Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ve bu erkeklik hormonu kadinlar da az da olsa buluniyormus..erkek lerde cok salgilandigi icin cinsel istek onlarda he r 3 4 gunde bir biz de de genelde yumrtlama donemiymis.. Bu da y spermin isini kolaylastiriyormus rahimdeki kasilmalar yumurta akinin incelip su gibi olmasi(tabi ph da artiyor bu donem)yani arastirinca her seyin mantikli bir acikalmasi oldugu goruluyor.
Ben kendi adima yumrtlama donemi kemik suyu nu da listeme ekledim acikcasi..

Üzülme canım seninde vaktin gelecek inşAllah
Umutsuzluğa düşmek yok
Umutsuzluk şeytandan Ümit etmek Allah’tandır denir ya
İstediğin gibi sende Hamile kalacaksın inşAllah sakın üzülme

Canım bende 7 buçuk diye biliyorum. Baktım da o siteye bence çok yüksek yazmışlar vücudun alkali olma oranını. Nerdeyse son sınır o zaman kimsenin oğlu olmazdı ya da çok az insanın oğlu olurdu. Çünkü vücudu o derece alkali yapmak ve o şekilde sürekli tutmak çok zor. Vegan olmak gerekiyor
2 gün önce bi danışmanla beraber detoks programına başladık kolay Hamile kalabilmem için. Vücudu alkali yapmaya odaklı bi program yapıyoruz ama gerçekten çok zor. Nerdeyse herşey yasak şuanda bana

En iyisi canım o şimdi sana terapi gibi gelir

Sadece zamnalama ile sansimizin dusuk oldugu yaziyor.. Yemekler de bol tuz ama bu deniz tuzu olacakmis .. Kalsiyum dan ozellikle sutten kacinmaliymisiz cunku sut ph i dusuruyormus hatta yukseltmeye calissak dahi engelliyormus..
Bende hep Himalaya tuzu kullanıyorum senelerdir
Kızımdan önce de Deniz tuzu kullanırdım
Öyle çok süt tüketen biri de değilim ama zamanlama gereği kızım oldu
Canım bence en önemlisi zamanlama sanki ya

Kızlar bu arada normal süt yerine badem sütü
Ya da kenevir tohumu sütü yapabilirsiniz
Onlara izin var ben şuanda öyle yapıyorum
İsterseniz tarifi de yazarım boydiet yapan arkadaşlar için

Arkadaslar siteye bakin derim ve cevirmeye calisin tabii takdir Yaradanin ama eni konu boycook diye tarif vermisler .. Zaten pgd disinda hic bir sey 100 de 100 deildir ama burdakiler ihtimali fazlasiyla aktariyor yaziyor..
Canım ben şimdi okudum söyledikleri bizim genel olarak bildiğimiz şeyler aslında ama bana sadece dedikleri pH çok yüksek geldi onun dışındakiler çok mantıklı

Bana bır fikir verin ya pazartesi veya salı günü idrartesti yapsam doğru bi sonuç alabilirmiyim yardiminiza ihtiyacim VAR salı günü 12. Gün oluyor

Canim paylasabilir misin programını malum ben önümüzdeki ay deneme yapacagim biraz uymaya calisirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…