- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.161
28.le 30 arası değişiyorKaç güne bir oluyorsun regl
cnm bir hafta uzun değil mi yumurtlama yakın mi.Bide kizlar esimi bi haftadir bekletyorum yani iliskiye girmiyorum birikrsin diye bakalim ovu gunune baya bi hazirlikliyim
Vajen ph diyetle alakali oldugu dogrudur belki ama baya bi uzun suryor yabanci sitelerde bununla alakali biseyler bulamadim ama hayirlisi
Bunun
Merhabalar ancak girebiliyorum canim kusura bakma evet ben yontem denedim ve 3 kizim geliyo.eski mesajlari okursan gorursun.diyet yaptim bi kac ay ph degeri yuksek su ictim ve tam yumurtlama gunu tek iliski oldu ve kahve karbonatli taharet vs vs.ama tutmadi bende iste.ilk zaman okadar agladim ki anlatamam ama suan hic umrumda degil.saglikli bi sekilde kizimi kucagima almaktan baska hic bisey istemiyorum.inanin insan ilk zaman uzuluyo evet ama sonradan hic aklina bile gelmiyo.allah herkezin gonlune gor
Birsey daha sormak istiyorum cnmMerhabalar ancak girebiliyorum canim kusura bakma evet ben yontem denedim ve 3 kizim geliyo.eski mesajlari okursan gorursun.diyet yaptim bi kac ay ph degeri yuksek su ictim ve tam yumurtlama gunu tek iliski oldu ve kahve karbonatli taharet vs vs.ama tutmadi bende iste.ilk zaman okadar agladim ki anlatamam ama suan hic umrumda degil.sagldaha sormi bi sekilde kizimi kucagima almaktan baska hic bisey istemiyorum.inanin insan ilk zaman uzuluyo evet ama sonradan hic aklina bile gelmiyo.allah herkezin gonlune gore versin ama once hayirlisini neyse onu versin.
Yazinin ustune bas ve googleden ceviri yapKizlar ingiluzce uygulama nasil anladiniz
Emeğine sağlık bacımMerhaba Arkadaşlar
Uzun zamandir diyet ile ilgili arastirmalar yapiyordumBeni diger gruptan hatirlar bir çoğunuz .Bütün bilgileri toparlayamadim fakatSEVECENIM 'in istediği üzerine bir kismini paylaşacağım.Deneme yapmak isteyenlere faydamiz dokunur belki....
Doktorumun size soylediklerini paylaşacağım doktorum yurtdisinda kuzenimin vasıtası ile kendine ulasma firsatim oldu.Zar zor diyet ile bilgiler alabildik.Şimdi diyete gelelim ...
Öncelikle bu diyet 4 ay yapilacak hiç ama hiç kaçamak olmayacak ilk şartı doktorumun buydu.
1.Süt ve sut urunleri kesinlikle hic bir sekilde tuketilmeyecek hatta pastalarin keklerin yemeklerin icinde olsa bile.Yemeklerde bitkisel yağ kullanilacak
2.Eger vücudunuzda kalsiyum degeri fazla ise yeşil yaprakli sebzelerde az yada hiç tuketmeyeceksiniz.Bazi sebzelerde kalsiyum çok fazla bunlara internetten bakiniz...
3.Meyve ve meyve sulari taze olarak tuketilecek bunda yasak yok.kuru meyveler de tuketilebilir kayisi,incir vb
4.Kuru yemislerden findik,ceviz,fistik,badem yasak listesinde
5.Et,balik,şarküteri ürünler serbest bol tuzlu yenecek.
6.Sodayi doktorum önermiyor icinde fazla kalsiyum oldugu icin buda yasak listesinde diyebiliriz.
Doktorum karbonatli su ile ilgili bisey demedi o size kalmış
Benim size onerim hamilelikten 4,5 ay once gidip degerlerinize baktirmaniz.D vitamini B12 seviyeleriniz onemli eger düşük ise takviyelerle desteklemeniz gerekebilir.Balik yagi olarak efa markasi kullanabilirsiniz.Folik asitSEVECENIM dedigi Folden kullanilabilir....
Ayrica doktoruma yumurtlama gününü sordum Aynen soyledigini size aktariyorum.
Yumurtlama günü tek ilişki çok ilişki önemli değil
Diyet vajinanın PH ını değiştirip sperm seçiminde etkili oluyor
Yaklaşık % 80 olumlu sonuç
Erkek ile ilgili hic bir sey yok arkadaslar sadece eslerininizi iyi besleyin:)
Şimdilik bu kadar zamanla eklemeler yaparim.
Rabbim herkese gönlündeki saglikli erkek evlatlari nasip etsin....
Tam eşit tarihi biliyorsan git canım önce testini sıkı takip yap bak kaçıran bir arkadaşımız vardı sıkı takip yaptı piki yakaladıama çok korkuyurum yaa kacinci deneyisum yat tutmazsa diye tam 14 günde doktora gidecem yumurta için bakalim
Hoşgeldin boş gelmemişsinMerhaba arkadaslarbende bu ay ovu testine basladim amac erkek bebek daha adetin 9 gunundeyim silik cizgi devam edyor bu arada vajina ph icin pree sed jel aldim genelde benim vaj cok kuru bu ay denicem bide su ay takvimi var kizlar yani 2.5 gun erkek 2.5 kiz yani yumurtlama gununi o gune denk getirecen yabanci sitede okudum biraz karisikdir ama uygulamasi var
Yani onu da takip edyorum. Yabanci sitelere bakdim orda ovu gunu hamile kalanlar genelikle erkek tabi kizda var hem su ay takvimi kizlarima yumurtladigim gun dogru cikdi ki yabanci sitedede hesaplayan cokdu dogru cikartyor neyse her seyi denicem bakalim hayirlisi sagliklisi uzun omurlusu allah nasip etsin
Çok geç oluyor bence bu gece olsun o kadar perhiz çokkkk fazla olurBide kizlar esimi bi haftadir bekletyorum yani iliskiye girmiyorum birikrsin diye bakalim ovu gunune baya bi hazirlikliyim
Vajen ph diyetle alakali oldugu dogrudur belki ama baya bi uzun suryor yabanci sitelerde bununla alakali biseyler bulamadim ama hayirlisi
Tesekur ederim cnmHoşgeldin boş gelmemişsinbilgilerin için tşk ederiz canım
bence boz cnm çok geç spermler kalite ligi ni kayıp eder 3 ile 5 en ıyisi diye biliyorumBerenceren67 Valla uzundur dimikorkyorum hamileligim kolay gecmiyor
Benim eltim var 17gun felan olmuyor haliyle kocasi birkdirmisdir onun erkek her ihtimalle yapmiyorum cnm
Daha adetin 9 gunum daha var yani
aynen cnm sende biliyorsun pik olmadan açılıyor birtek gece 12 den sonra yapmıyorum herhalde geceye denk geliyor insallh da öyledir sorun olmasında bu ay tek sansim ondan sonra vaz geçerim heraldaTam eşit tarihi biliyorsan git canım önce testini sıkı takip yap bak kaçıran bir arkadaşımız vardı sıkı takip yaptı piki yakaladı
Bozarsam ya erken ovu olursam bilemedim ama olsun beklicem bakalim hayirlisibence boz cnm çok geç spermler kalite ligi ni kayıp eder 3 ile 5 en ıyisi diye biliyorum
sen bilirsin cnm ama kiz spermlerin önünü açmış oluyorsun yinede sen bilirsin tabiBozarsam ya erken ovu olursam bilemedim ama olsun beklicem bakalim hayirlisi
sen bilirsin cnm ama kiz spermlerin önünü açmış oluyorsun yinede sen bilirsin tabiBozarsam ya erken ovu olursam bilemedim ama olsun beklicem bakalim hayirlisi
Emeğine sağlık bacım
Canım çok tatlısın kızını sağlıkla al kucağınaIyım allaha sukur.evet son aya bırakmak ıstemıyorum hazırlıklara basladım.gercı 3 cocuk oldugu ıcın fazla eksık yok.ısım karar versek bıde guzel olcak.ısımlı alcak seylerım var ondan.allah yardımcınız oldun canım.ınsallah kısa zamanda ıyı haberlerınızı alırım burdan
Canım kendini çok strese sokma. Biz aslında elimizde olmadan kendimize çok stres yapıyoruz. Bize yazıldıysa illaki olacaktır ama sabretmek biraz zor oluyor. Bende senin gibiyim bazen kendime çok stres yapıyorum bazen de diyorum herşey olacağına varır takma bu kadar kafana diye. İki arada bi derede geçiyor zaman ama umarım artık güzel Hamile haberleri alırızSaol canim Allah razı olsun
Çok şükür 3 günlük bunalımdan çıktım
Senin onerdigin hacet namazıni yaptım rabbim kabul eder inşallah
Canım daha umudunu kaybetme zaten iğneden hemen sonra çatlamıyor. Bir gün bile fark ediyor gebelik testinde. Üzülme belki vardırBoş Cnm boş demekki daha zamanı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?