekine Hamile kalırsınAdetimin 5. Günündeyim
Onuda yapacam
Canım bende Mart’ta çok ağır grip geçirdim ilaç kullandım yumurtlamayı ve adetimi geciktirdiler. İyi olursan dene bence ama hastalığın ve ilaç kullanımın devam ederse bi sonraki aya bırakKizlar bende yazayim hemen bu ay cok antibiyotik kullandim kararsizim napsam diye boğaz agrim gecmiyor bi türlü adetin 3. Gunu doktora gidecegim hormon testi takip falan isteyeceğim belki bu ay degilde haziran da deneme olabilir karbonatli su iciyorum ben bide inofolic kullaniyorum onun dışında bi hazirligim yok esimin beslenmesi zaten bu diyete uygun oda bi takviye kullanmiyor suan doktora gitmeyi bekliyorum bende
kizimin dogum gunu var onun icin hazirlik yapiyorim giremedim pek ben reglin 2. Günündeyim daha yuma cok var normalde 11 de regl olmam lazim ama bu ay erken oldu zaten 18 yum olir benim ama bu ay 15 yada 16 oldu oyuzdenmidir yoksa iki ay onceki haptan midir bilmiyorim adetim duzensizlestuCanım nerelerdesin sesin çıkmıyor
Ne yaptın başladın mı testlere
Aynen benimde yukarda yazdığım gibi erken çatladı bu ayBir de soyle bir sey var her ay yumurtlama illa ovulasyonun tam ortasinda olmuyor.. Mesela ben gecen ay 13. Gunde iken yumurtlamam bu ay 17. Gunde oldu ve adetim de gec oldu yani tutturnak bazen mesele bir de her erkgin sperm kalitesi ayni deildir. Kiminin y gucludur daha uzun sure yasar kiminin x i daha guclu y si kisa yasar sonucta is yumurta d a bitmiyor sadece
Bende agriliyim canm da senin eşin agrida ne isi var urfalisin die biliyorum3 yıldır ben bu adamla evliyim birgün bizi bır tatille bile çıkarmadı arabimiz yok diye âmâ arkadaşlarıyla beraber oldumu bır ayak ustunde 10 takla atabilir onların bır arkadaşları var hapiste bu arkadaşta hepsinin parasını yemiş simdi de onun için araba kiralayıp agriya gidecez diyor kafami sinirden duvarlara vurmak uzereyim
canim ben kızımda son adet tarihi agustostu simdiki de mayista bu ay deneme olup allahin izniylede tutarsa ne olmus oluyo yani anlamadim benUmarim bu yeni topik hepimize ugurlu olur hepimiz birbirimize müjdeyi verir güzel anilari paylaşiriz.. ben arastirmalar icindeyim hala :) bisey kesfettim tesaduf belki ama herkes hamilelikten önceki son adet tarihindeki aya baksin tek sayilı aymi cift sayili aymi? Tek sayili aylar ocak mart mayis temmuz eylul ve kasim geri kalanlar cift sayili aylar. Eger son adet kizda tek sayili aysa erkek icin cift sayili ay olmali yada tam tersi. Benim iki kizda cift sayili ay. Bircok kiside bu tutuyor
Canim aklima takilan su erkek bebek isteyenler son 3 ay hic ilac kullanmamali diye okudum bi yerdeCanım bende Mart’ta çok ağır grip geçirdim ilaç kullandım yumurtlamayı ve adetimi geciktirdiler. İyi olursan dene bence ama hastalığın ve ilaç kullanımın devam ederse bi sonraki aya bırak
Bende mi ertelesem hazirana erteleye erteleye bi hal oldumKizlar bende bu ay bogaz ağrısından dolayi kullandığım antibiyotikler yuzunden deneeme yapmadim ama benim 15 yada 16 da cat oldu cunku sonrasinda akintu rengi değisir ya ondan anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?