- 4 Ekim 2008
- 1.374
- 476
- 648
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.241
Canım pik yaptıktan sonra 12- 24 saat içerisinde çatlama oluyor. Yani bugün pik yaptıysa bugün yarını değerlendirmek lazım :) ama en garantisi yarın eğer sabah yapma şansın olursa sabah. En kaliteli spermler sabah oluyor çünkü. Ay gönlünüze göre olur inşallaaahhhHayırlı ramazanlar cok şükür canım iyiyim sen nasılsın. Motivenizi bozmiyim diye cok yazmıyorum ama ben uzun bir ara verdim. Nisan ayında tekrar deneme oldu malesef yine gebe kalamadim bıraktım artik. Haziran temmuz gibi doğum olacak sekilde tekrar denerim yani ekim kasim gibi. Küçük kızımda seneye ilkokula baslayacak bir yanım seneye bırak kızımla ilgilenemem diye gel gitler yaşiyorum. Sen neler yapiyorsun ramazanda güzel ovulasyon testi yapılır net sonuç :) eşime takviyeden vazgecmiyorum ama. etti helvaydı ceviz fistik kabak cekirdeği soda bunlara dikkat ediyorum beslenmesinde. Belki fikrim biranda değişir diye. kendi vucudumda şunu keşfettim ben çattan sonra hamile kalamiyorum o yüzden deneme anını biraz daha geriye almam lazim. pik yaptiktan nekadar sonra catliyor suan onu keşfetmeye calisiyorum. Testlere devam yani
Aynen öyle oluyor yani ben aylarca kafama taktım sonra dedim ki olmuyorsa keyfine bakayım azıcık kocamın :) kaydetme sebebim de doktoruma gidiyorum soruyor ben hatırlamıyorum unutmamak adına kaydettim. Ama olcak mı diye hiç takmadım. sadece kendi çapımda formül geliştirmiştim 1 sefer birliktelikten sonra tampon taktımİste merak ettiğim sorunun cevabi.. o zaman evet dedigin gibi 18.gün olmuş. Valla bizede umut oluyorsunuz illaki çatlama anını yakalamak bazen stresli oluyor koca işte oluyor yada uyuyor oluyor sabaha karşi oluyor bisekilde terslikler oluyor ama sizi duyunca insan rahatlıyor nasipte olana hicbisey engel olamiyor.
Keçi boynuzu bildiğim kadarıyla sprem hızını artırıyorOncelikle Herkesin Ramazan-i Şerifi mubarek olsun..
Ve 2 sorum var Dr. Ibrahim Saracoglunun keciboynuzu kuru hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Ve birde erkek bebek icin catlatma ignesi (yumurtanin tam olarak ne zaman catladigindan emin olmak icin) ne dusunuyorsunuz?
Teseskkur ederim cnm pekin klomen ignenin hap formumu oluyor? Ve bir de klomen i nasil kullaniyoruz?Keçi boynuzu bildiğim kadarıyla sprem hızını artırıyor
Çat iğnesi olduktan sonra yumurtanın ne zaman çatlıyacağı belli değil 36 saat diyorlar ama ben pek inanmıyorum çünkü kardeşim yaptığının günün akşamı çatlamıştı .Sğmüksü akıntı ve sancıdan anlamıştı şimdi oğlu 9 yaşında kızlarda yaptığında hemen çatlamamıştı sık ilişki olmuştu sonuç ikiz kızları var
Çat iğnesi bana göre risk eğer bir problemin yoksa kullanmanı önermiyorum
Çat iğnesi testi etkiliyor t c hep eşit ama klomen testi etkilemiyor sonucu gayet iyi çıkarıyor
Karar senin ben yaptığım için o ay pişman olmuştum .Bir daha kullanmadım
Rica ederim canımTeseskkur ederim cnm pekin klomen ignenin hap formumu oluyor? Ve bir de klomen i nasil kullaniyoruz?
Canım benim istediğim üzerine doktor kontrolünde yaptım.Kendi kendine uygulama sakın canım iğneyi doktor yaptı.SEVECENIM doktor tavsiyesi ve kontrolunde mi kullandin? Yoksa kendi duyumlarin uzerine mi?
Inş vardır Cnm ıyi düşünelim ıyi olsun bnm bu ay bel ağrım arttı ya geçen aylarda böyle değildi adet öncesi bnm hep kasiklarimda agrirdi bu ay yok denecek kadar az ağrım sancım oluyorCanım bu bi hafta boyunca kafana birşey takma
Bebek varsa da strese sokma güzelce tutunsun
Cattan 2 gün önce 1 gun sonra olmus birliktelikler.Ozetle catlama animi olmus ben ayrintiyi kacirdim yani cat +12 saat icinde mi?
Her vucudun hormon salgisi farkli canim bazisi 3 gün sürer pik anı bazisi pikten 8 saat sonra catlar. Streste cok etkiliyor bu süreci. Senin baska cocugun varmi korunmadiğin kac aydan sonra hamile kaldinCanım pik yaptıktan sonra 12- 24 saat içerisinde çatlama oluyor. Yani bugün pik yaptıysa bugün yarını değerlendirmek lazım :) ama en garantisi yarın eğer sabah yapma şansın olursa sabah. En kaliteli spermler sabah oluyor çünkü. Ay gönlünüze göre olur inşallaaahhh
Haklısın gülüm hakkımızda hayrı ve şefri bilmeden istiyoruz belki benim işin böylesi hayırlı bilmiyorum belki vakti var ama işte kuluz sabır edemiyen.niye neden diyenCanim ne guzel Ramazan ayi var önünde bol bol dua edersin yapabilirsen hatim indirirsin Kadir gecesi var dua edersin simdiden heyecanlanıyorum ben Kadir gecesinde dua etmek icin sirf Kadir gecesinde Rabbimden istemek icin bile ertelenebilir vallahi
Evet canim cok doğru Allahim hayirlisini nasip etsinHaklısın gülüm hakkımızda hayrı ve şefri bilmeden istiyoruz belki benim işin böylesi hayırlı bilmiyorum belki vakti var ama işte kuluz sabır edemiyen.niye neden diyen
Canım ben hiç korunmadım 1.5 yılda oldu ama bizim eşimle yaşam şartlarımız biraz farklı o gece çalışıyor ben gündüz denk gelmedik. Ama şöyle ki (bu ölçme şeylerini anlamıyorum ben) ama yumurta çatlaması 12-34 saat sürüyor bu değişmiyor. Ama pik yaptıktan sonra ki süreci inan bilmiyorum. Sadece atıyorum yumurta boyun en üste ulaştı doktor zaten görüyor o andan itibaren 12-24 saat içerisinde çatlamış oluyor en güzel yöntem ultrasonla takip. Ama her doktor onu hemen kabul etmiyor :/Her vucudun hormon salgisi farkli canim bazisi 3 gün sürer pik anı bazisi pikten 8 saat sonra catlar. Streste cok etkiliyor bu süreci. Senin baska cocugun varmi korunmadiğin kac aydan sonra hamile kaldin
Adaçayı bal limon zencefil :) bol sıvı pekmezde olur. C vitaminin varsa evde kullan hemen. 2 güne hafifler geçmişler olsunKizlar yum haftasi gelmeden bogazim yine hafif hafig yanmaya basladi gecen ayda boyke olmustu yum zamani cok kotu bogaz enfeksiyonu yasamistum ne yapacaguk bilmiyorim
Canım inşaAllah gönlüne göre olur. Aslında bu ayda bi deneseydin dediğin gibi tam ovulasyon testi yapma zamanı net sonuç. Ben geçen ay pikten sonra ikisi eşit olur olmaz denedim. Döllenme oldu ama kimyasal gebelik olarak sonlandı. Aslında en iyisi dediğin gibi çok açılma olmadan biraz silikleştiğinde denemek. Bizim yumurtlarımız çok kaliteli değil herhalde çok gecikince döllenme olmuyor.Hayırlı ramazanlar cok şükür canım iyiyim sen nasılsın. Motivenizi bozmiyim diye cok yazmıyorum ama ben uzun bir ara verdim. Nisan ayında tekrar deneme oldu malesef yine gebe kalamadim bıraktım artik. Haziran temmuz gibi doğum olacak sekilde tekrar denerim yani ekim kasim gibi. Küçük kızımda seneye ilkokula baslayacak bir yanım seneye bırak kızımla ilgilenemem diye gel gitler yaşiyorum. Sen neler yapiyorsun ramazanda güzel ovulasyon testi yapılır net sonuç :) eşime takviyeden vazgecmiyorum ama. etti helvaydı ceviz fistik kabak cekirdeği soda bunlara dikkat ediyorum beslenmesinde. Belki fikrim biranda değişir diye. kendi vucudumda şunu keşfettim ben çattan sonra hamile kalamiyorum o yüzden deneme anını biraz daha geriye almam lazim. pik yaptiktan nekadar sonra catliyor suan onu keşfetmeye calisiyorum. Testlere devam yani
Kuzum ya seninde şansın bi yaver gitmedi bitkisel birşeyler iç de hemen geçsin inşAllahKizlar yum haftasi gelmeden bogazim yine hafif hafig yanmaya basladi gecen ayda boyke olmustu yum zamani cok kotu bogaz enfeksiyonu yasamistum ne yapacaguk bilmiyorim
Canım aslında pikten sonra kişiden kişiye değişiyor. Ben kızımda da ovulasyon testi kullanmıştım kolay Hamile kalmak içinCanım ben hiç korunmadım 1.5 yılda oldu ama bizim eşimle yaşam şartlarımız biraz farklı o gece çalışıyor ben gündüz denk gelmedik. Ama şöyle ki (bu ölçme şeylerini anlamıyorum ben) ama yumurta çatlaması 12-34 saat sürüyor bu değişmiyor. Ama pik yaptıktan sonra ki süreci inan bilmiyorum. Sadece atıyorum yumurta boyun en üste ulaştı doktor zaten görüyor o andan itibaren 12-24 saat içerisinde çatlamış oluyor en güzel yöntem ultrasonla takip. Ama her doktor onu hemen kabul etmiyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?