- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.101
Çıkar canım eğer bu yaşadığın yerleşme kanaması iseBana bır fikir verin ya pazartesi veya salı günü idrartesti yapsam doğru bi sonuç alabilirmiyim yardiminiza ihtiyacim VAR salı günü 12. Gün oluyor
Canım hiç süt ve süt ürünü tüketmiyorum şuandaCanim paylasabilir misin programını malum ben önümüzdeki ay deneme yapacagim biraz uymaya calisirim belki
D vitamin takviyesi omega 3 6 felan bunlarin hap olarak mi kullaniyorsun?cnmCanım hiç süt ve süt ürünü tüketmiyorum şuanda
Hayvansal hiçbirşey de yok balık ve haftada birgün haşlanmış yumurta haricinde
Tereyağı peynir falan yok
Bol yeşillik, zeytinyağı, d vitamini takviyesi ve omega 3-6-9 yağı takviyesi alıyorum
Akşamları da sebze çorbası ve salata
Canım tatlı çekerse hurma, kuru incir, kuru kayısı bi avuç
Sabahları aç karna da limon suyu, sirke ve balı bi bardak su da karıştırıp içiyorum
Ama bu programı benim vücuduma göre yazdı
Siz de böyle yapın diyemem fakat sonuçta bunlar vücudu alkali yapıyor
Zaten danışmanımında bi oğlu var kendi de sürekli böyle besleniyor
İnşaAllah bizde fayda görürüz
merhabaCanım hiç süt ve süt ürünü tüketmiyorum şuanda
Bol yeşillik, zeytinyağı, d vitamini takviyesi ve omega 3-6-9 yağı takviyesi alıyorum
Sabahları aç karna da limon suyu, sirke ve balı bi bardak su da karıştırıp içiyorum
Bunun için ne yapmalıymışız peki canımIngender adli sitede zaten surekli ph ustune duruyor.. Babalrinda ph i yuksek olamliymis.. Biir de potasyum degerleri hem anne hem baba da yuksek olmaliymis.. Potasyum spermin hem hizini artirken kadinin yumurta akinda fazla olmasi y lere yol gosteriyormus.. Bir de kadinda be erkek se testesron hormonu yuksek olmaliymis..
HERKESIN ANNLER GUNUN KUTLU OLSUN
Yok canım kolay Hamile kalabilmem için uyguluyoruz ama temelinde alkali beslenmeye dayanıyormerhaba
konuyu yeni gordum bu mesajida
danisman erkek bebk için mi
ara sayfalari okumadim bilmediigm içi soruyorum
Yok canım d vitamini yağ şeklindeD vitamin takviyesi omega 3 6 felan bunlarin hap olarak mi kullaniyorsun?cnm
Saol canim insallahCanım hiç süt ve süt ürünü tüketmiyorum şuanda
Benim dört günlük düğün maceram çok yoğunluktan yumurtlama günümü takip etmeme ve ilişkiye girmeme engel oldu.çünkü over test yapamadım çok yoğundum sanırım dündü yumurtlama günü bu ayda gitti malesef.
Rica ederim canım ne demekSaol canim insallah
Gelecek aya kaldı hayırlısı olsunBenim dört günlük düğün maceram çok yoğunluktan yumurtlama günümü takip etmeme ve ilişkiye girmeme engel oldu.çünkü over test yapamadım çok yoğundum sanırım dündü yumurtlama günü bu ayda gitti malesef.
Bakalım ya yarın bir idrar testi yapmayı düşünüyorum perşembe günü de kontrole gidecem o zaman kanda baktiririmKan testi yapılıyor bildgiim kadariyla 12.gun idrarda cikmaz bence
Inşallah Cnm cikarÇıkar canım eğer bu yaşadığın yerleşme kanaması ise
İnşaAllah canımInşallah Cnm cikar
Merhabalar ancak girebiliyorum canim kusura bakma evet ben yontem denedim ve 3 kizim geliyo.eski mesajlari okursan gorursun.diyet yaptim bi kac ay ph degeri yuksek su ictim ve tam yumurtlama gunu tek iliski oldu ve kahve karbonatli taharet vs vs.ama tutmadi bende iste.ilk zaman okadar agladim ki anlatamam ama suan hic umrumda degil.saglikli bi sekilde kizimi kucagima almaktan baska hic bisey istemiyorum.inanin insan ilk zaman uzuluyo evet ama sonradan hic aklina bile gelmiyo.allah herkezin gonlune gore versin ama once hayirlisini neyse onu versin.Cnm Allah hayirli bir sekilde evladini almak nasip etsin ve de bir sey sorucm sanirim evladin kiz olacak.. Bir yontwm denedin mi ki de kiz oldu yoksa dikkat etmedin ettiysen nelere dikkat ettin cevaplarsan cok sevinirm hakkini helal et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?