- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #48.901
Preseed tam adı canım. Ben yurtdışında yaşıyorum 18 dolara aldım Amazon’dan. Türkiye’de nerde satılıyor hiç bilmiyorum istersen bi internette aratTamam canim. Presed miydi tam adi eczaneden alabilirim demi
Evet hamileyim benim bir kızım var ve yeni hamileyim bakalimMerhaba hamilemisin benimde 3 kızım var
Tamam cok Saol canimPreseed tam adı canım. Ben yurtdışında yaşıyorum 18 dolara aldım Amazon’dan. Türkiye’de nerde satılıyor hiç bilmiyorum istersen bi internette arat
Ay bacım utandırma beniAyyy Allah razı olsun bacım. Güneşimiz sensin. Aydınlatıyorsun. Canım arkadaşım o senin kalbinin temizliği ve güzelliği
Aleyküm selam canım hamdolsun adet oldun mu?slm kızlar naslsniz
bende iyim cnm sağolIyiyim cok şükür canim sen nasilsin
Evet canım inşallah hepimize Uğur getirir haklısın diğer topik epey araştırma vb oldu .Aslında ilk sayfanın sadece testlerle dolmasını isterdim ama arkadaşlar henüz başlama noktasında değiller olmazsa testleri ilk sayfaya eklerim etiketlediğim kişilerin neler yaptıklarını yazarım inşallahCanim benim iyi yaptin bu yeni topigi acmakla orasi baya uzamisti insan bilgilere cok zor ulasiyordu.Benim yawru cok şükür iyi teyzesi etrafina gulucukler saciyor:) Senin paşa tabi kocaman olmustur MAŞALLAH.Rabbim saglikli sekilde buyutmeyi nasip etsin.Diyet olayi bende: )
Çok arastirdim biliyorsun.Buaralar ara verdim cunku eskisi kadar istegim yok :)) sen demistin ya bi donem sonra geciyor benimkide gecti gitti.Yeterki saglikli olsunlar Rabbim nasip ederse burdaki uygulamalari deneriz insallah
iyim cnm hiç birşey yapmıyorum adet olmayı bkliyorum iki uc güne kadar olurum ondan sonra bakacak insallhİyiyiz çok şükür uğraşıyoz çocuklarla sen neler yapıyorsun hazırlık olarak inşallah gönlüne göre olur
Evet canım eczaneye gidersen orda varNasıl yapacam şu karbonatı yani suyun içinemi katacam
Canim sen ne diyorsun bana bi yardimci ol hastayım deneme olsun mu bu ay etkiler miEvet canım eczaneye gidersen orda var
Benim kayınvalidemde kadın taş gibi olcak demişti..yani orgazm olsa gevşer bence..nasıl oluyo şimdi bu hiç anlamadım kafamda deli sorular:)Canım kızlarda İnan hatırlamıyorum .Tek hatırladığım her gece sık ilişki oldu.Ama oğlumda çok iyi hatırlıyorum tatmin olmadım .Herşey taktiri ilahi rabbim birşeyi mutlaka sebep kılıyor.
haklısın Cnm suan gitti yola çıktı yarın gece döner insCanım evin içindeki bu tarz sorunları ailelere taşımazsanız iyi olur. Haklısın ama ayrılmadıktan sonra insan eşiyle yine düzeliyor bir şekilde. Öyle ölsün gebersin de deme kızını düşün. Benim babamda bizi bırakıp gitti ama ben ölsün istemem asla.
Hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla oğlun olurda gözünü aydınlarız sende bize darısı size dersin:)hepimizin başında şimdi oğlumuz olsa kız olsun isteyecektik rabbim ikisindende mahrum etmesin hadi hayırlısı bakalımBenin’de ekleyin yeni hamileyim ve tatlı bir kızım var bu ikinci gönül ister erkek olsun bakalım 3ay sonra belli olur
Rica ederim canımTamam cok Saol canim
Üzülme canım geçecek hepsi inşAllah sen kendine kızına bakma. Anını mahvetme güzel kafanı dinle sendehaklısın Cnm suan gitti yola çıktı yarın gece döner ins
Hakikaten pahalıymış bence de o kadar para vermeyin eşdeğer bi ürün varkenPreseed turkiyede cok pahali 150 civari. Burda okumustum. Bir bayana profösör demis o kadar para vermene gerek yok su bazlı bir kayganlasiricida ayni işi görür diye. Hatta önerdiği ürünüde yazmisti bulursam yazarim sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?