Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah razı olsun canım senden

Kızlar ingiliz karbonatı olayına başladım içtiğimiz su alkali olcak bu şekilde dimi ben bu arada eylül yada temmuzda düşünüyorum uğur tuttum hafi bakalım ama önce şu diyet olayına gireyim diyorum başka öneriniz varmı yeme içme hususunda

Eşinide Besle fındık ceviz et türü yemekler protein ağırlıklı keçiboynuzu özü veya pekmezi gibi şeyler yedir bide sen süt ve süt ürünleri tüketme kızlar eksik bişey varsa düzeltin

Neler yaziyor canim burda
Erkek bebek sahip olabilmek icin onemli noktalara deginiyor 7 baslik altinda toplamis ph in muhakkak 8 ile 9.9 arasinda olmasi gerektigi, y sperme potasyumun hiz kazandirdigini, cinsel perhizin 2-6 gun arasinda ama en uygun 4 gun olmasi gerektigi ama 7 gunu asmamasi gerektigi sebplerin ile eslwrimizi neler ile beslemek gwrwktigi sonra zamanlama konusunda detaylar ve bir cok detay..evet bunlar hakkinda bilgimiz var ama mesela pre-seed in ph inin 7 oldugunu tek basina kullanilmasi gerektigi soda ile karistirilmasi gerektigi v.s. sadece zamanlama ile sansin dusuk oldugunu acikliyor

Ne yapacağımızı şaşırdık vallahi bu 2 3 oğlu olanlar herseyi nasilda tam denkgetirmis bilmem

Kesinlikle haklısın bilgiler için tşk ederiz
Soda ile nasıl karışacak orayı anlamadım?

Ne yapacağımızı şaşırdık vallahi bu 2 3 oğlu olanlar herseyi nasilda tam denkgetirmis bilmem
Arkadaslar bazi kadinlarin ph i ve testesteron hormonu her zaman yuksek demekki.. Zamanlama yi tutturmak erkek ihtimali 1/7 oraninda etkiledigi yaziyor.. Yanliz testesron hormonu yuksek kadinlarin cinsel istegi daha yuksek mis ( bunu baska bir yerden okudum )yumurtlama doneminde cinsel istegimizin artma sebebi bu hormonmus.. Bu hormonu en iyi vucutta kemik suyu sagliyormus..bu aslinda erkeklik hormonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…