- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.141
Canım bu Dr netteki Dr mu ismi serdar mı
Merhaba arkadaslarbende bu ay ovu testine basladim amac erkek bebek daha adetin 9 gunundeyim silik cizgi devam edyor bu arada vajina ph icin pree sed jel aldim genelde benim vaj cok kuru bu ay denicem bide su ay takvimi var kizlar yani 2.5 gun erkek 2.5 kiz yani yumurtlama gununi o gune denk getirecen yabanci sitede okudum biraz karisikdir ama uygulamasi var
Yani onu da takip edyorum. Yabanci sitelere bakdim orda ovu gunu hamile kalanlar genelikle erkek tabi kizda var hem su ay takvimi kizlarima yumurtladigim gun dogru cikdi ki yabanci sitedede hesaplayan cokdu dogru cikartyor neyse her seyi denicem bakalim hayirlisi sagliklisi uzun omurlusu allah nasip etsin
Amin insallah 2 kizim var cnmInşallah gonlundeki olur canim kac kizin var
Çok sağol canım.Merhaba Arkadaşlar
Uzun zamandir diyet ile ilgili arastirmalar yapiyordumBeni diger gruptan hatirlar bir çoğunuz .Bütün bilgileri toparlayamadim fakat @SEVECENIM 'in istediği üzerine bir kismini paylaşacağım.Deneme yapmak isteyenlere faydamiz dokunur belki....
Doktorumun size soylediklerini paylaşacağım doktorum yurtdisinda kuzenimin vasıtası ile kendine ulasma firsatim oldu.Zar zor diyet ile bilgiler alabildik.Şimdi diyete gelelim ...
Öncelikle bu diyet 4 ay yapilacak hiç ama hiç kaçamak olmayacak ilk şartı doktorumun buydu.
1.Süt ve sut urunleri kesinlikle hic bir sekilde tuketilmeyecek hatta pastalarin keklerin yemeklerin icinde olsa bile.Yemeklerde bitkisel yağ kullanilacak
2.Eger vücudunuzda kalsiyum degeri fazla ise yeşil yaprakli sebzelerde az yada hiç tuketmeyeceksiniz.Bazi sebzelerde kalsiyum çok fazla bunlara internetten bakiniz...
3.Meyve ve meyve sulari taze olarak tuketilecek bunda yasak yok.kuru meyveler de tuketilebilir kayisi,incir vb
4.Kuru yemislerden findik,ceviz,fistik,badem yasak listesinde
5.Et,balik,şarküteri ürünler serbest bol tuzlu yenecek.
6.Sodayi doktorum önermiyor icinde fazla kalsiyum oldugu icin buda yasak listesinde diyebiliriz.
Doktorum karbonatli su ile ilgili bisey demedi o size kalmış
Benim size onerim hamilelikten 4,5 ay once gidip degerlerinize baktirmaniz.D vitamini B12 seviyeleriniz onemli eger düşük ise takviyelerle desteklemeniz gerekebilir.Balik yagi olarak efa markasi kullanabilirsiniz.Folik asit @SEVECENIM dedigi Folden kullanilabilir....
Ayrica doktoruma yumurtlama gününü sordum Aynen soyledigini size aktariyorum.
Yumurtlama günü tek ilişki çok ilişki önemli değil
Diyet vajinanın PH ını değiştirip sperm seçiminde etkili oluyor
Yaklaşık % 80 olumlu sonuç
Erkek ile ilgili hic bir sey yok arkadaslar sadece eslerininizi iyi besleyin:)
Şimdilik bu kadar zamanla eklemeler yaparim.
Rabbim herkese gönlündeki saglikli erkek evlatlari nasip etsin....
Nasıl bi takvim o bizede baksanMerhaba arkadaslarbende bu ay ovu testine basladim amac erkek bebek daha adetin 9 gunundeyim silik cizgi devam edyor bu arada vajina ph icin pree sed jel aldim genelde benim vaj cok kuru bu ay denicem bide su ay takvimi var kizlar yani 2.5 gun erkek 2.5 kiz yani yumurtlama gununi o gune denk getirecen yabanci sitede okudum biraz karisikdir ama uygulamasi var
Yani onu da takip edyorum. Yabanci sitelere bakdim orda ovu gunu hamile kalanlar genelikle erkek tabi kizda var hem su ay takvimi kizlarima yumurtladigim gun dogru cikdi ki yabanci sitedede hesaplayan cokdu dogru cikartyor neyse her seyi denicem bakalim hayirlisi sagliklisi uzun omurlusu allah nasip etsin
Cnm sana ismini vericem play storeden indir kendine *lunar calendar for women*Nasıl bi takvim o bizede baksan
Bu nun icin yumurtlama gunun cok onemliCnm sana ismini vericem play storeden indir kendine *lunar calendar for women*
Amin insallah 2 kizim var cnm
Senin yazdigin diyet uygulamasi vajen ph icinmidirBenimde ayni insallah
Ilginc bi takvim :)Cnm sana ismini vericem play storeden indir kendine *lunar calendar for women*
Canim nasil oluyor oMerhaba arkadaslarbende bu ay ovu testine basladim amac erkek bebek daha adetin 9 gunundeyim silik cizgi devam edyor bu arada vajina ph icin pree sed jel aldim genelde benim vaj cok kuru bu ay denicem bide su ay takvimi var kizlar yani 2.5 gun erkek 2.5 kiz yani yumurtlama gununi o gune denk getirecen yabanci sitede okudum biraz karisikdir ama uygulamasi var
Evet canimSenin yazdigin diyet uygulamasi vajen ph icinmidir
Kizlar ingiluzce uygulama nasil anladinizIlginc bi takvim :)
Ama neye gore o gunleri kiz-erkek olma ihtimali diye belirlemisler onu ayrintili okumadim henuz:))
Ben yurtdisindayim canim.Kizlar ingiluzce uygulama nasil anladiniz
Bu bi astrolojidir bi sunagoz at derim sitede ceviri yapdimIlginc bi takvim :)
Ama neye gore o gunleri kiz-erkek olma ihtimali diye belirlemisler onu ayrintili okumadim henuz:))
28.le 30 arası değişiyorKaç güne bir oluyorsun regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?