- 25 Şubat 2017
- 534
- 619
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.081
http://www.ingender.com/forum/thread.aspx?ID=3585
Arkadaslar burda cok onemli bilgiler var yanliz ingilizce.. Eger ilgilenirseniz yardimci da olabilirim..
Üzülme canım seninde vaktin gelecek inşAllahEn yakın komşum arkadaşım bacım bugün doğum yaptı
3. Bebeğe zorla ikna etmiştim
Hamile olduğunu öğrenip ilk bana söyledi
Her anını beraber yaşadık 9 ayın
Sanki kendi bebeğime hamileymis gibi heyecanlandım bende onunla
Hazırlıkları beraber yaptık
Kendim hayalini kurup alamadığım herşeyi ona aldirdim
Çok aşırı mutlu ve heyecanliydim bugün
Yanına gittim bebeği sevdim ve çok imrendim
Onun yerinde olmak için neler yapmadım ki
Ama rabbim henüz layık görmedi
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Hatta yalnız kalsam tutmiycam
Şöyle doya doya ağlamak istiyorum
Öyle bir hale geldim ki hababam sınıfına bile agliyorum
Bu saat olmuş hala uykum yok
Acaba tekrar anne olabilecek miyim
İçime sevgisi düşen çocuğu kucağıma alabilecekmiyim
Yoksa böyle en yakinlarima hep imrenerekmi bakacağım
Canım bende 7 buçuk diye biliyorum. Baktım da o siteye bence çok yüksek yazmışlar vücudun alkali olma oranını. Nerdeyse son sınır o zaman kimsenin oğlu olmazdı ya da çok az insanın oğlu olurdu. Çünkü vücudu o derece alkali yapmak ve o şekilde sürekli tutmak çok zor. Vegan olmak gerekiyorPre-seed kullanan kullanacak arkadaslara bir haberim var: pre-seed in ph i 7 imis ama bize 8 ile 9.9 arasi ph lazimmis.. Bunun icin pre-seed in ph ini yukseltmek gerekiyormus bu nu da ancak soda ile karistirarak olurmus.. Pre-seed y spermlerin hizli hareketini sagliyormus.. Yabanci bir sitede okudum linki paylasayim sizlerde bakin cok faydali bilgiler var.. Tabii ingilezce lazim ben ogrendiklerimi buraya yazarim.
Mesela bir not daha perhiz en fazla 4-6 gun arasi olmaliymis 7 gunu asinca y ler olmeye yavaslama ya basliyormus..
En iyisi canım o şimdi sana terapi gibi gelirBurad kızlardan biri bana kendine bi uğraş bul elişi falan yap demişti valla 2 gündür lif oruyorumbaya kafa dagitiyorum bu sayede allah razı olsun bana bu fikri verenden tam olarak hatırlamıyorum hangi arkadaşımızdi bide kayinima kız ıstemeye gidecez nisan hazırlıkları nisan bohçası falan yapacaz ben bu aralar belliki artık hamileliği takmiyacam
Bende hep Himalaya tuzu kullanıyorum senelerdirSadece zamnalama ile sansimizin dusuk oldugu yaziyor.. Yemekler de bol tuz ama bu deniz tuzu olacakmis .. Kalsiyum dan ozellikle sutten kacinmaliymisiz cunku sut ph i dusuruyormus hatta yukseltmeye calissak dahi engelliyormus..
Acaba yerleşme kanaması mı yoksa erken mi adet oldun canımKızlar bir ıki damla kanamam oldu çok saskinim
Canım ben şimdi okudum söyledikleri bizim genel olarak bildiğimiz şeyler aslında ama bana sadece dedikleri pH çok yüksek geldi onun dışındakiler çok mantıklıArkadaslar siteye bakin derim ve cevirmeye calisin tabii takdir Yaradanin ama eni konu boycook diye tarif vermisler .. Zaten pgd disinda hic bir sey 100 de 100 deildir ama burdakiler ihtimali fazlasiyla aktariyor yaziyor..
Aynen cnmEn iyisi canım o şimdi sana terapi gibi gelir
Adetin 22 . Günu iğnenin 9.gunuAcaba yerleşme kanaması mı yoksa erken mi adet oldun canım
Yerleşme kanamasıdır belki canımAdetin 22 . Günu iğnenin 9.gunu
Bende sen dahil tüm annelerin anneler gününü kutluyorum Allah hepimize gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin :)Slm güzel anneler
Hepinizin anneler gününü kutlarım
Canim paylasabilir misin programını malum ben önümüzdeki ay deneme yapacagim biraz uymaya calisirim belkiCanım bende 7 buçuk diye biliyorum. Baktım da o siteye bence çok yüksek yazmışlar vücudun alkali olma oranını. Nerdeyse son sınır o zaman kimsenin oğlu olmazdı ya da çok az insanın oğlu olurdu. Çünkü vücudu o derece alkali yapmak ve o şekilde sürekli tutmak çok zor. Vegan olmak gerekiyor
2 gün önce bi danışmanla beraber detoks programına başladık kolay Hamile kalabilmem için. Vücudu alkali yapmaya odaklı bi program yapıyoruz ama gerçekten çok zor. Nerdeyse herşey yasak şuanda bana
Kan testi yapılıyor bildgiim kadariyla 12.gun idrarda cikmaz benceBana bır fikir verin ya pazartesi veya salı günü idrartesti yapsam doğru bi sonuç alabilirmiyim yardiminiza ihtiyacim VAR salı günü 12. Gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?