Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet canım inşallah hepimize Uğur getirir haklısın diğer topik epey araştırma vb oldu .Aslında ilk sayfanın sadece testlerle dolmasını isterdim ama arkadaşlar henüz başlama noktasında değiller olmazsa testleri ilk sayfaya eklerim etiketlediğim kişilerin neler yaptıklarını yazarım inşallah
Maşallah prensesinize kocaman bir öpücük yolluyorum ona
Çok şükür atlattın canım onun mis kokusu yeter
İnşallah canım rabbim hepinize nasip eder en azından vesile olur

Canım kızlarda İnan hatırlamıyorum .Tek hatırladığım her gece sık ilişki oldu.Ama oğlumda çok iyi hatırlıyorum tatmin olmadım .Herşey taktiri ilahi rabbim birşeyi mutlaka sebep kılıyor.
Benim kayınvalidemde kadın taş gibi olcak demişti..yani orgazm olsa gevşer bence..nasıl oluyo şimdi bu hiç anlamadım kafamda deli sorular:)

haklısın Cnm suan gitti yola çıktı yarın gece döner ins

Preseed turkiyede cok pahali 150 civari. Burda okumustum. Bir bayana profösör demis o kadar para vermene gerek yok su bazlı bir kayganlasiricida ayni işi görür diye. Hatta önerdiği ürünüde yazmisti bulursam yazarim sizede

Benin’de ekleyinyeni hamileyim ve tatlı bir kızım var bu ikinci gönül ister erkek olsun bakalım 3ay sonra belli olur
Hayırlı olsun canım inşallah hayırlısıyla oğlun olurda gözünü aydınlarız sende bize darısı size dersin:)hepimizin başında şimdi oğlumuz olsa kız olsun isteyecektik rabbim ikisindende mahrum etmesin hadi hayırlısı bakalım

Hakikaten pahalıymış bence de o kadar para vermeyin eşdeğer bi ürün varken

Kızlar ovulasyon testine başlayan var mı? Herkes ne durumda genel bi yazsak etiketlerle birbirimizden haberdar olalım
Ben kendiminkini yazayım hemen şuan adetim 15 mayısta da testlere başlayacağım inşAllah
Eşim de takviyelerine devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…