Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım çok teşekkürler verdiğin bilğiler çok güzel..
fakat ph yı akıntıdamı idrardamı ölçücez

aynen cnm yaa fazla ileriye gidip abartmak istemiyorum diyet falan yapmıyorum saten eskiler aklıma geliyor kıtlık dönemde herkesin oğlu olmuş

Canım çok teşekkürler verdiğin bilğiler çok güzel..
fakat ph yı akıntıdamı idrardamı ölçücez
Cnm vucut alkaliyse zaten idrar da alkalidir ama ben olsam akinti ya odaklanirim temzi bir kagit bardaga sunmus akinti yi alir dijital ph olcerler var simdi baktim bir sitede 25 lira civari almaya deger bence.. Uzun uzun kulllanicaz sanirim bunu.. Esinizin semen ph ini da olcmeyi unutmayin derim.. Ben oyle yapicam.. Cunku nerde okuduysam once ph dan bahsediyor erkegin potasyum cinko argenin e vitamin v.s takviyesinden bahsediyor ve yumurtlama gunu..

Canım pikten kaç saat sonra gördün eşit çizgiyi

Canım mrb tam yum günü dediniz peki ilişki tek korunmasız ilişki mi oldu yani diğer günler korunmalı mı oldu

Amin insallah.evet kizlar daha baska oluyolar daha vicdanli merhametli daha bi anneyi babayi dusunuyolar.bundan eminim.cevremde goruyorum hep kizlar evlendikten sonrada aileyi unutmuyo.erkekler sorumsuz oluyolar biraz.bi abim var annem aradinda bile kac gun sonra arar.ama biz kizlar bi arasin annem hemen kosar gideriz ne oldu diye.ama dedigin gibi gonul her iki meyveyide tatmak istiyo.ama nasip olmayadabilir.bak ne guzel hayirlisiysa versin rabbim diyebiliyosun.benim icin boglesi daha hayirliymis diyorum.allah cok sukur ki esim hic uzulmedi.hatta ben uzuluyorum diye kiziyodu.ben kendimi cok kaptirmistim method uyguladim diye erkek olur diye dusundum hep.suan hic fark etmiyo cinsiyet.kiziyorum kendime simdi deli gibi agladim.hersey nasip kismet.rabbim hayirlisini versin.

Amin hayirli olsun. Aslında sizin yumurtlama 2sindeyse siz yumurtlama günü birlikte olmamissiniz 1 gün sonrasi 2 gün öncesi olmussunuz. Yüksek ihtimal 31inde olan birliktelikten sonra döllenmis. Bebeğinizin ilk doktor kontrolünde haftasiyla uyumlumuydu?? Yani son adet tarihine göre haftası gelişmesiyle aynimiydi

SEVECENIM erkek bebek icin esine ne gibi diyet uyguladin takviye olarak neler verdin biraz bahsedebilirmisin?
Benim eşim zaten çok sık et yer meyveye Çerez’e çok düşkün ama bende ek olarak verdim tabi
Hergün cerezlerine kuru incir ve kuru üzüm ekledim
Soda kahve muz
Aklıma bunlar geliyor canım

Canım İnan sen piki kaçırıyorsun sık takip et bakalım bu ay ne olacak

kızlar bişey soracam bu gün hasta niye gittim mesane de iltihaplanma varmış.gebelik için sıkıntı mi birde bir sürü ilaç yazmış puff
Canım ilaçlarını kullan senin zaten normalde de akıntın çoktu .Bu yüzden olabilir tedavi ol rabbim büyüktür zamanı var demek

Evet canım benim bi kızım var. Önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar elbetteki. Zaten doğduktan sonra hiç önemi kalmıyor cinsiyetinin. Melisa ismi çok güzelmiş çok sevimli. Henüz hiçbirimiz Hamile kalamadık ondan dolayı kimseden haber yok. Ben geçen ay sanırım yine kimyasal gebelik geçirdim. Silik pozitifti testlerim sonra negatif oldu ardından da vaktinden önce adet oldum zaten. İkinci kez oluyor bana. İnşaAllah tüm dileyen arkadaşlarla beraber bu ramazan ayı bize de bereket getirir.

Canım ovulasyon gününün 2 sinde olduğunu uygulamada öyle yazdığından mı biliyorsun yoksa doktor ya da ovulasyon testiyle mi öğrendin?

Canım faydalı bilgiler için çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…