- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.061
Yok canım kızkardeşimcnm sen mi dene me yaptin
Hangi kür bu Pekikızlar bişey soru cam adetliyken kür yapilirmi
allhim kimsenin çabasını boş bırak masin insallhYok canım kızkardeşim
ısırgan otu cnmHangi kür bu Peki
Neler yaziyor canim burdahttp://www.ingender.com/forum/thread.aspx?ID=3585
Arkadaslar burda cok onemli bilgiler var yanliz ingilizce.. Eger ilgilenirseniz yardimci da olabilirim..
Allah razı olsun canım sendenhttp://www.ingender.com/forum/thread.aspx?ID=3585
Burayi muhakkak okumaya calisin..
Potasyum y lere hiz kazandiriyormus.. Erkek in de phvi yuksek olmaliymis gibi bilgiler var. Sperm kalitesi yuksek ve fazla olmaliymis.. Annenin mineral degerleri cok iyi olmaliymis.. Testesteron hormon duzeyi yuksek olmaliymis..incir ve hurma baslica yumurta akimizin ph ini yukselten gidalar v.s
Eşinide Besle fındık ceviz et türü yemekler protein ağırlıklı keçiboynuzu özü veya pekmezi gibi şeyler yedir bide sen süt ve süt ürünleri tüketme kızlar eksik bişey varsa düzeltinKızlar ingiliz karbonatı olayına başladım içtiğimiz su alkali olcak bu şekilde dimi ben bu arada eylül yada temmuzda düşünüyorum uğur tuttum hafi bakalım ama önce şu diyet olayına gireyim diyorum başka öneriniz varmı yeme içme hususunda
Erkek bebek sahip olabilmek icin onemli noktalara deginiyor 7 baslik altinda toplamis ph in muhakkak 8 ile 9.9 arasinda olmasi gerektigi, y sperme potasyumun hiz kazandirdigini, cinsel perhizin 2-6 gun arasinda ama en uygun 4 gun olmasi gerektigi ama 7 gunu asmamasi gerektigi sebplerin ile eslwrimizi neler ile beslemek gwrwktigi sonra zamanlama konusunda detaylar ve bir cok detay..evet bunlar hakkinda bilgimiz var ama mesela pre-seed in ph inin 7 oldugunu tek basina kullanilmasi gerektigi soda ile karistirilmasi gerektigi v.s. sadece zamanlama ile sansin dusuk oldugunu acikliyorNeler yaziyor canim burda
Ne yapacağımızı şaşırdık vallahi bu 2 3 oğlu olanlar herseyi nasilda tam denkgetirmis bilmemErkek bebek sahip olabilmek icin onemli noktalara deginiyor 7 baslik altinda toplamis ph in muhakkak 8 ile 9.9 arasinda olmasi gerektigi, y sperme potasyumun hiz kazandirdigini, cinsel perhizin 2-6 gun arasinda ama en uygun 4 gun olmasi gerektigi ama 7 gunu asmamasi gerektigi sebplerin ile eslwrimizi neler ile beslemek gwrwktigi sonra zamanlama konusunda detaylar ve bir cok detay..evet bunlar hakkinda bilgimiz var ama mesela pre-seed in ph inin 7 oldugunu tek basina kullanilmasi gerektigi soda ile karistirilmasi gerektigi v.s. sadece zamanlama ile sansin dusuk oldugunu acikliyor
Amin canım inşallah bol bol hamiş adaylarımız olurHerkese iyi aksamlar Rabbim dualrinizi kabul etsin yeni grup da hayirli olsun..
Kesinlikle haklısın bilgiler için tşk ederizErkek bebek sahip olabilmek icin onemli noktalara deginiyor 7 baslik altinda toplamis ph in muhakkak 8 ile 9.9 arasinda olmasi gerektigi, y sperme potasyumun hiz kazandirdigini, cinsel perhizin 2-6 gun arasinda ama en uygun 4 gun olmasi gerektigi ama 7 gunu asmamasi gerektigi sebplerin ile eslwrimizi neler ile beslemek gwrwktigi sonra zamanlama konusunda detaylar ve bir cok detay..evet bunlar hakkinda bilgimiz var ama mesela pre-seed in ph inin 7 oldugunu tek basina kullanilmasi gerektigi soda ile karistirilmasi gerektigi v.s. sadece zamanlama ile sansin dusuk oldugunu acikliyor
Kagit bir bardaga pre-seed alip icine 4 tutum soda karistirin rengi beyaz olmasi gerekir yaziyor ph i sonra kontrol wdin diyorKesinlikle haklısın bilgiler için tşk ederiz
Soda ile nasıl karışacak orayı anlamadım?
Arkadaslar bazi kadinlarin ph i ve testesteron hormonu her zaman yuksek demekki.. Zamanlama yi tutturmak erkek ihtimali 1/7 oraninda etkiledigi yaziyor.. Yanliz testesron hormonu yuksek kadinlarin cinsel istegi daha yuksek mis ( bunu baska bir yerden okudum )yumurtlama doneminde cinsel istegimizin artma sebebi bu hormonmus.. Bu hormonu en iyi vucutta kemik suyu sagliyormus..bu aslinda erkeklik hormonu.Ne yapacağımızı şaşırdık vallahi bu 2 3 oğlu olanlar herseyi nasilda tam denkgetirmis bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?