- 26 Ocak 2018
- 222
- 433
- 33
- 40
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.121
Iyım allaha sukur.evet son aya bırakmak ıstemıyorum hazırlıklara basladım.gercı 3 cocuk oldugu ıcın fazla eksık yok.ısım karar versek bıde guzel olcak.ısımlı alcak seylerım var ondan.allah yardımcınız oldun canım.ınsallah kısa zamanda ıyı haberlerınızı alırım burdanAmin canım çok teşekkür ederim. Sen nasılsın başladın mı hazırlıklara?
Alkali su muz keçi boynuzu yiyorum folik asit ve fitil kullandımDiyet yapiyormusun canim?
Saol canim Allah razı olsunÜzülme canım seninde vaktin gelecek inşAllah
Umutsuzluğa düşmek yok
Umutsuzluk şeytandan Ümit etmek Allah’tandır denir ya
İstediğin gibi sende Hamile kalacaksın inşAllah sakın üzülme
Saol canim tesekkur ederiz bilgiler icinMerhaba Arkadaşlar
Uzun zamandir diyet ile ilgili arastirmalar yapiyordumBeni diger gruptan hatirlar bir çoğunuz .Bütün bilgileri toparlayamadim fakatSEVECENIM 'in istediği üzerine bir kismini paylaşacağım.Deneme yapmak isteyenlere faydamiz dokunur belki....
Doktorumun size soylediklerini paylaşacağım doktorum yurtdisinda kuzenimin vasıtası ile kendine ulasma firsatim oldu.Zar zor diyet ile bilgiler alabildik.Şimdi diyete gelelim ...
Öncelikle bu diyet 4 ay yapilacak hiç ama hiç kaçamak olmayacak ilk şartı doktorumun buydu.
1.Süt ve sut urunleri kesinlikle hic bir sekilde tuketilmeyecek hatta pastalarin keklerin yemeklerin icinde olsa bile.Yemeklerde bitkisel yağ kullanilacak
2.Eger vücudunuzda kalsiyum degeri fazla ise yeşil yaprakli sebzelerde az yada hiç tuketmeyeceksiniz.Bazi sebzelerde kalsiyum çok fazla bunlara internetten bakiniz...
3.Meyve ve meyve sulari taze olarak tuketilecek bunda yasak yok.kuru mebilgilede tuketilebilir kayisi,incir vb
4.Kuru yemislerden findik,ceviz,fistik,badem yasak listesinde
5.Et,balik,şarküteri ürünler serbest bol tuzlu yenecek.
6.Sodayi doktorum önermiyor icinde fazla kalsiyum oldugu icin buda yasak listesinde diyebiliriz.
Doktorum karbonatli su ile ilgili bisey demedi o size kalmış
Benim size onerim hamilelikten 4,5 ay once gidip degerlerinize baktirmaniz.D vitamini B12 seviyeleriniz onemli eger düşük ise takviyelerle desteklemeniz gerekebilir.Balik yagi olarak efa markasi kullanabilirsiniz.Folik asitSEVECENIM dedigi Folden kullanilabilir....
Ayrica doktoruma yumurtlama gününü sordum Aynen soyledigini size aktariyorum.
Yumurtlama günü tek ilişki çok ilişki önemli değil
Diyet vajinanın PH ını değiştirip sperm seçiminde etkili oluyor
Yaklaşık % 80 olumlu sonuç
Erkek ile ilgili hic bir sey yok arkadaslar sadece eslerininizi iyi besleyin:)
Şimdilik bu kadar zamanla eklemeler yaparim.
Rabbim herkese gönlündeki saglikli erkek evlatlari nasip etsin....
Boş Cnm boş demekki daha zamanı varİnşaAllah canım
Adet olmazsan bir daha denersinEki Görüntüle 2146290 of ya kızlar bıktım artık her ay bu sonucu görmekten bi tuhaf oldum artık bugün 11 gün ignenin etkiside gitmiş ama sonuç negatif
Çok kötü durumdayız allah yardimcimiz olsun ıns beklemedigimiz bi anda süpriz yapar bize bebislerimiz AllAh kimsenin emeğiniboşa cikartmasin ıns ben bu aydan umutluydum adetime daha var 21 mayısta olmam gerekiyor bugün iğnenin 11 günü olduğu için testi yaptımAdet olmazsan bir daha denersin
Benim testim adetim 1 hafta geçmesine rağmen silikti
Geç döllenme olabilir
Daha adet zamanın olmadığı için hiç çizgi çıkmamış olabilir
Hemen umutsuzluğa kapılma Allah büyük
Seninle beni stres mahvediyor
Beni elişi bile kesmiyor
Neler yapıyorum da yinede aklımdan saniye çıkmıyor
2 senedir uğraşıyorum özellikle son 1 senemi heba ettim dusunmekten
test sipariş verecem cnm haftaya insallh bakacaz cnm
ama çok korkuyurum yaa kacinci deneyisum yat tutmazsa diye tam 14 günde doktora gidecem yumurta için bakalim
Canım bu Dr netteki Dr mu ismi serdar mı5bin kadin uzerinde yapilan bir arastirma, “diyet” yontemi ile yaklasik % 80 oraninda cinsiyet seciminin basariya ulasabilecegini gostermistir.Diyet onemli kizlar
Kaç güne bir oluyorsun reglama çok korkuyurum yaa kacinci deneyisum yat tutmazsa diye tam 14 günde doktora gidecem yumurta için bakalim
Yok yok canım öyle düşünmeyelimÇok kötü durumdayız allah yardimcimiz olsun ıns beklemedigimiz bi anda süpriz yapar bize bebislerimiz AllAh kimsenin emeğiniboşa cikartmasin ıns ben bu aydan umutluydum adetime daha var 21 mayısta olmam gerekiyor bugün iğnenin 11 günü olduğu için testi yaptım
Aynen cnm insYok yok canım öyle düşünmeyelim
Bizden daha kötü durumda olanlar var
Senelerdir çocuk hasreti çeken insanları düşününce bizim halimize binlerce kere şükürler olsun
Kimsenin kucağı boş kalmasın emekleri zayi olmasın inşallah
Dediğin gibi sürpriz yapıp gelir bebeklerimiz Allah'ın izniyle
21 Mayıs'a kadar daha çok zaman var
Adet olmazsan testi tekrarla o zamana kadar daha test yapma
Lif örmeye devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?