Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Amin canım güzel duan için üç ay sonra belli olur bakalım nasip

Adetimin 5. Günündeyim
17 Mayıs'ta yumurta varmı diye baktırmaya gidecem
O zamana kadar inofolic ,incir ,arı sütü polen bal, testere dişli aslan pençesi çayı ve diyet yapacam
Diyete başlayalı 1 hafta oldu
Birde senin verdiğin hacet namazını yapacam bir dahaki adetime kadar
Bir arkadaşımda bişey göndermiş hamile kalmak isteyenler için dua diye
Onuda yapacam

O duayi bizimle de paylasimrisin cnm?

Bizlede paylaş duayi canim

Kizlar bende yazayim hemen bu ay cok antibiyotik kullandim kararsizim napsam diye boğaz agrim gecmiyor bi türlü adetin 3. Gunu doktora gidecegim hormon testi takip falan isteyeceğim belki bu ay degilde haziran da deneme olabilir karbonatli su iciyorum ben bide inofolic kullaniyorum onun dışında bi hazirligim yok esimin beslenmesi zaten bu diyete uygun oda bi takviye kullanmiyor suan doktora gitmeyi bekliyorum bende

Canım inşAllah bu ay gönlündekine Hamile kalırsın
Günlerimiz yakınmış bende 4. Günümdeyim

Canım bende Mart’ta çok ağır grip geçirdim ilaç kullandım yumurtlamayı ve adetimi geciktirdiler. İyi olursan dene bence ama hastalığın ve ilaç kullanımın devam ederse bi sonraki aya bırak

Canım nerelerdesin sesin çıkmıyor
Ne yaptın başladın mı testlere
kizimin dogum gunu var onun icin hazirlik yapiyorim giremedim pek ben reglin 2. Günündeyim daha yuma cok var normalde 11 de regl olmam lazim ama bu ay erken oldu zaten 18 yum olir benim ama bu ay 15 yada 16 oldu oyuzdenmidir yoksa iki ay onceki haptan midir bilmiyorim adetim duzensizlestu

Aynen benimde yukarda yazdığım gibi erken çatladı bu ay
Bende agriliyim canm da senin eşin agrida ne isi var urfalisin die biliyorum
canim ben kızımda son adet tarihi agustostu simdiki de mayista bu ay deneme olup allahin izniylede tutarsa ne olmus oluyo yani anlamadim ben

Canım bende Mart’ta çok ağır grip geçirdim ilaç kullandım yumurtlamayı ve adetimi geciktirdiler. İyi olursan dene bence ama hastalığın ve ilaç kullanımın devam ederse bi sonraki aya bırak
Canim aklima takilan su erkek bebek isteyenler son 3 ay hic ilac kullanmamali diye okudum bi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…